Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny napiszcie jakie macie pasje?faceci kochają kobiety z pasją!!

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny napiszcie jakie macie pasje?faceci kochają kobiety z pasją!!

Gość gość
Z DOSWIADCZENIA WIEM ,że zaden facet nie obejrzy sie za kobietą nudna i mdła oraz bez pasji. kobieta z pasja zawsze kręci facetów i na odwrót, JAKIE WY MACIE PASJE???

Gość gość
kazda ciekawa i inteligentna osoba ma pasje jesli ktos nie ma to debil

Gość gość
A czy czytanie kryminałów i oglądanie filmów kryminalnych kręci facetów? :D

Gość gość
jeśłi pasją nazwać oglądanie rolnik szuka żony albo gotowanie czy bawienie dzieci to każda ma jeśli pasją nazwać pasje to może z 2% kobiet je ma.

pasje które kręcą mnie u kobiet : dbanie o zdrowie, aktywność fizyczna ale bez przesady że nie ma czasu bo skupia się na treninach przygotowaniach do zawodów.. w zasadzie tyle ich jest że napisze które mnie odpychają a są to pasje historyczne, polityka i pochodne, typowe męskie zajęcia

Gość gość
p********ie o Szopenie,życie z pasją a te wszystkie pasje to wielka ściema

Gość gość
Moje największe pasje to języki obce i rekonstrukcja historyczna, IX-XII wiek

Gość lawlieeet
Ja kocham podrozowac wychowana jestem na podrozowaniu od dziecka jezdze po roznych krajach i zwiedzam :p kocham czytac ksiazki i ogladac dobre filmy sluchac muzyki spotykac sie ze znajomymi a moja najwieksza pasja sa jezyki obce! :) Ze sportow jazda konna od najmlodszych lat ;)

Gość miloscima
ja fajna kobietka jestem, interesuje sie sztuka moja pasja to rekodzielo, uwielbiam tworzyc piekne rzeczy! Madzia

Gość gość
handmade, szeroko rozumiany i rysunek

Gość lawlieeet
Brunetos244- dlaczego masz piosenkarza Kendji Girac z pochodzenia Francuza na profilowym? ;)

Gość gość
PASJA TO ZA DUŻO POWIEDZIANE. Kobiety bez zainteresowań są tak samo nudne jak faceci, którzy leżą na kanapie z piwem. Zainteresowaniem może być wszystko. Ja np. wiem, że mój mąż interesuje się motoryzacją i kupuje prasę na ten temat i kręci mnie to w nim, dodatkowo zna się na komputerach bardzo biegle, zawsze coś tam doczytuje, dyskutuje, jednym słowem fajnie, że ma zainteresowania. Ja się interesuję tym samym co on, siadam i udaję, że coś na ten temat wiem, ale prawda jest taka, że nie mogę się pochwalić nawet ułamkiem tej wiedzy, którą mąż posiada. Ostatnio nawet na mleku dla dziecka łatwo mnie zagiął. Jest jedna rzecz którą mu imponuję, mam skończoną filologię angielską i tu musi uznać moją wyższość:P

Gość lawlieeet
16:29-Filologia angielska jest super! Moja kuzynka tez ma skonczana :) Jak ja uwielbiam lingwistow, sama planuje germanistyke badz ogolnie szkole jezykowa a w przyszlosci tlumaczka badz nauczycielka ale raczej to pierwsze :)

Gość kobieta_z_pasja
Ja to najbardziej lubię słuchać disco-polo i chodzić na dyskoteki, moją pasją są też wszystkie seriale w telewizji, uwielbiam też chodzić do sąsiada po sól, cukier i suchy chleb dla konia ;-)

Gość gość
Fajne macie te pasje :D:D:D

Gość gość
kafeteria tematy z noxelią jotpegi z gołymi lochami masturbacja wąchanie skarpet pyskowanie do matki (siostra jest ode mnie silniejsza) podglądanie siostry zakładanie prowokacji na forach

Gość kobieta_z_pasja
O co Ci chodzi, gość z 19.03? ;-)

Gość gość
Od kilku lat, siłownia, fitness. To mój konik :)

Jazda konna, angielskie samochody, opera, literatura - bardzo dużo czytam, 5 książek tygodniowo to norma. Poza tym uwielbiam gotować i cały czas się tego uczę. Kiedyś bardziej interesowałam się muzyką, teraz nie mam już takiej wiedzy jak 5 lat temu. Za to w kwestii kina jestem znakomicie zorientowana, choć to raczej pasja mojego ślubnego niż moja.

Gość gość
5 książek tygodniowo? Jakieś przykładowe tytuły, możesz podać?

Jak na razie w tym tygodniu mam za sobą: "Pochłaniacza" Bondy, "Auschwitz. The Nazis & The 'Final Solution' " Reesa i 'Maskotkę" Kurzema. A teraz czytam raz jeszcze "Mgły Avalonu", tym razem w oryginale. Do niedzieli raczej nie skończę, bo bydle jest wielkie.

Gość gość
dzięki