Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolalgol

Jak czesto sie masturbujecie i kiedy ostatnio to robilyscie i czym?

Polecane posty

Gość maskotko  a czy
powtórzysz to dzisiaj? :P

Gość maskotka994
Powtórze w łóżku pod kolderka przed snem.

Gość dobry pomysł maskotko
:P tak na dobranoc :D a jesteś głośna kiedy przeżywasz rozkosz? :P

Gość maskotka994
Gdy jestem sama w domu gdy to robie to nie mam zadnych hamulców i wtedy jestem glosna podczas przezywania rozkoszy, ale gdy to robie w łóżku wieczorem przed snem tak jak dzisiaj mam w planie to musze niestety byc cicho bo w pokoju za ścianą jest siostra i gdyby nie spala napewno by uslyszala, nieraz sie zdarza ze podczas silnego orgazmu musze zakrywac jedna reka usta zeby nie byc za glosna.

Gość gość
To ja wpadnę i bede ci trzymal te usta żebyś ty mogla spokojnie się zadowalac;-)

Gość aha czyli jesteś
spontaniczna :) szkoda, że musisz się hamować, taki dziki orgazm bez hamulców musi być mega ;) a ile minut zajmuje Ci taka wieczorna przyjemność? rozumiem, że same paluszki? I w jakiej pozycji? leząc na plecach? :)

Gość maskotka994
Jesli chodzi o czas to różnie to bywa, w pozycji na plecach, nie zawsze tylko paluszkami, mam 2 bardzo ciche wibrujace jajeczka, jeden wkladam do c**eczki a drugim masuje lechtaczke, gdy dochodze juz do orgazmu daje wibracje na max i to wlasnie dzieki nim przezywam najsilniejsze orgazmy ze musze zakrywac usta, daja naprawde super przyjemnosc i masz racje, gdy jestem sama i sie nie musze hamowac to jest mega odlot, nie kontroluje wtedy siebie i swojego ciala.

Gość aha czyli masz
dobre zabawki ;) oba jajeczka naraz to musi być maksymalna dawka bodźców ;) i pewnie jest bardzo soczyście. na pościeli nie zostają ślady? A czy bawisz się jajeczkami także poza łóżkiem? jakieś wkładanie ich kiedy robisz coś w domu? sprzątasz? i tak dalej? :)

Gość gość
dosc czesto, prawie codziennie, ostatnio 10min temu z Doxy magic wand - warte swojej ceny

Gość maskotko a kiedy nie robisz
tego pod kołdrą.......to czy patrzysz na swoje ciało podczas zabawy? podziwiasz je?

Gość grzeczny dzień
😘

Gość gość
chyba dziś to zrobię

Gość gość
wystarczająco,a nawet więcej

Gość maskotka994
Nie wkladam jajeczek podczas prac domowych, tylko podczas zabawy. Jest mega przyjemnosc podczas zabawy tymi jajeczkami. Podczas zabawy pewnie ze podziwiam swoje cialo, czesto lubie piescic takze swoje piersi. Wczoraj w nocy sie dzialo, tak wymeczylam moja muszelke i jajeczkami i paluszkami ze dzisiaj dam spokoj.

Gość maskotko to musiał być
długi wieczór ;) czyli pewnie niejeden szczyt osiągnęłaś :P a dzisiaj przerwa? jajeczka sie napracowały ;) i byłas cicho mimo tej rozkoszy?

Gość maskotka994
Nie wiem co mnie wczoraj naszlo ale doprowadzilam sie az 3 razy, wibrujace jajeczka cudownie sie spisaly nie pamietam kiedy mi sie to ostatnio zdarzylo, ledwo sie powstrzymywalam zeby byc cicho, przy drugim szczytowaniu nie wiem czy nie bylam troszke za glosna, ale mam nadzieje ze siostra spala i nic nie slyszala. Dzisiaj przerwa.

Gość Myślę że byłas po prostu
w dobrym nastroju, zrelaksowana, rozluźniona i spragniona przyjemności. Trzy orgazmy to nieźle ;) musiało być szaleństwo (i żadnych soczystych śladów na pościeli?) Śpisz nago? te jajeczka muszą być perfekcyjne. I co sobie wyobrażasz kiedy się bawisz?

Gość maskotka994
Soczki byly i to baaardzo duzo, przy takiej szalonej zabawie jaka sobie wczoraj sprawilam podkladam maly reczniczek zeby wlasnie na poscieli nie bylo sladow. Wyobrazam sobie przy zabawach jak meszczyzna piesci moje cialo, wklada powolutku swojego twardego penisa we mnie i sie kochamy namietnie, nieraz mam tez mysli jak pieszcze sie z kobieta, jak sie obydwie masturbujemy jak obydwie sprawiamy sobie przyjemnosc paluszkami, języczkami i zabawkami. Chciala bym kiedys to sprobowac z druga dziewczyna, nie jestem les, jestem za seksem z facetami ale chociaz raz bym chciala sprobowac z dziewczyna.

Gość Tak myślałem że jestes
soczysta :) a śpisz zupełnie nago? czy jakaś piżamka albo majteczki? A wyspałaś się? :) To masz bardzo bogatą wyobraźnię i to na pewno pomaga w osiągnięciu silnego podniecenia.

Gość maskotka994
Spie w majteczkach i w podkoszulce, wyjatkiem sa tylko takie noce jak przedwczoraj gdy doprowadzilam sie do 3 silnych orgazmow, moja muszelka byla tak wymeczona ze na nie nic juz nie zakladalam i spalam bez majteczek, gdy sie zabawiam w dzien gdy jestem sama w domu czy w nocy w lozeczku zawsze jestem naga. Wyspalam sie w czwartek bo w ten dzien nie musialam wczesnie wstawac.

Gość Czyli lubisz pełną swobodę
kiedy jesteś wymęczona :) A w dzień rozbierasz się zasłaniając okna? :) czy niekoniecznie....jest ryzyko, że ktos zobaczy taki interesujący widok? Musisz miec ciepło w domu :) A w dzień, kiedy jesteś sama...wtedy zabawa przed lustrem? W jakiej pozycji? No i kiedy powtórka? :)

Gość maskotka994
Przed lustrem kilka razy to robilam ale nie za czesto, okna zawsze zaslaniam nie chcialabym zeby ktos mnie podgladal, nieraz to robie lezac na brzuszku unoszac lekko bioderka do gory ale wole pozycje na plecach albo siedzac i zabawiac sie swoja myszka. Dzisiaj bedzie powtorka i to za chwilke, za jakies pol godz bede sama w domu wiec ciuszki z siebie zdejme, zabaweczki wyciagne czyli 2 cudowne wibrujace jajeczka i doprowadze sie do rozkoszy, ostatnio to robilam w srode w nocy doprowadzajac sie do 3 cudownych orgazmow, wiec jestem juz spragniona orgazmu, czekam tylko az siostra wyjdzie i bedzie cudownie, juz jak o tym mysle moja c**eczka robi sie wilgotna, nie moge sie juz doczekac, bedzie mega, znowu czuje ze zaszaleje.

Gość gość ciekawy
popatrzylbym

Gość maskotko mam nadzieję
że jesteś już sama w domu :) i że zasłoniłaś okna starannie...i wyskoczyłaś z ubrania. Na pewno jajeczka już w akcji? :P A więc tym razem pewnie na leżąco na plecach? na brzuszku z uniesionymi biodrami to mniej leniwa pozycja ;) ale chyba przyjemniejsza?

Gość maskotka994
Juz po i juz ubrana, okna byly starannie zakryte, bylo na lezaco na pleckach, dobrze ze nie musialam byc cicho, bylo cudownie, dwa razy doszlam, az mi sie w glowie krecilo, te jajeczka sa fantastyczne, male a sprawiaja mega przyjemnosc, swietnie sie spisuja, odrazu lepiej sie czuje po tych dwoch orgazmach.

Gość wow to brzmi soczyście
A co robiły Twoje dłonie? :) Od razu jajeczka sobie zaaplikowałaś? czy jakaś rozgrzewka wczesniej? Jesteś bardzo soczysta? I pewnie nieźle nakręcona byłaś już kiedy zamknęły się drzwi za Twoją siostrą ;) Nogi leciutko ugięta? rozstawione? :)

Gość to musiało być perfekcyjne
popołudnie :) wspaniały początek weekendu. Najlepiej jest tak bez pośpiechu. Musisz mieć cudowne piersi kiedy jesteś nakręcona. Po prostu poezja rozkoszy. Czyli przygotowania długie i staranne. I jesteś wymęczona, także spanie będzie grzeczne? Bo pewnie po takiej dawce rozkoszy musisz odpocząć :) i tak majteczki pewnie były przemoczone kiedy je zdejmowałaś ;) A trzeci orgazm wchodziłby w grę? ;)

Gość maskotka994
Wczoraj wieczorem juz bylo grzecznie, bo bylam jeszcze na imieninach i wrocilam pozno. Ale dzisiejszy wieczor w lozeczku to kto wie.

Gość miłygość
A moze teraz to zrobimy razem? Taka wspolna zabawa?