Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szwagierka tydzen po podpisaniu umowy o prace zaczela starac sie o dziecko

Polecane posty

Gość gość
gosciu nie piszemu nie rozumie ok??

Gość gość
Zapracowałam sobie na to. 5 lat pracy zanim zaszłam w pierwsza ciaze. Po 10 miesiącach wrocilam do pracy na pełny etat. Wolnego raczej brać nie musiałam a jak musiałam to na zmianę z mężem. Teraz po kolejnych czterech latach jestem w ciazy i pracuje normalnie. Pracodawca pogratulował, umówiliśmy sie co i jak do mojej pracy i tyle. Ja pracuje fizycznie, ale nie musze ciągać ciężkich rzeczy ani nic. I faktycznie moze cieżko mi zrozumiec innych, ale same sobie pracujecie na takie traktowanie.

Gość gość
No to widać jakie "karjery" macie skoro pracujecie fizycznie albo na kiepskich warunkach. I chyba o to chodzi, taka co zapyla na szmacie poleci od razu na L4 bo ta praca niczym jest dla niej wartościowym. A taka co zaparcowała na swoją pozycję to będzie pracę szanować

Gość gość
JEJ SPRAWA. Każdy podąża własną drogą.

Gość gość
autorko! zgłoś to na policję! przecież to oszustwo, bandytyzm i złodziejstwo!

Gość gość
To nie jest jedynie JEJ sprawa bo w momencie takiego zatrudnienia wyzyskuje pracodawce i reszte społeczeństwa bo musi wypłacać jej pieniądze ZUS. Rozumiem ze pracując juz chwile mozna myślec o dzieciach ale zatrudniając sie jedynie po to bu zaciążyć to grube przegięcie. Ona niszczy reputacje innym kobietom i w tym momencie ciężej znaleźć prace osobom uczciwym.

Gość gość
schemat wielu kobiet i ich wybory: • Moim planem finansowym jest mężczyzna. • Postanowiłam pozostać ignorantką finansową. Być może problem zniknie, jeśli go zignoruję. • Dziś wybieram to, co się wydaje łatwą drogą, choć w przyszłości może się okazać, że to bardzo trudna droga.

Gość gość
Przez takie zachowanie inne kobiety, te, które chcą pracować są na przegranej pozycji, bo pracodawcy im nie ufają. Niedługo wraz z CV będzie trzeba wysyłać zaświadczenie o histerektomii.

Gość gość
nie przesadzajcie idiotki, każdemu może zdarzyć się tzw. wpadka lub po prostu normalne jest że 20-parolatka chce mieć dziecko skoro z facetem tak zdecydowali. Ona nikogo nie okrada, co najwyzej odbiera od panstwa to co przez całe lata odebrało ono w podatkach od jej rodzicow i od niej. stuknijcie sie w puste łby ja też zaraz po zatrudnieniu się zaszłam w ciążę, I BARDZO SIĘ TYM SZCZYCĘ, wystrychnęłam złodziejów z zusu na dutka. nareszcie odbiorę co moje.

Gość gość
gość dziś Nie rozumiesz, że przez takie akcje potem kobiety, które chcą pracować nie dostają roboty,bo pracodawca im nie ufa?