Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U mnie na studiach przeciętny chłopak ma ponad 180 cm ja mam 172, za wysoka ?

Polecane posty

Gość gość

chyba nie , u mnie przeciętna studentka ma prawie 170 , jestem szczupła, wysoka, mam jasne włosy, zauważyłam że wysoki wzrost i szczupła sylwetka to zaleta i o ile nie jest za szczupła np anorektyk lub za wysoka np u kobiety koło 180

Gość gość
masz idealny wzrost :-)

Gość gość
naukowo jest udowodnione że szczupła sylwetka i wysoki wzrost dodaje urody

Gość gość
masz idealny wzrost tyle mają miss a one są często ładne a te brzydki i tak są ładniejsze od zwykłych brzydkich ludzi.

Gość gość
Przecietny koles napewno nie ma 18pare. Maks srednia jest ze 178 jakby pomierzyli. Ja mam 176 a kazda laska daje mi 180. Moja dziewczyna nie wierzyla ze mam 176, napierala zeby mnie zmierzyc i sie potwierdzilo. Laski nie potrafia rozpoznawac wzrostu iwiekszosc ludzi dodaje sobie ze 4-5 cm ze postrzeganie wzrostu juz zostalo tak zachwiane ze na kolesia 176 potrafia mowic ze ma 180. Moja kumpela siega mi do oczu i twierdzi ze ma 172

Gość gość
Mierzysz ich ze wiesz?

Gość gość
a te ładne to cudo !

Gość gość
gość dziś nie masz racji przeciętny MŁODY mężczyzna ma ponad 180, dlatego że średnia wieku mężczyzny w wieku 18 lat to 178 a mężczyźni rosną po 18-nastke kilka centymetrów , tak pisał lekarz w gazecie wiec na pewno ma większą wiedzę niż Ty. U mnie na studiach jest 10 chłopaków Paweł, Dominik, Mateusz mają koło 190 cm Łukasz, Michał, drugi Mateusz mają ponad 180 cm Albert ma 170 drugi Dominik, Bartek ponad 160 cm U mnie za najładniejszego chłopaka uchodzi Paweł ma koło 190 cm i Marcelina ma 175 cm , wielu ludzi mówi że są ładni. Na pewno jest taki wzrost bo się mierzyli.

Gość gość
TU JEST DOBRZE NAPISANE, POPRAWIŁAM BŁĘDY ! nie masz racji przeciętny MŁODY mężczyzna ma ponad 180, dlatego że średnia WZROSTU* mężczyzny w wieku 18 lat to 178,5 a mężczyźni rosną po 18-nastke kilka centymetrów , tak pisał lekarz w gazecie wiec na pewno ma większą wiedzę niż Ty. U mnie na studiach jest 10 chłopaków Paweł, Dominik, Mateusz mają koło 190 cm Łukasz, Michał, drugi Mateusz mają ponad 180 cm Albert ma 170 drugi Dominik, Bartek ponad 160 cm U mnie za najładniejszego chłopaka uchodzi Paweł ma koło 190 cm i Marcelina ma 175 cm , wielu ludzi mówi że są ładni. Na pewno jest taki wzrost bo się mierzyli.

Gość gość
Srednia mlodych mezczyzn w pl mierzona 2 czy 3 lata temu w warszawie , gdzie jest wyzsza srednia wzrostu wynosi 178 cm. Zobacz sobie na wikipedii human height i tabele gdIe sa rozne kraje

Gość gość
gość dziś sami się mierzą

Gość gość
To pewnie sa ladni bo maja atrakcyjne twarze a nie dlatego że taki czy inny wzrost. Co mi po wysokim pasztecie

Gość gość
gość dziś zobaczyłam przeciętny wzrost młodego polaka na wikipedii i jest napisane że w wieku 18 lat przeciętny młody polak ma 178, 5 ale mężczyźni rosną po 18 kilka centymetrów ( prawie zawsze) , bo tak napisał lekarz w gazecie a lekarz ma większą wiedzę ni ty czyli lekarz ma rację a nie ty czyli przeciętny wzrost młodego polaka który już nie rośnie to ponad 180 i wiem to też z obserwacji i tam nie jest napisane że pomiary są z warszawy i ludzie tam nie są wyżsi , kiedyś byli wyżsi w miastach niż na wsi ale dziś już różnic praktycznie nie ma .

Gość gość
Ta i ty jestes pewnie ta Marceliną :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Gowno a nie rosna po 18. Poczytaj sobie lepiej dokladnie. Teraz jest tak ze rosna dynamicznie do maks 16-17 roku zycia i koniec. Szczegolnie aktywny jest skok pokwitaniowy zalezny od poziomu hormonow plciowych. Poczytaj sobie medyczne artykuly. Kto ci urosnie jeszce na 1 roku studiow? Pulnij sie w leb. I nie czaruj mi lekarzami bo sam nim jestem :D

Gość gość
gość dziś tam mierzyli w wieku 18 lat a mężczyźni rosną kilka cm po 18-nastce, tak lekarz mówił że bardzo często tak jest czyli przeciętny młody mężczyzna który już nie rośnie ma ponad 180, przeciętna Polka ma prawie 170, tam na Wikipedii jest zły wynik , wiem to z obserwacji, i też z tego że mężczyźni są wyżsi od kobiet koło 13 cm a nie więcej , ale mężczyzną podobają się kobiety o 10 cm od nich niższe i na odwrót ale wyjątki też są

Gość gość
gość dziś nie, ale chciałabym, ona jest bardzo ładna gość dziś widać że jesteś tr)olem ( czyli osobą która specjalnie pisze głupoty) bo lekarz by nie miał takie stylu pisania co Ty i teraz tu by nie był. Jesteś tr)olem z innych forum często tam zadawałam jakieś pytanie a ktoś pisał tym samym stylem co Ty i pisał że jest prawnikiem, lekarzem itd i pisał dużo głupot, poznałam Cię tr)olu po stylu pisania. Lekarz w gazecie napisał że mężczyźni po 18-nastce rosną kilka centymetrów czyli koło 3 cm ale najwięcej rosną w czasie dojrzewania a na pierwszym roku studiów już nie jestem

Gość gość
Mozesz sobie neiwierzyc , moze i lepiej :D Doedukuj sie prosze.

Gość gość
gość dziś widać że jesteś tr)olem ( czyli osobą która specjalnie pisze głupoty) bo lekarz by nie miał takie stylu pisania co Ty i teraz tu by nie był. Jesteś tr)olem z innych forum często tam zadawałam jakieś pytanie a ktoś pisał tym samym stylem co Ty i pisał że jest prawnikiem, lekarzem itd i pisał dużo głupot, poznałam Cię tr)olu po stylu pisania. Lekarz w gazecie napisał że mężczyźni po 18-nastce rosną kilka centymetrów czyli koło 3 cm ale najwięcej rosną w czasie dojrzewania a na pierwszym roku studiów już nie jestem

Gość gość
A Ty jestes wysoka zakompleksiona dziewczyna bez powodzenia. Masz problem ze znalezieniem sobie faceta bo kazdy woli mniejsze, zgadlem?

Gość gość
Oswiec mnie jaki "sposob pisania" ma lekarz. Moze sie czegos o sobie dowiem. Serio

Gość gość
gość dziś To Ty powinieneś się douczyć i może lepiej że jesteś nie mady bo pewnie masz kompleksy i dlatego piszesz głupoty. 1. Lekarz ma większa wiedzę niż Ty ! 2 . Lekarz napisał że mężczyźni po 18-nastce rosną kilka cm ale najwięcej w czasie dojrzewania. 3. Przeciętny MŁODY Polak który już nie rośnie ma ponad 180 cm, wiem to od tego lekarza, z obserwacji, i rozmów ze znajomymi potwierdzają to.

Gość gość
gość dziś nie bo moja koleżanka jest niska, szczupła ale ma kształty kobiece i nie ma chłopaka a inna jest wysoka szczupła, ma chłopaka i uchodzi za ładną , mam kompleks że jestem za wysoka ale wszyscy mi mówią że nie potrzebnie bo mówią że nie jestem za wysoka, że jestem wysoka a to zaleta, mówią też aby nie pisać w necie bo tu ejst dużo tr)oli czyli ludzi co specjalnie piszą głupoty nawet w telewizji o tym było. Jeśli chodzi o gust mężczyzn to im według badań podobają się kobiety 10 cm niższe i kobietom mężczyźni 10 wyżni, ( wiadomo plus, minus). Ja mam 172 a przeciętny młody mężczyzna ma ponad 180, prawie wszyscy mężczyźni są odemnie wyżsi wiec powodzenie mam dzięki wzrostowi , on mi nie zabiera powodzenia

Gość gość
Ja "z obserwacji" wiem co innego. I tez jestem lekarzem i mam wielu znajomych, zarowno specjalistow jak i rezydentow. Dwie kolezanki specjalistki od endokrynologii. Kazda z tych osob ma inne zdanie niz Ty. Co z tego wynika?

Gość gość
Dobrze juz dobrze niech Ci bedzie ze masz powodzenie. Pozdrawiam :D

Gość gość
Niskie mają większy wybór, ot co.

Gość gość
gość dziś 1. lekarz ma styl pisania bardziej inteligentny i teraz go bu tu nie było 2. ciągle ktoś pisze że jest lekarzem, prawnikiem itd gdy zakładam temat na tym lub innym forum i widać po stylu pisania że to pisze ta sama osoba, i ta osoba często pisze głupoty 3. w tv mówili że w Polskim necie jest bardzo dużo tr)oli ( czyli osoby co specjalnie piszą głupoty) i to prawda bo nie spotykam z życiu takich ludzi jak na forum i ludzie których znam nie piszą na forum bo są normalni i nie mają na to czasu, idę z tąd bo tu są tr)ole a najlepiej ignorować tr)oli nie pisać, nie czytać, lepiej w realu w mądrymi ludźmi pogadać, oczywiście tu też można spotkać mądrych ludzi ale bardzo rzadko a w realu jest na odwrót

Gość gość
Wzrost ma male znaczenie w wygladzie . Jezeli masz te 172 i nie masz brania to nie dlatego ze jestes "wysoka" tylko dlatego ze masz srednia twarz albo sylwetke malo seksowna . Poczytaj o waist to hip ratio -female attractiveness. To WHR w 70 % decyduje o atrakcyjnosci kobiety , pomijajac twarz rzecz jasna. 0pozostale 30% to poziom tkanki tluszczowej i poziom hormonow we krwi. Poczytaj sobie na ten temat.

Gość gość
Lykacie jak pelikany :D albo autorka jest debilką:D przeczytała jedną gazetę w życiu i jest ekspertem.

Gość gość
gość dziś nie prawda bo mężczyzna podobają się kobiety 10 cm od nich niższe a nie więcej, moja koleżanka jest zła bo jest niska a podobają się jej wysocy mężczyźni a ona im nie gość dziś nie wiem czy mam powodzenie ale moja wysoka koleżanka ma a niska nie i tak samo jest w przypadku dwóch moich kolegów , pozdrawiam :-) gość dziś To co piszesz tylko potwierdza że jesteś tr)olem czyli osobą która z nudów pisze w necie głupoty bo Ty możesz zmyślać nie mam dowodu że jesteś lekarzem ale za to mam dowód że lekarz z gazety to lekarz bo tam było jego zdjęcie, nazwisko, i lekarz napisał że przeciętny młody mężczyzna który już nie rośnie ma ponad 180 cm czyli to prawda i w tv też tak mówili i tam też mówili że w necie jest dużo tr)oli co piszą głupoty i że najlepiej to ignorować nie pisac nie czytać i tak właśnie zrobię i Ty możesz pisać głupoty bo ja z obserwacji i moi znajomi widzimy coś innego a Ty tym co piszesz tylko potwerdzasz że jesteś tr)olem. Siema