Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nwm co to ale boję się że mi sprawę założyli

Polecane posty

Gość gość
Miałem napisać chodzi o to ze odwołanie jest w sądzie

Gość gość
Bd sprawa 22 grudnia dostałem pismo

Gość gość
Ale jako kto? Jako świadek? Juz mniej sie obawiasz. Fajnie ze napisales :)

Gość gość
Wstałem xd no nwm słowo kontra słowo no miej ale trochę się boje powiem ze chce żeby zaplacil

Gość gość
Miałem jego nr w zeszycie wyklinalem go a teraz do mnie dzwoni ale go zablokowalem

Gość gość
Troche nie rozumiem twojej sytuacji, teoj telefon wpisuje błędne slowa i taki galimatias gdy czytam. Teraz gdy pojdxiesz na sprawe powiesz jak bylo albo idz po poradę do darmowego adwokata, tacy sa w opiece społecznej

Gość gość
No powiem jak było zresztą i tak jestem ponizony i zniszczony psychicznie od wszystkiego i bez niczego nikogo ale to już nie ważne z czasem jakaś decyzję bd musiał podjąć co dalej .. co ja mam się radzić powiem prawdę ze go tam złapano i chciałbym aby zapłacił mandat powiem ze jak go skaza to cały się trzęse umoza to się w kurzam i gdyby mnie nie okradł to by nie było sprawy i ze nie przylecialem tak sobie po 22 Na komisariat

Gość gość
Nie martw sie, to ciebie okradziono a nie ty kogos. Martwisz sie na zapas niepotrzebnie. Trraz nie mysl o tym, masz duzo czasu jeszcze. Powiesz jak bylo pod przysięga i skonczy sue twoj problem. Wszystko bedzie dobrze :):) jak bedziesz mowil jak bylo to badz mily i grzeczny i spokojny, postawa duzo znaczy :)

Gość gość
Nwm biorę pod uwagę po prostu ze mogę i ja mieć przypal

Gość gość
A co jak się przyczepia do mnie

Gość gość
Nie przyczepia sie do ciebie , sad wie co robi:)

Gość gość
Powoli zbliża się sprawą denerwuje się bo mogło dojść do tragedii okradl mnie zgnoil a ja się denerwuję fajne rzeczy

Gość gość
Wszystko będzie źle .... same negatywne odczucia a gorzej jak ja będę pokrzywdzony jeszcze przez sad

Gość gość
W zasadzie to powiem ze go tam zlapali ja bez małej pomocy gpsa policjanta bym tam nie trafil ... i że jak dla mnie to dowód cały stan psychiczny jak się czulem wszystko ... i że każda decyzja zła i ze zmienilem szkole nigdy już nie będę radosny wiele się zmieniło nie interesuje mnie to chu.j jestem. Takim kimś kim jestem nie potrzebuje pisać do tych kolezanek co mi nie pomogły itp nie potrzebuje takich to jedyna recepta bd miał problemy z tymi znajomymi pewnie jeszcze ale tyle nie chce ich znać .. bd jakoś starał się zyc

Gość gość
Jak w pon o 12 nie napisze znaczy ze mnie zamkneli