Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagnieżdzenie zarodka a uraz mechaniczny

Polecane posty

Gość gość

4 tydzień ciąży i zewnętrzny uraz w brzuch..czy może wywolac utratę ciąży? czytalam ze,w tym tygodniu zarodek zagniezdza się w macicy lub jest właśnie przed zagniezdzeniem..jest wielkości ziarenka ryżu.. strasznie się boję bo niewiem czy dostałam zwykły okres bo niby powinnam teraz dostać czy to poronienie było..dziecko mi skakalo po brzuchu a teraz się zorientowałam ze przecież mogłam być w ciąży

Gość gość
pomoże mi ktoś ????

Gość wujzwuj
a co sie przejmujesz... ch\uj w szpare jeszcze raz i bedzie na nowo.

Gość gość
oh my God :D co za tekst

Gość gość
przejmuje się i tyle... może ktoś mi pomóc ??!!!

Gość gość
kiedy była owulacja w której niby doszło do zapłodnienia?

Gość gość
zrób betę będzie wyższa niż 1, to znaczy ze byłaś w ciąży.

Gość gość
Tyle ze to byłaby ciąza biochemiczna. Skakanie dziecka po brzuchu nic by nie zrobiło

Gość gość
no tylko ze teraz na bete zapozno bo to było dwa tygodnie temu :( nie mam pewnosci czy dziecko skakajac mi po brzuchu nie zaszkodzilo :( czytalam ze,w pierwszych trymestrach najczęściej dochodzi do poronien :( ale niewiem czy takich przez urazy też czy tylko samoistnych :/

Gość gość
nie,wiem kiedy doszło do zapłodnienia ale w miesiącu kochalismy się dwa razy z czego w dwóch sytuacjach była możliwośc ze,doszło do zapłodnienia bo doszedł we mnie..nie miałam żadnych objawow ciąży, ani też przy okresie nic szczególnego nie czulam..wszystko jak zwykle..przy okresie zawsze mam śluz i skrzepy także nie umie odróżnić czy to był tylko okres czy poronienie..okres trwal jak zwykle 3-4 dni z czego dwa pierwsze tego sluzu i krwi jest więcej a potem już brazowa krew i mało. czy w 4 tygodniu jakoś zauważyłabym to poronienie? tzn odróżniało by się od skrzepu ten zarodek? wie ktoś ?