Gość Nina_Iwa Napisano Grudzień 6, 2015 Jakich serków używacie jako zastępnika masła/margaryny. Chodzi mi nie tylko o to żeby były o obniżonej zawartości tłuszczu, ale żeby miały jak najczystszy skład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ela__ Napisano Grudzień 8, 2015 ja używam almette i bielucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgataZA 0 Napisano Grudzień 8, 2015 Twój Smak-nie wiem jaki skład, ale uwielbiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 9, 2015 a co jest złego w prawdziwym maśle?Tylko trzeba z umiarem. a w niektórych serkach prawie nie ma mleka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2015 Bieluch. Nie ma lepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość usyik283 Napisano Wrzesień 15, 2016 Ja jadam serek zamiast masła chociaż czasami kupie sobie masło ale takie prawdziwe ;) i gorące pieczywo i pycha;) ale ja do swojej diety dorzuciłam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i chudnę po 6kg miesięcznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość felicjapol Napisano Wrzesień 16, 2016 Uwielbiam sery. Moim faworytem jest ser koryciński http://serowarpodlaski.pl/ Zamawiam go on line. Teraz jak bedę zamawiać to chcę skomponować sobie nowy smak. Zobaczę jak mi wyjdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach