Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

allegro co za chamstwo i prostactwo

Polecane posty

Gość gość
Skoro autorka trzymała w szafie kurtkę za 250zł to ciekawe w czym jej dziecko chodziło? Pewnie w łachu z bazaru za 15zł, bo drogiej kurteczki było szkoda :D A teraz płacze że sprzedać nie może :P

Gość gość
Do gosc 15.39 Ty reprezentujesz prostactwo skoro uzywane przepocone lachmany z chrztu sprzedajesz za 80% ceny... Nie wzielabym tego z doplata... Ja kupuje nowe i mam w d***e

Gość gość
Hahaha dziecko pół roczne po 2 h na pewno wszystko przepociło :). Dziewczyna, która kupiła ode mnie komplet była bardzo zadowolona i sama sprzedała za 350 zł; )

Gość gość
Jestes zalosna, i twoje ubranko obieglo cala polske... Nie chcialabym tego po tobie. Watpie ze kobieta byla zadowolona...

Gość gość
Towar jest tyle warty ile chca za niego zapłącić. Jak ktoś jest tak głupi i kupuje drogie rzeczy (na które go NIE STAĆ :P ) i potem płacze, że nie może równie drogo sprzedać to o kim to świadczy? Po prostu jest pewien odsetek idiotów którzy wydadzą neiwiadomo ile na uzywki, a sa ludzie którzy czekają na okazje. x A jak kogoś stać na drogie rzeczy to nie kalkuluje potem ile za to może dostać ;)

Gość gość
No i co z tego, że obiegło? Kiedy ja je kupowałam było NOWE, a kilka h, kiedy je miało na sobie moje dziecko nie pogorszyło jego stanu. Zapewne żal Ci tyłek ściska, bo musiałaś kupić jakieś tandetne falbany i cyrkonie za 100 zł. No, ale było nowe, nie ważne, że made in China :D. Pewnie zamówiłaś na chińskim allegro :p

Gość gość
dla dziecka w jakim wieku są kurtki po 250 zł?

Gość gość
" gość dziś No i co z tego, że obiegło? Kiedy ja je kupowałam było NOWE, a kilka h, kiedy je miało na sobie moje dziecko nie pogorszyło jego stanu. Zapewne żal Ci tyłek ściska, bo musiałaś kupić jakieś tandetne falbany i cyrkonie za 100 zł. No, ale było nowe, nie ważne, że made in China smiech.gif . Pewnie zamówiłaś na chińskim allegro" Laska, mój jeden lakier do paznokci kosztuje 40-50zł a nie mam ich kilu czy kilkunastu ;) i też mnie śmieszy Twoje pseudocwaniactwo. nie stac Cię na drogie rzeczy - nie kupuj. Bo śmieszne jestescie w tym żydzeniu - kupię drogie a potem bede kombinowac jak to opylić drogo i mieć fochy że ludzie to proste chamy i nie chca drogo płacić wcale. x Kupujesz drogo? Licz się, że jak będziesz sprzedawać to dużo stracisz. Jeśli nie stać Cię na taka stratę to moze przestań uważać się za niewiadomo kogo.

Gość gość
Przy okazji wyszla wartość chrztu świętego :D Drogie wdzianko i szczycenie się, że tylko o 100zł taniej się ją potem innej idiotce wcisnęło. Całe szczęście, że jestem niewierząca bo mi jeszcze hipokryzja na czerep nie padła.

Gość gość
.Stać mnie na niejeden taki komplet, ale dlaczego mam tego nie sprzedać:)? Co w tym złego? Gdyby cena była przesadzona nikt by nie kupił. Ubranko produkcji polskiej, z naturalnych materiałów, a nie jakiegoś poliestru i innych nieprzepuszczających powietrza tkanin. Żałosne jest to gadanie o sakramencie, do ślubu też pójdziesz w byle jakiej szmacie? Przecież to tylko zwykła formalność (skoro jesteś niewierząca) :).

Gość gość
Nie, kupię suknię za 10tys a potem będe utyskiwać, że ludzie to takie chamy, że nie chca mi jej za 8tys odkupić :D Kupuję to co mi się podoba i to co uważam za dobre. Ostatnio oddałam całą pakę ubrań (w tym nienoszonych i dobrych jakościowo) do schroniska? No idiotka ze mnie, powinnam wysprzedawać je :D x Ty przeczytaj co piszesz. Chwalisz się jak to wydałaś jedyne 100zł, wyśmiewasz ludzi biedniejszych od siebie, jak to "szmaty kupują". Bo jak wiadomo, rzeczy w przeciętnej cenie musza być szmatami z chińskiego allegro (?). Żenada

Gość gość
A co do "formalności" i sakramentów. Otóż ludzie niewierzący sa różni i różnie podchodzą do ślubu. Nawomiast wielce wierzące jednostki raczej powinny kierować się konkretnymi zasadami - i tego Was uczy religia i to przysięgałas w kosciele, że będziesz w zgodzie z zasadami wychowywać dziecko. Po Twoich wpisać inaczej niz hipokrytka nazwać Cię nie mogę.

Gość autorka tego tematu allegro
no tak widac wpisy tych klientów za złotówke markowych ciuchów i nie tylko na allegro .... odezwało sie chamstwo z allegro za 1 zł ha ha ha ------------------------------------------------------------------------------------- cóz niewielu rozumie ten temat :)

Gość gość
Nie, nie wyśmiewam biedniejszych, tylko idiotki, które zamiast porządnej używanej rzeczy, wolą kupić badziew w takiej samej cenie, ale nowy. To nic, że sztuczny i pachnący chinszczyzną i marnej jakości. P.S. Bycie katolikiem nie oznacza jednocześnie tego, że chodzisz w worku zgrzebnym i wyrzekasz się majątku :). Co Ty tu pieprzysz? Co to w ogóle za chore gadanie niewierzących, nt. sakramentów. Większość z was ma więcej do powiedzenia na te temat niż katolicy, szczycicie się jakie jesteście "bezinteresowne" w swojej postawie i co? Wychodzi na to, że jak ktoś ma ślub kościelny to jest to sakrament i powinien być skromny, ale cywilny to już najlepsza suknia i impreza na całego. To dopiero jest hipokryzja. Mówienie, że ktoś ma do czegoś prawo, bo jest niewierzący.

Gość gość
Ale bycie katolikiem oznacza szacunek do drugiej osoby ;) Jak widać niewierzący czesto mają więcej do powiedzenia bo mają wiekszą wiedze na temat różnych religii. Taki paradoks, co? x O sukience za 10tys to była ironia. Raczej mało skomplikowana. Kończe bo jak widać "bogate" chamstwo z kafe jest jeszcze gorsze niż z allegro.

Gość gość
100 zl ? Tym podbijasz swiat? Dumna jestes ze ubranko kosztowalo cie 100 zlotych? Skapa jestes... Nie ma to jak zalowac wlasnemu dziecku... Chinskie allegro?!!! Skad to wzielas, zamawiasz tam??? Probujesz zrobic z siebie pania ale nie wychodzi ci zbytnio to udawanie... Troche pokory, takie jak ty powinny troche glowe podkulic. Przypominasz mi taka jedna milenke, garbata, marna, stara, ani wyksztalcona ani madra ani bogata. Maz taki dresiarz zwykly ochlap maja coreczke, na ktorej oszczedzaja jak moga. Wozek byle badziew w kolorze brudnego ecru, chromowane kola. Identyczna...

gość dziś Nie, nie wyśmiewam biedniejszych, tylko idiotki, które zamiast porządnej używanej rzeczy, wolą kupić badziew w takiej samej cenie, ale nowy. To nic, że sztuczny i pachnący chinszczyzną i marnej jakości. x dokładnie jestem tego samego zdania i tez czasami kupuje rzeczy uzywane np kurtki itp . Syn miał kurtkę w której chodził czesciej a drugą kupili mu dziadkowie . Teraz bardzo wyrósł i kurtki za małe . Ta druga praktycznie nowa wiec postanowiałm ja sprzedac . Nie kurtki nie spzredałam , wisi w szafie bo za 29 zł jej nie " sprzedam " w aukcji miałam zaznaczone ze z powodu zbyt niskiej ceny towaru nie sprzedam . Kupujacy nie miał o to pretensji, a gdyby zależało mu na kurtce zapytałby ile za nia chce . Pytania nie było . ?Jaki wniosek ?>

no niestety jak mam takiemu chamowi z allegro sprzedac za 29 zł to wole oddac komus w prezencie :)

Gość gość
Dajesz uzywane prezenty. Haha niezly temat jak sie poklocily ha ha!!!

Gość gość
Autorko daj spokój, już wylazly prostaczki, które patrzą, żeby najlepiej kupić za 1 zł nową rzecz. A co do ciebie pani "ironiczna", nie muszę oszczędzać na dziecku, jeździło w wózku za 5 tysięcy. Tylko ja szanuję pieniądze, na które pracuje ;). Jeżeli mam komu - oddaję za darmo. Ale zbyt duży mam szacunek do swojej i męża pracy, żeby sprzedawać za bezcen lub oddawać za darmo poszukiwaczom naiwniaków i nierobom.

Gość gość
w kurniku zawrzało....... a przecież regulamin allegro, na który się zgadzacie wystawiając lub licytując przedmiot jest jawny i ogólnodostępny zatem nie rozumiem żali autorki i jej podobnych płaczek :o

gość dziś Dajesz uzywane prezenty. Haha niezly temat jak sie poklocily ha ha!!! x tak w prezencie komus kto potzrebuje a nie żeruje i to doceni :) :) pewnie tobie trudno to zrozumiec ale cóż .....

Gość gość
No te zale sa bezpodstawne :D

gość dziś w kurniku zawrzało....... a przecież regulamin allegro, na który się zgadzacie wystawiając lub licytując przedmiot jest jawny i ogólnodostępny zatem nie rozumiem żali autorki i jej podobnych płaczek x człowieku nie załe i nie płacze ... mówię o chamstwie jakie ostatnio panuje na allegro pt : " kupuje nowe za 1 zł " Prosze cie mało to takkich świń czatuje na allegro by ktos pomylił sie o jedno zero aon kliknie " kup teraz " i kupi dom za 20 tys

Gość gość
gość dziś ale co ma prostactwo do regulaminu allegro? o co te wasze pretensje? jest licytacja od złotówki, autorka się na nią zgodziła nie ustalając ceny minimalnej i koniec tematu! Mogła ustalić cenę minimalną tylko to jest opcja dodatkowo płatna. Wydałaby parę groszy ale o wiele więcej mogła zyskać. Wydała majątek na kurtkę, a pożałowała na aukcji wielka bogaczka z cebulandii i teraz foch. No ludzie :P śmiech na sali! :P

Gość gość
do autorka tego tematu allegro dziś weź się rozpędź i walnij łbem w ścianę :o

gość dziś gość dziś ale co ma prostactwo do regulaminu allegro? o co te wasze pretensje? jest licytacja od złotówki, autorka się na nią zgodziła nie ustalając ceny minimalnej i koniec tematu! Mogła ustalić cenę minimalną tylko to jest opcja dodatkowo płatna. Wydałaby parę groszy ale o wiele więcej mogła zyskać. Wydała majątek na kurtkę, a pożałowała na aukcji wielka bogaczka z cebulandii i teraz foch. No ludzie jezyk.gif śmiech na sali! x ojej co kiep z ciebie nieumiejacy czytac ze zrozumieniem :)

gość dziś do autorka tego tematu allegro dziś weź się rozpędź i walnij łbem w ścianę x a co ? ty juz tak zrobiłas ? nie dosc ze łeb masz pusty to jeszcze sztywny kark :)

Gość gość
Autorko tego tematu, a znasz w ogóle regulamin Allegro? Wiesz, jakie zasady panują na AUKCJI? Dałaś cenę wywoławczą 1zł, więc się ciesz, że było więcej chętnych i trochę cenę podbili. Równie dobrze mógł być jeden chętny na tą kurtkę i kupić ją za cenę wywoławczą 1zł. I nie miałabyś prawa mu tej kurtki za 1zł nie wysłać, tak samo jak nie masz prawa odmówić mu wysłania za 29zł. Jeśli się nie chce sprzedawać tak tanio, to albo się daje wyższą cenę wywoławczą, albo ustawia cenę minimalną, albo po prostu wystawia z opcją "kup teraz". To chyba normalne, że jak kogoś nie stać na nowe, to kupuje jak najtaniej. Całe szczęście, że ja kupuję nowe, to nigdy nie trafię na taką beznadziejną sprzedającą, która strzela fochy, że za nisko przebiłam poprzednią cenę. Ktoś wyżej pytał, dlaczego nowe rzeczy z metkami od osoby prywatnej idą dużo taniej niż od sklepu. Właśnie przez takie sprzedające od siedmiu boleści. Jakbym miała kupić za pół ceny i w razie gdyby ubranko miało np. jedną nogawkę krótszą a drugą dłuższą, to nie chciałabym się użerać z prywatnym sprzedawcą. Wolałabym już kupić za normalną cenę ze sklepu, dostać paragon i mieć możliwość oddania na gwarancji lub zwrotu bez robienia mi łaski.

gość dziś x nie pisze o regulaminie tylko o ludziach tam " kupujacych " i ich zasadach kupowania nowego za 1 zł - kurcze czytajcie ze zrozumieniem a kurtki nie sprzedałam nawet za 29 zł