Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

allegro co za chamstwo i prostactwo

Polecane posty

Gość gość
Autorko chyba nie do końca wiesz jak działa allegro. Nawet jeżeli ostatnia kwota wstukana przez licytujacego była 500 pln to i tak u ciebie na aukcji pojawi się nie 500 pln a o 1 pln więcej niż cena maksymalna jaką był w stanie zapłacić poprzednik. Poczytaj regulamin i zasady licytowania to bedziesz wiedziała o co chodzi.

Gość gość
gość dziś Autorko chyba nie do końca wiesz jak działa allegro. Nawet jeżeli ostatnia kwota wstukana przez licytujacego była 500 pln to i tak u ciebie na aukcji pojawi się nie 500 pln a o 1 pln więcej niż cena maksymalna jaką był w stanie zapłacić poprzednik. Poczytaj regulamin i zasady licytowania to bedziesz wiedziała o co chodzi. co ty mi tu pieprzysz o regulaminie ??/ zupełnie nie czaisz co autor ma na mysli

Gość autorka tego tematu allegro
gość dziś Autorko chyba nie do końca wiesz jak działa allegro. Nawet jeżeli ostatnia kwota wstukana przez licytujacego była 500 pln to i tak u ciebie na aukcji pojawi się nie 500 pln a o 1 pln więcej niż cena maksymalna jaką był w stanie zapłacić poprzednik. Poczytaj regulamin i zasady licytowania to bedziesz wiedziała o co chodzi. x ja pierdziu to ty naucz sie czytac ze zrozumieniem ?/?/

Gość gość
ja tam nie żałuje jak sprzedaje nigdy nie wystawiam na licytacji ale na kup teraz za 15,30 za 50 zł no chyba ze mam paki całe ciuchów moich np albo jak młody był malutki takich typowo niemowlęcych to wówczas licytacja z ceną minimalna i zawsze udawało mi sie sprzedać wszystko .

Gość gość
a ty skretyniała autorko umiesz napisać coś innego niż to, że nie umiemy czytać ze zrozumieniem? Weź się poczytaj, bo szczekasz, że wystawiłaś kurtkę za cenę minimalną 1zł na licytacji, a za nową dałaś ponad dwieście. Ludzie ją licytowali do jakichś 29zł więc wyzywasz od chamów i prostaków - gdzie tu związek z chamstwem? Może napisz do allegro, że ich regulamin promuje i popiera chamstwo.

gość dziś a ty skretyniała autorko umiesz napisać coś innego niż to, że nie umiemy czytać ze zrozumieniem? Weź się poczytaj, bo szczekasz, że wystawiłaś kurtkę za cenę minimalną 1zł na licytacji, a za nową dałaś ponad dwieście. Ludzie ją licytowali do jakichś 29zł więc wyzywasz od chamów i prostaków - gdzie tu związek z chamstwem? Może napisz do allegro, że ich regulamin promuje i popiera chamstwo. x odezwała sie chamówa co kupuje za 1 zł by potem sprzedac za 50 zł - wole oddac komus za darmo niz takiej chamówie

i cóz na to poradze ze niektórzy nie kumaja o czym temat i w kólko p[ieprza o regulaminie jak p[otrzaskani :)

Gość gość
mylisz się skretyniała debilko ja nie kupuje i nie sprzedaję na allegro używanych rzeczy. Jeżeli kupuje to tylko nowe, a używane oddaje koleżankom, kuzynkom, a twoich ścier to nawet za dopłatą bym nie chciała. Masz pretensje do ludzi, że licytowali z głową korzystając z okazji. Udław się to szmatą za 250zł idiotko i naucz się korzystać z allegro.

gość dziś mylisz się skretyniała debilko ja nie kupuje i nie sprzedaję na allegro używanych rzeczy. Jeżeli kupuje to tylko nowe, a używane oddaje koleżankom, kuzynkom, a twoich ścier to nawet za dopłatą bym nie chciała. Masz pretensje do ludzi, że licytowali z głową korzystając z okazji. Udław się to szmatą za 250zł idiotko i naucz się korzystać z allegro. x fiu fiu ale poziom przedstawiłas :) a kurtke sprzedałam wczoraj na gumtree za 140 zł :)

Gość gość
jasssne za pińcet sprzedałaś :P

Gość malinowa mama1
wystawiłam praktycznie nowa kurtkę dziecka ( miał druga na zmianę ) firmową licytacja od złotówki bo w opcji kup teraz nie mogłam spzredac . No to, licytacja trwa : 1 żł 2,5 zo zł i tak do ... 29 zł . Dacie wiarę że nikt nie dał więcej ? Kurtka pól roku wczesniej kosztowała 245 zł !!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx OK zakodowałam ale gdzie tutaj chamstwo i prostactwo? Jak możesz to wyjaśnij mi, bo czytam wzdłuż i wszerz i nie rozumiem. Nie czytałam całego wątku tylko twój pierwszy wpis.

Gość gość
autorka tego tematu allegro dziś gość dziś Autorko chyba nie do końca wiesz jak działa allegro. Nawet jeżeli ostatnia kwota wstukana przez licytujacego była 500 pln to i tak u ciebie na aukcji pojawi się nie 500 pln a o 1 pln więcej niż cena maksymalna jaką był w stanie zapłacić poprzednik. Poczytaj regulamin i zasady licytowania to bedziesz wiedziała o co chodzi. x ja pierdziu to ty naucz sie czytac ze zrozumieniem ?/?/ x To raczej tobie proponuję jeszcze raz przeczytać post i regulamin ze zrozumieniem, to bedziesz wiedziała jak sie licytuje. Bo póki co pokazujesz jaką prostaczką jesteś.

Gość gość
a propo kurtki - obserwowałam licytacje kurtki dla syna , licytacja 1 zł lub kup teraz 70 zł . tak sie debili rozkrecili ze kurtka poszła za 145 zł i nic szczególnego w niej nie było firmy reserved

Gość gość
Przed chwilą szukałam dla syna kurtki narciarskiej. Ktoś sprzedawał kurtkę spydera założoną 2 razy za 49 zł i nie było chętnych. Niech autorka się cieszy, że ktoś jej zaoferował chociaż te 29 zł, bo w obecnych warunkach to całkiem sporo.

Gość gość
A mi się kiedyś udało kupić wielką pakę ciuszków dla synka za 1 zł. Dałam kwotę max 300zł. Okazało się że poza mną nikt nie licytował (pewnie dlatego ze paczka z Anglii i droga wysyłka). Zwyczajnie miałam szczęście.

Gość gość
a propo kurtki - obserwowałam licytacje kurtki dla syna , licytacja 1 zł lub kup teraz 70 zł . tak sie debili rozkrecili ze kurtka poszła za 145 zł i nic szczególnego w niej nie było firmy reserved xxx Czasami tak jest. Może za kurtkę autorki też ktoś dawał dużo, ale nie było drugiej osoby, która podbiłaby cenę. Kiedyś chciałam kupić buty dla syna. Tez aukcja się rozkręciła, ludzie się przebijali, a 2 strony dalej były takie same buty od tego samego sprzedawcy w "kup teraz" za połowę wylicytowanej ceny.

Gość gość
gość dziś A mi się kiedyś udało kupić wielką pakę ciuszków dla synka za 1 zł. Dałam kwotę max 300zł. Okazało się że poza mną nikt nie licytował (pewnie dlatego ze paczka z Anglii i droga wysyłka). Zwyczajnie miałam szczęście. x szczescie ? dla mnie chamstwo

Gość gość
autorka mili pojecia cudzego chamstwa z wlasna glupota... bo kto za nia wystawial na allegro kurtke ? kto nie dal np ceny minimalnej ? prostactwo to kupuje drogie kurtki i probuje je odsprzedac za 90 % ceny :D

Gość gość
Ludzie, skończcie z tym chamstwem, bo ktoś kupił tanio. Sprzedający wystawiając za 1 zł musi się liczyć z tym, że ktoś za tyle kupi. Niech wystawiają drożej, skoro nie chcą ryzykować.

Gość malinowa mama1
do 10:26 no ale jakie chamstwo? są zasady, jest regulamin. Dura lex sed lex. Była licytacja sorry takie zasady. Tak jak u autorki jak ktoś chce uzyskać cenę minimalną na jakimś pułapie to niech ją tak wystawi skoro wystawia od 1zł to znaczy, że jest świadomy, że może za tyle pójść i zgadza się na to KONIEC KROPKA! a nie bawi się w jakąś kokieterię za 1zł a w domyśle wszyscy mają mieć żeby wylicytować za duuuużo więcej, bo tak wypadałoby? absurd

Gość gość
A mi się kiedyś udało kupić wielką pakę ciuszków dla synka za 1 zł. Dałam kwotę max 300zł. Okazało się że poza mną nikt nie licytował (pewnie dlatego ze paczka z Anglii i droga wysyłka). Zwyczajnie miałam szczęście. x szczescie ? dla mnie chamstwo x Dlaczego chamstwo? POtrafisz jakoś racjonalnie uzasadnić?

Gość gość
Coś wam powiem: Od jakiegoś czasu chciałam tu zabrać głos, ale się powstrzymywałam i obserwowałam dyskusję z boku, jednak w tej chwili czuję, że muszę się włączyć bo nie wytrzymuję ze śmiechu! Autorko, co to za super kurtka jeśli mogę spytać? Podaj markę, bo cenę walnęłaś z kosmosu, a marki jakoś nie jesteś w stanie podać, choć pytało już wiele osób. Zawsze na ten temat milczysz. Widocznie wstydzisz się, że przepłaciłaś.

Gość gość
Mam 3 dzieci i nigdy by mi nie przeszło przepłacać na Allegro za używaną odzież 50%, nie mówiąc już nawet o 80% ceny zakupu, bo to nie moja wina że sprzedający gdzieś przepłacił. Mam wszytko nowe, firmowe, dobrej jakości ze sklepów, a nie - jak twierdzisz - chińskiego ryneczku, po cenach dużo niższych niż od tej którą chciałaś autorko za używaną rzecz. Córce kupiłam kurtkę w Terranovie przecenioną na 50,-, bo była na stronie sklepu noc przecen (normalna cena była raptem 100,-), synowi kupiłam w Decathlonie za 100,- Quachuę Forclaz, a najmłodszemu za 50,- kombinezon w Lidlu, który wyglądem i jakością nie odbiega od moich pozostałych sieciówkowych. Nie uważam, żeby to były dziadowskie rzeczy, dlatego śmiać mi się chce, jak wypisujesz, że nowe kurtki w cenie twojej używanej to jest tandeta, która się rozwali po miesiącu.

Gość gość
* nie przyszło do głowy (miało być) Nadal czekam na markę, choć myślę, że nie podajesz jej celowo, bo pewnie jest to przeciętna kurtka za którą przepłaciłaś wcześniej w necie, bo się nie znałaś.

Gość gość
* Quechuę (literówka)

Gość gość
No słucham autorko? Czekam na odpowiedź? Ciekawe gdzie się podziałaś? Niewygodne pytanie, prawda?

gosc 14:17 http://www.wojcikonline.com/index.php?str=produkt&idp=77743&bu=L2luZGV4LnBocD9zdHI9bm5rb2xla2NqYSZkbGFfa29nbz1jaGxvcGN6eWsmcHJvbW9jamE9bmllJnJvem1pYXJ5PTEyOA bardzo proszę , kurtka bardzo podobna do mojej plus czapka , szal i rękawiczki i wybacz , ze tak pózno odpisuje ale siedze tutaj cały dzień jak ty :) :) :) i jeszcze jedno - za kurtke chciałam 1/3 ceny a jakies wasze domysły 80 % czy inne i w gratisie komplet czapka szal rekawiczki równiez jak nowe i przestancie tworzyc historie wyssane z palca choc w sumie moge sie z was posmiac jak tworzycie bajki :)

link nie otwera sie do konca : kurtka zimowa chłopiec 122-158 linia miejski chłopak - zielona krata z furetkiem :)

jeszcze jakies pytania ?

Gość gość
naucz się chociaż linkować, jak sprzedawać na allegro nie umiesz