Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlnea 29

Chcę go poderwac a On nic. I jak tu zrozumiec facetów ???

Polecane posty

Gość marlnea 29

Czy Wam dziewczyny też się to zdarza ? Podoba mi się pewien chłopak. Najpierw sama go obserwowałam kilka tygodni ale nic nie robiłam. Liczyłam po cichu że sam się mną zainteresuje. On nic. Tylko "dzień dobry", zero uśmiechu. No nic. Więc sama zaczęłam go podchodzic. A On nadal taki obojętny. Zawsze jak o coś zapytam to mi odpowie, doradzi ale nic więcej. No nie wierzę. Wiem, że jest samotny a do tego jest w moim wieku - ma ok. 30 lat. Wiem też od znajomej, która przychodzi tam do firmy od wielu lat że to porządny chłopak, zawsze uprzejmy, pracowity, poukładany. No i właśnie takiego szukam. Poza tym podoba mi się, jest całkiem przystojny i dobrze mu z oczu patrzy. Już nie wiem co mam robic. Nie wierzę w to, że się nie skapnął że mi się podoba. Nie wygląda mi na zbyt nieśmiałego. Sprawia też wrażenie inteligentnego po tym co i w jaki sposób mówi. Niby krótko ale konkretnie, fachowo. Miałyście podobne przypadki ?

Gość gość
W zasadzie to tak jakby o mnie mowa była :D Też wiele razy daję kosza dziewczynom. I co ciekawe, wtedy coraz bardziej ciągnie je do mnie. Akurat ja mam narzeczoną więc muszę tak robic :P

Gość marlnea
a gdyby podrywała cię ładna dziewczyna ( ładniejsza od twojej narzeczonej ) to co wtedy ?

Gość
marlnea dziś czyli on ma narzeczona? jeśli tak to daj sobie spokój :)

Gość gość
Jak to co ? Nic. Nie mam czasu na pierdoły. Kocham swoją dziewczynę i na nikogo jej nie zamienię. Wygląd już tu nie ma znaczenia. Jest uczucie i będę z nią na dobre i złe. Trochę dziwi mnie to, że jesteś koło 30-stki. Sorry ale wydajesz się niedojrzała.

Gość gość
barbi ?

Gość marlnea
Nie, nie ma narzeczonej. Z tego co wiem to jest singlem, nie ma nawet dziewczyny. Znajoma go trochę zna i podpytywałam ją o niego.

Gość marlnea
No to super że taki jesteś ale skoro masz narzeczoną to rozumiem. Sama też pewnie nie chciałabym wtedy ryzykowac jakichś romansów, kochanków itp. On jednak jest singlem więc co mu szkodzi przy najmniej spróbowac ? Nie wierzę, że wcale mu się nie podobam. Jestem ładna i znajomi uważają, że to dziwne że jestem sama.

Gość gość
No to nie wiem czemu Cię nie chce :D Ale nie narzucaj mu się. Wtedy nawet do łóżka cię nie będzie chciał bo nie każdy lubi łatwe kobiety.

Gość marlnea
up

Gość gość
może on woli facetów lub inny typ babek może mu się z charakteru lub urody nie podobasz