Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy rodzice to źli ludzie bo decydują się na dzieci a one cierpią na ziemi

Polecane posty

Gość gość

kocham moich rodziców ale mam myśli samobójcze ponieważ ludzie decydują się na dzieci a na świecie jest więcej minusów niż plusów a więc ludzie są źli.

Gość gość
wszyscy rodzice nie są zli,złymi lub głupimi ludzmi są rodzice,którzy decydują się z desperacji lub z głupoty na dzieci,bez przemyślenia czy z właściwą osobą,czy nadają się na rodziców nie wspominając już o zabezpieczeniu na przyszłość i warunkach materialnych

Gość gość
gość dziś dobrze, nie są wszyscy ale wszyscy czynią zło dzieciom decydując się na nie , mogliby pomyśleć, dlatego mam myśli samobójcze, mam też nerwice lękową, natręctwa myśleniowe

Gość gość
17:03 Gdyby ludzie nie decydowali się na dzieci, to wkrótce nie byłoby ludzi na Ziemi. Jak masz problemy, to polecam terapię. Każdy ma jakieś problemy i żyje.

Gość gość
Nie martw sie autorze, jedziemy na tym samym wozku :) tule cie

Gość gość
gość dziś Ja już sobie nie radzę jestem już u kresu wytrzymałości nie chce się zabić ale już nie mam siły często wiążę sobie pętle na szyi aby się zabić nie chce się zabić chce aby było lepiej ale to jest odemnie ślniejsze nie umiem sobie poradzić. Schowałam noże bo boje się że strace nad sobą kontrolę i będę chciała się zabić już tak było. Bóg jest dobry a wiec sprawiłby że wszyscy ludzie urodzili by się w niebie lub nie w niebie a innym miejscu które nie jest niebem ale nie jestem na nim tak źle jak na ziemi. Bogu o to chodzi , chcę iść do zakonu bo mam wrażenie że żyje po to aby cierpieć. Kiedyś chciałam pobić swoje 2 koty aby ktoś cierpiał tak jak ja. Jest mi smutno gdy mame boli serce przezemnie ja też mam często problemy z sercem z nerówów. Boje się nawet jeść pomarańczy bo boje się chorób. W nocy mam wrażenie że umieram itd Gdy boli mnie głowa boje się że mam raka mózgu.

Gość gość
gość dziś Dziękuje i nawzajem

Gość gość
gość dziś ludzie nie powinni mieć dzieci tylko pomagać innym a Bóg sprawiłby że wszyscy którzy nie urodzili się na ziemi urodziliby się w lepszym miejscu, bo Bóg oczekuje od człowieka takiego zachowania. Wierzę w Boga jest wiele dowodów że jest ale nie będę o tym dyskutować bo tu jest dużo tr)oli a wiec już wychodzę z tego tematu nie czytam nie piszę. Przez tr)oli często miałam myśli samobójcze. PAPA

Gość gość
pójdę do psychologa mam nadzieje że spotkam dobrego, może uda się rozwiązać problemy, ksiądz nam udowodnił że bóg jest dobry, trudno jest spotkać dobrego księdza, papa

Gość gość
Gdyby nie moje dzieci mogłabym uciec od tego faceta a tak tkwię w tej rodzinie dla dzieci,dzieci to taka pokuta -musisz być z facetem no jesteście rodzina bo jak odejdziesz to będziesz szmatą.Gdyby nie bylo dzieci wszystko byloby prostsze.Najbardziej cierpią dzieci i kobiety bo często same wychowują .

Gość gość
Takie stanowisko nazywa się antynatalizm.