Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poważny temat w niepoważnym miejsciu nie przenosić

Polecane posty

Gość gość

Witam was drodzy przyjaciele 😴 od pewnego czasu zastanawia mnie jedna rzecz😴 Jacy Ludzie Tu Siedzą 😴 do czego byliby zdolni 😴 w razie zagrożenia 😴 i w różnych sytuacjach 😴 x Sytuacja pierwsza 😴 Idziesz sobie drogi użytkowniku 😴 z kumplem trzymacie w łapkach browary zaznaczam że jeszcze nie otwarte i kierujecie sie w jakieś dowolnie wybrane przez siebie miejscie 😴 nagle zauwazacie ze śledzą was imigranci Arabowie 😴 po ich twarzach można określić że nie idą za wami z przyjaznymi zamiarami 😴 zaczepiaja was i obrażają 😴 was jest tylko dwóch ich czterech 😴 co robicie

Gość gość
x Wracasz drogi użytkowniku Zimą wieczorową porą do domu 😴 tak się składa że przechodzisz przez Park 😴 nagle w oddali słyszysz wkrzyki😴 rozpoznajesz że to kobiecy głos 😴 idziesz w tamtym kierunku 😴 zauważasz grupę mężczyzn może być np trzy osobowa 😴 są to Imigranci rozpoznałeś to po okrzyku Jala jala lub Allahu akbar 😴 now eic ta grupa imigrantów zaatakowała kobietę Polkę w celu grupowego gwałtu na niewiernej w parku 😴 co robisz 😴 pamiętaj że możesz użyć drąga taka mała podpowiedź gdybyś chciał spiertolić😴

Gość gość
Odp na sytuację 1 dostali by w mordę Odp na sytuację 2 tu byłby problem 😴 na policje nie dzwonie bo kurfy nie przyjada a lbo zanim przyjada to Polke zgwałcą i będzie na mnie bo stałem za rogiem :(.. Bioręcoś czym mógłbym im rozj3bać łeb i idę bronić kobiety :D

Gość gość
Hola hola na kafe nie ma bohaterów są tu w większości miłośnicy BUKAKE co widać w tematach o fotkach tu piszących

Gość HAHAHA A ja mam
pozwolenie na broń i lubie polowania na dzikie zwierzęta :classic_cool:. I nie musze jechać na Safari :classic_cool: bo safari przyjedzie do mnie :classic_cool::D:D:D

Gość gość
tu nie ma bohaterów 🖐️ większość s*******i albo będą podglądać zza krzaka i bawić się swoim małym

Gość gość
Odp.1. Jak juz chodze po miescie z piwem w rece to musze byc troszke wstawiony. Tak ze jak bym szedl z kolega to za sam wyglad by dostali. Odp.2. Cos by sie wymyslilo, na pewno sama by nie zostala. Oj marny bylby ich los jak by cos takiego zrobili. A tak na marginesie to juz jak by sie tylko pojawili to wp*****l by dostali na dzien dobry!