Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaa133

Mamy na wrzesień 2016

Polecane posty

gość wczoraj Jedyna dieta jaką stosujemy to ograniczenie słodyczy :) Chłopcy są bardzo niscy jak na swój wiek więc każdy kilogram się odkłada. Muszę tego pilnować. Co do innych diet to uważam że bezglutenową dietę powinny mieć osoby z nietolerancją glutenu a takiej chłopcy nie mają. i podobnie jeżeli chodzi o inne diety.

Gość Niepewna1234
Ja na fb niestety nie dolacze;( wiec mam nadzieje, ze i tu cos bedzie sie dzialo. Bylam dzis zrobic badania z krwi i moczu, w piatek bede miec wyniki, a w poniedzialek ide na kolejna wizyte u gin. Jestem tez zapisana na poczatek marca na usg + badania prenatalne. Poza tym chyba, odpukac, ten tydzien jest lepszy niz poprzedni, nie czuje sie az tak slabo:)

Gość ruda_małpa
olenkowa, dzięki za linka na FB, ale nie skorzystam, bo wolę być anonimowa. To jest grupa zamknięta, więc jeśli dołączę, to moi znajomi będą wiedzieli. Szkoda, że nie zrobiłyście tajnej ;)

Gość Niepewna1234
Ja mam ten sam problem z fb

Gość Agulka1820
Mogę zmienić ustawienia na tajną jeżeli tylko chcecie :)

Gość 222wiolka
A wy zdrowe? Mnie coś złapało w sobotę myślałam, że przeziębienie, bo zaczęło się katarem, ale już w niedzele dołaczyło zapalenie oskrzeli, więc pewnie grypa. Nie mialam gorączki, ale ledwo żyję, najchętniej bym spała cały dzień.

Gość 222wiolka
Powiedzicie mi jeszcze gdzie chodzicie do ginekologa: prywatnie czy na kase chorych? Nie wiem co mam zrobić - prywatnie to mnóstwo kasy, a z kolei u mnie w przychodni pracuje taka stara ginekolog, do której się kiedyś zraziłam jako nastolatka jak mi robiła moralne wyklady i straszyla rakiem szyjki macicy ("to już prawie rak"), a miałam 19 lati zraziłam się. O facebooku mam takie same zdanie jak przedmówczynie.

Na fb mozna zalozyc grupe tajną wtedy nikt poza czlonkami jej nie widzi, ani postow, ani zdjec, kompletnie nic. Nawet jak się do niej dołącza to tego nikt nie widzi. Gratuluje wszystkim wrzesniowym mamom. Ja jestem lipcowka (ewentualnie czerwcowka) wlasnie leci 19tydzien, my mamy taką tajną grupę i potwierdzam ,ze nikt nic nie zobaczy a naprawde na fb jest ciekawiej bo mozna ogladac swoje rosnace brzuszki i pokazywac ubranka, wozki itp. Polecam :-) Duzo zdrowka !!!

Gość gość
goscanna....21......2....30.09.2016 zołza79 .......36......2....02.10.2016 olenkowa....29......3....24.09.2016 Niepewna...35.......1....06.09.2016 Agulka1820..20.....2....13.09.2016 Sonaola2302...30...1..03.09.2016 Asia...............33......2....05.09.2016 pozdrawiam i dołączam. :-D

Gość Agulka1820
Grupa jest tajną więc zapraszam. Tylko problem jest taki że jak jest tajna to możecie jej nie wyszukać ale najwyżej się zmieni na prywatną, dodacie się i znowu na tajną :)

Gość gość
witajcie. Też chciała bym zapisać sie na fb do waszej grupy. Według m to 12 tydzień a le według usg termin mam na 1.09. Niestety jak wchodzę w te linki to mi się wyświetla że treść nie istnieje

Gość Agulka1820
Dziewczyny zrobię tak żebyście dodaly się na fb. Zrobię grupę publiczna i później jak będziecie wszystkie to zmienię na tajną.

Wiolka ja chodze prywatnie do kazdego lekarza od neurologa po stomatologa az do ginekologa. Badania krwi tez robie prywatnie. Mam uraz do Nfz. Jestem uczulona na robienie mi łaski. Wole oszczedzic na ciuchach i isc do fachowego lekarza z dnia na dzien niz chodzic w firmowkach i czekac pol roku na wizyte u specjalisty.

Gość ola24578
witam mamusie wrzesniowe :) przybylam sie pochwalic. bylam z wami w grudniu i na poczatku stycznia. w koncu doczekalam sie 2 kreseczek. termin 7 pazdziernik !! ale sie ciesze hura hura hura.

Gość FasolaJest
To i ja dołączę - 29.09 Pierwsza ciąża, wszystko nowe, tyyyyyle miesiecy starań.. i jest ! Tak się cieszę i tak się boję zarazem aby wszystko szło w dobrym kierunku.

Gość 222wiolka
Bylyscie kiedys chore w 1 trymestrze? czy mozna od tego stracić dzidzie? bo ja się naczytałam i teraz się boję

Gość gość
Ja niestety zachorowała w 9 tygodniu ciąży. Bardzo się martwilismy z mężem, bo to pierwsza ciąża. Mąż w aptece kupił mi leki z serii Prenalen (pastylki na gardło, krople do nosa). Leczylam się także posiekany czosnkiem i jadłam cytryny z miodem (naturalnie i pomogło). Fakt, że ponad tydzień mnie męczył, też się martwią, ale niepotrzebnie. Jestem właśnie w 18 tygodniu ciąży:)

Gość gość
w pierwszej ciąży byłam chora pod koniec I trymestru, musiałam brać antybiotyki kaszel miałam taki, ze myślałam, ze płuca wypluje, dziecko zdrowe

Gość sonaola2302
Witam...juz moja droga wizyta u gin i drogie usg za mna tym razem widac wszystko :-) az sie poplakalam jak mi puscila jak serduszko glosno bije na zdj wizdac raczki,nozki,glowke :-)-dostalam skierowanie na badanie prenatalne (nic zlego sie nie dzieje)ale dla pewnosci mam isc(dwa poronienia za mna) wiec mam termin na te badanko 19luty w gynecentrum i bardzo sie ciesze bo znow zobaczymy malenstwo..

Gość sonaola2302
Witam...juz moja droga wizyta u gin i drogie usg za mna tym razem widac wszystko :-) az sie poplakalam jak mi puscila jak serduszko glosno bije na zdj wizdac raczki,nozki,glowke :-)-dostalam skierowanie na badanie prenatalne (nic zlego sie nie dzieje)ale dla pewnosci mam isc(dwa poronienia za mna) wiec mam termin na te badanko 19luty w gynecentrum i bardzo sie ciesze bo znow zobaczymy malenstwo..

Gość FasolaJest
serduszko! ale Ci zazdroszczę! ja nie mogę się doczekać.

Gość Annaszka86
Witam wszystkie mamuski. Ja jestem 7t3d :) tydzien temu zobaczylam nasza fasolke i jej serducho :) . Moge nazwac sie szczesciara bo udalo nam sie za pierwszym razem. Moj tesc smieje sie ze jakby to inaczej skoro moj maz to syn CHAMPIONA :P

Gość 222wiolka
i co jest już tajna ta nasza grupa? moge się przyłączyć? naprawdę nie chcę informaowac znajownych że jestem w ciązy na tak wczesnym etapie

Gość Agulka1820
Jak będzie tajna to się nie dodasz. Ale zmieniam na tajną Już. Ewentualnie zaproscie mnie do znajomych na fb.

Gość Annaszka86
Nawet jesli grupa jwst zamknieta to ktos tego nie widzi chyba ze wejdzie w Twoj profil i sprawdzi Twoje grupy. Ja mam facebooka od 7 lat i nigdy tego nie zrobilam.

Gość 222wiolka
no to ładnie tutaj nikt nic nie pisze a na faceboku grupa już nieosiągalna ;(