Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marson

Mam 16 lat, wolę sporo starsze

Polecane posty

Mam 16 lat, jestem w miarę przystojny i wysportowany. Natomiast zupełnie nie kręcą mnie dziewczyny w moim wieku, tylko sporo starsze...kobiety :) Mam tak w sumie od 11 roku życia... Uważam się za kogoś, kto potrafi docenić kobietę w każdym wieku. Dla mnie kobieta potrafi być atrakcyjna nawet po pięćdziesiątce (o ile faktycznie jest zadbana itd :) ) Bo przeważnie oglądam się za kobietami 30+... Gdy z kolei patrzę na dziewczynę 16 letnią, lub młodszą, to często moje myśli wyglądają tak: "Dobra uczennica...i nic poza tym. Kojarzy się ze wszystkim, tylko nie z seksem i dojrzałością" "Na pierwszy rzut oka gówniara. Bieda intelektualna po prostu. Sam sposób bycia i wysławiania o tym świadczy" "Nie za dużo tej tapety?" "Jej matka wygląda lepiej od niej" W swoich rówieśniczkach nie widzę nic - widzę w nich małe dziewczynki, niedoświadczone, niedojrzałe, niegotowe na nic - zupełnie nic nie czuję, nie potrafię nawet z takimi rozmawiać, bo i nie mam o czym :) Jakieś śmiechy, snapy... Nie mój świat, od zawsze nie jestem na bieżąco. Ze starszymi jest zupełnie inaczej - zawsze udaje mi się nawiązać dialog, czuję, że mam z nimi więcej wspólnego. Te spojrzenia, te uśmiechy to nie przypadek :) W szkole pomimo iż jestem całkiem popularny, to przy dziewczynach czuję się jak antyk, jakbym był ich ojcem :D (jedyne kobiety w szkole, z którymi mogę fajnie pogadać, to nauczycielki. Od pierwszego dnia pokazuję, że nikt nie ma nade mną władzy absolutnej jak nad dzieciakiem, jestem normalny, dlatego wszystkie gadają ze mną na innych warunkach). Widzę, w jaki sposób starsze na mnie patrzą, widać, że imponuję im dojrzałością. Nieskromnie powiem, że mam już spory jak na swój wiek bagaż doświadczeń życiowych, czym też widać, że imponuję w pewien sposób. Absolutnie nie jestem przez nikogo traktowany jak dzieciak, nie pozwalam sobie na to, z resztą - potrafię zrobić pierwsze wrażenie takie, że nikt przez moment nie pomyśli o mnie jak o dzieciaku. Jak każdy facet - wiadomo - mam swoje potrzeby :) Chcę seksu bez zobowiązań ze starszymi kobietami, ale absolutnie nie związałbym się z taką, ponieważ myślę o przyszłości i dzieciach (tak, kto w tym wieku myśli o dzieciach? Ja ;) ). Z kolei nie mogę znaleźć sobie nikogo w moim wieku - z resztą nawet nie szukam :) Z jednej strony odczuwam samotność, źle ją znoszę. Miałem dziewczynę w swoim wieku, ale poważnie się na niej zawiodłem (ale starsze interesowały mnie jeszcze przed nią). Achh, ile bym dał, żeby do mnie wróciła... Chciałbym móc kochać jedną osobę całe życie. Z drugiej strony natomiast trochę boję się faktu, że nie będę mógł w takiej sytuacji sypiać z innymi... Chociaż mam uzmysłowione, że jak zwiążę się z tą jedyną, to inne nie będą mi potrzebne :) Ale ciągle się miotam. Zawsze jako swój atut staram się uwydatniać, pokazywać to, że emocjonalnie jestem dużo starszy, niż ciałem ;) (ciała w sumie też nie mam złego, ćwiczenia robią swoje :) ) Nie podążam za trendami, słucham muzyki raczej starszej. Z mody typowo młodzieżowej nie ma u mnie ani jednej rzeczy (jakieś Croopy itd.). Alkohol piję, ale z umiarem (choć czasem zdarzy się przesadzić :P ), rzadko i tylko ten dobry. Mam kasę, mam możliwość nabycia, więc korzystam :) Ale czy nie jest to podświadome, żeby dopasować się do kobiet 30+? Nie wiem sam... Wciąż kręcą mnie takie kobiety, nieprzerwanie od paru lat. Czy to aby normalne? Podoba mi się dojrzałość takich kobiet zarówno psychiczna, jak i fizyczna, a także świadomość swojej seksualności. W sumie, to jakoś samo się dzieje, że ciągnie mnie do starszych kobiet ;) Gdy w gronie kolegów czasem rzucę coś, że takie starsze kobietki są fajne, albo coś powiem o jakiejś przechodzącej obok, to się dziwią :D Mówią, że takiej "mamy" w życiu by nie chcieli nawet przelecieć :P Co sądzicie o tym wszystkim? Jakie macie na to spojrzenie? Czy uważacie, że to normalne? Zależy mi na opinii :)

Gość gość
Zara dobranocka i won do spania gnoju :-)

Gość setseni
starsza nie musi od razu oznaczac 30+ sama mam 30 lat i chociaz lubie mlodszych to nie moglabym isc nawet z 16 latkiem do lozka bo czulabym sie wrecz jak pedofil osobiscie znam bardzo dojrzala dziewczyne, ma teraz chyba z 20 lat i zawsze byla duzo bardziej dojrzala od swoich rowiesnnikow takze mozesz sprobowac zwiazac sie z 4 lata starsza a nie od razu 14 i wiecej... i owszem wierze Ci, że jestes dojrzaly i madry jak na swoj wiek tylko, ze pewny rodzaj dojrzalosci przychodzi tez z wiekiem wraz z doswiadczeniami i nawet bardzo dojrzaly 16 latek nie ogarnie pewnych spraw zyciowych tak jak 30 latka, mozesz miec duza wiedze ogolna i fajne zainteresowania ale wybacz zycia jeszcze dobrze nie poznales sama znam jednego 22 latka i jak na swoj wiek jest dojrzaly i naprawde zdolny, ale czasem jak z czyms wyskoczy to rece opadaja, wiek jednak wychodzi:)

Gość bella  86
Dziecko, a to Ty jesteś zamożny czy rodzice. Odrób lekcje i już nie fantazjuj.

Gość gość
kolego 😴 młodziku fakty są takie że dissują cię stare pryku ktrym już nie staje nawet :classic_cool: :D:D:D:D albo mięknie

@gość 18:53 - Dissują? Pryku? Nie wiem o co chodzi i chyba nawet nie chcę ;) @bella 86 Uno - nie dziecko Dos - czasem coś zarobię, jak już to sporo Tres - nie robię lekcji, mam to gdzieś Cuatro - fantazjować każdy może ;)

Gość gość
fantazjować każdy może  x ...troche lepiej.. lub troche gorzej ;-)

Gość gość
ojojoj, po twoich wypowiedziach widać, że tylko ci się wydaje, że jesteś taki dojrzały :) takie dzieciaki są najgorsze

Gość gość
a przyrka odrobiona? :classic_cool:

Gość gość
a wy na ero wszyscy tacy dojrzali? chłopak brzmiałby nawet rozsądnie, gdyby tylko miał tak przerośniętego ego ;) a odpowiadając młodemu to nic w tym nienormalnego, młodzi lecą na starsze, starsze lecą na młodych chłopaków. jeśli obu stronom taki układ odpowiada, to tylko korzystać.

Gość gość
ma 16 lat i jest zamożny :D:D:D:D koń by się uśmiał :D:D:D:D:D won do lekcji.

I kto tu zachowuje się jak dzieciak? ;) Pszyrka itp. itd. - skończcie już bzdecić, bo tego się normalnie czytać nie da ;) Takie dzieciaki są najgorsze - gdyby wszyscy tacy byli...dojrzali :) Jeśli sądzisz, że dojrzały człowiek jest najgorszy, czyli analogicznie gorszy od gimbusa, to chyba żyjesz w innej galaktyce ;) Moje ego - hmmm... :) Ale niektórym to się podoba :)

Gość gość
z opisu wyglada , że masz dużo więcej lat, nie jesteś zasmarkańcem ale nudzi ci się. co widać. PROWOKACJA BO CI SIĘ NUDZI :P

Gość bella  86
16- latek zarabia i to dobrze, chyba na obrabianiu tylków starszym paniom. Wybacz, ale tylko taki pomysł mi się nasuwa na Twoje rzekome zarobki. Erotycznych snów Ci życzę lepsze to niż nic.:D:P

Nie prowokacja - same fakty ;) Ale czuję się jak ktoś starszy - fakt :) @bella 86 - akurat tu nie powiem jak zarabiam, ale nie kradnę i nie handluję ziołem ;) W momencie, kiedy wszyscy na około chodzą przysłowiowo z gołą dupą, to ja zawsze mam kasę :D Przedsiębiorczy jestem, nie przepuszczam żadnej okazji na sowity zarobek :) Kto powiedział, że na snach erotycznych się skończy? ;)

Gość gość
nie sądzę, by miał dużo więcej lat niż pisze, aczkolwiek fantazję to chłopak ma ;)

Więcej lat mam umysłem ;) A co do fantazji - to raczej jest do spełnienia :) Tylko czy to aby normalne :P Bo sorry, ale w rówieśniczkach widzę przeważnie jedno wielkie NIC. A za sporo starszymi przemawia doświadczenie, dojrzałość seksualna i emocjonalna. Wiedzą czego chcą. Ale jak mówiłem - mimo to nie wiązałbym się z taką, gdy chodzi o dalsze życie.

Gość gość
wybacz, ale ja bym tak nie generalizowała. znam sporo kobiet mniej więcej w moim wieku, o których można powiedzieć wiele, ale na pewno nie to, że są czy to dojrzałe, czy doświadczone. różnie z tym bywa ;)

Gość gość
Nie, to nienormalne.

Do rówieśniczek nie czuję żadnego pociągu... Do dojrzałej kobiety 30-55 jak najbardziej :) Gość 21:00 - W większości są dojrzałe, natomiast wiadomo - nie wszystkie takie są, zawsze znajdą się jakieś wyjątki od reguły :)

Gość gość
:D:D:D twoja mama wie?

Gość gość
koke co ty masz w tej głowie??? przestań oszukiwać Olkę jeśli jesteście razem bo to już ostra przeginka

Gość gość
nie pomyliłem trollu w końcu sprawiedliwość cię dojedzie trollu

Ja sądzę, że jednak pomyliłeś ;) Idź być trollem gdzie indziej -.-

Gość gość
Jesteś dość zamożny? hihi a to ciekawe, masz własną firmę, czy skąd czerpiesz wysokie dochody?

Gość gość
Troll durne prowo nie łykajcie tego !

Dobra, tu się nie rozchodzi o to jak zarabiam - i tak tutaj nie powiem ;) Wracajcie do tematu ;)