Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyznałam facetowi, że mi na nim zależy

Polecane posty

Gość gość

długo się do tego zbierałam. wiem, widzę, że mu się podobam, ale wcześniej z kimś był. on teraz mieszka za granicą. napisałam mu maila. odesłał mi piosenkę o miłości, przez parę dni się odzywał bardzo miło w mailach. a teraz zapadła cisza, a jak napisałam - odpisał bardzo oschle. dlaczego on mi to zrobił? najpierw dał odpowiedź 'tak' i jakby się sam ożywił, teraz odsunął mnie jak przedmiot. z dnia na dzień mu się odmieniło?

Gość gość
o jeju, bardzo fajna. Naprawdę jedna z ładniejszych, jakie w życiu słyszałam i jakby odpowiedź na moje pytanie 'czy zależy ci na mnie i w jakim sensie'- odpowiedź na 'tak'. a teraz milczenie i oschłość, kiedy się sama w końcu odezwałam.

Gość gość
Wystraszył się pewnie, że skoro zdobyłaś się na to wyznanie to oczekujesz nie wiadomo jakich zobowiązań

Gość gość
ale ja mu nie chciałam dać weksla do podpisania ani obrączki...czuję się jakby ktoś mnie pocałował, a potem kopnął.

Gość gość
Treść -O.K. Ale kto wyznaje miłość mailem? Gruby błąd. I opłakane skutki.

Gość gość
nie każdy umie i może /dystans/ zrobić to osobiście. zapytaj kto wyznaje milosc piosenką - i tak byłam w tym dialogu lepsza niż on.

On jest za granicą, dzielą was kilometry, znajomość chyba dość swieża? Moze by i chciał, ale warunki nie sprzyjają

Gość gość
to nie jest bardzo świeża znajomość, wyjazd przerwał coś, co powoli się rodziło. ja rozumiem, że nie rzuci dobrej pracy dla dziewczyny, z którą może wyjść, ale nie musi. tylko nie rozumiem, dlaczego zaczął z grubej rury - tam w tej całej piosence było 'kocham cię' - zresztą ja widzę w jego oczach, że nie jestem mu obojętna- a teraz nie tylko ucichł, był wręcz oschły w ostatnich kontaktach. zgłupiałam. zaczynam myśleć, że jego błyszczące oczy to było od słońca. że wszystko sobie wymyśliłam, łącznie z tą piosenką.

Gość gość
możesz podać co to za piosenka, chociaż jaki wykonawca? to moze coś tłumaczy, nastrój, emocje

Gość gość
nie, nie chcę jej tutaj podać. i nie chcę, żeby wracał do Polski na białym koniu i rzucał mi róże. chcę tylko zrozumieć, dlaczego zrobił mi coś takiego.

Gość gość
Biffy clyro - Machines

Gość gość
teraz podszywy zaczną wklejać piosenki :) ok

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć, dlaczego Cię tak potraktował, to jemu zadaj to pytanie. Mamy wywróżyć z kuli?

Gość gość
nie macie wywróżyć, bo na 100% wie tylko on sam, ale chciałam zapytać, bo może nasuwa się jakieś wyjaśnienie. zresztą jedno ktoś tu podał powyżej. że się przestraszył.

Gość gość
Podszyw nie podszyw piosenka piękna.

Gość gość
Może kogoś tam poznał. A może uświadomił sobie, że związek, na tak dużą odległość, dla niego nie ma sensu.

Gość gość
w 3 dni to raczej nie poznał. A co do odległości - dla mnie też nie ma. ale okoliczności mogą się zmienić, zmiana pracy, przeprowadzka itp.

Gość gość
Skąd wiesz, że nie poznał, jesteś tam? Pewna nigdy, nie możesz być.

Gość gość
My, faceci, jesteśmy myśliwymi. A ty podałaś mu się na talerzu. I jak ma teraz polować? Jak ma o ciebie walczyć? To zupełnie normalne, że stracił zainteresowanie. Pewnie szuka innej "antylopy" do ścigania...

Gość gość
a może zrobił mi to specjalnie. niektórzy lubią bawić się cudzymi uczuciami.

Gość gość
on już walczył, mój drogi. walczył i wyjazd po prostu przerwał tę walkę. mijasz się bardzo ze swoją interpretacją, zgodnie z którą powinnam go zwodzić w nieskończoność. zasługiwał na to, żeby się dowiedzieć i nie żałuję, że mu powiedziałam.

Gość gość
Cudzymi uczuciami chyba częściej bawią się kobiety. Facet woli poużywać, podrapać się po tyłku i zasnąć. :-)

Gość gość
Mijasz się bardzo ze swoją interpretacją, że powinnaś go zwodzić w nieskończoność. Zupełnie nie o to chodzi. Psychika mężczyzn jest ci zupełnie obca. My nie myślimy tak jak wy.

Gość gość
nadal się mijasz w tym konkretnym przypadku. długo by tlumaczyc, ale dzięki za wypowiedz.

Gość gość
Nadal nic nie rozumiesz. Ale dzięki za wypowiedź.

Gość gość
Piosenka bajmu

Gość gość
Nadal nic nie rozumiesz. Ale dzięki za wypowiedź. nie znasz mnie ani jego, więc nie zgrywaj mądrali ;)

Gość gość
A kto z tu piszących zna ciebie lub jego? Mądralo... :-)