Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalalalala

Poradnia zdrowia psychicznego Warszawa.

Polecane posty

Nie radzę sobie z życiem od jakiegoś czasu, Niby wszystko jest ok ale jestem cholernie nieszczęśliwa. Chciałabym pogadać z kimś o tym, kto mnie wysłucha i może coś doradzi jak przywrócić chęci do życia. I mam pytanie do Was: polecacie jakąś poradnie dla dorosłych w Warszawie? Ktoś, kto z powołania wykonuje taki zawód? Na prawdę tego potrzebuje a nie wiem od czego zacząć. czekam na jakąkolwiek odpowiedź. pozdrawiam serdecznie.

Gość Sanchita
a w jakiej dzielnicy mieszkasz? i masz na myśli poradnie w ramach nfz?

Gość gość
Targówek. Tak na NFZ. Jakoś nie umiałabym rozmawiać z kimś kto za wizyte wziął ponad 100 zł. Wysłucha mnie za kase? Sama nie wiem. Ale dotyczy to całej Warszawy

Gość Sanchita
Na Jagiellońskiej jest PZP i jeszcze jest ZOZ na Rembelińskiej: www.zoztargowek.waw.pl albo PZP Vitamed na Wileńskiej. Dyskutowałabym z tym płaceniem za wysłuchanie. To nie jest jednak zwykła rozmowa. Psychoterapeuta kształci się co najmniej 9 lat. Potem nadal musi się dokształcać.

Jeśli polecasz kogoś kto nie robi tego na NFZ chętnie wezmę go pod uwagę. I dziękuje że raczyłaś odpowiedzieć na mój post.

Gość Sanchita
Mogę polecić na Białołęce panią Beatę Zbiegień www.poradnia-konwaliowa.pl/zespol/, w centrum na Chmielnej p. Małgorzatę Kibart we Freemind - warszawapsycholog.pl albo na Saskiej Kępie p. Agnieszkę Wesołowską psychoterpia-paryska.pl. Chyba, że wolisz mężczyznę? Ale to musiałabym dalej popytać :)

Gość Sanchita
Proszę bardzo i Powodzenia ! :)

Gość pACJENT

Nie polecam poradni zdrowia psychicznego na Elbląskiej 35 !!!
W dniu dzisiejszym moja kobieta miała umówioną wizytę u dr. Kuszela na godzinę 14.30, a że to pierwsza wizyta pojawiliśmy się w przychodni  o 14 aby w rejestracji załatwić co trzeba . Wszystko śmigało pięknie jak to w przychodniach 😉 .... Lekarz przyszedł mniej więcej około 14.10 wiem bo jeszcze pomagałem mu podnosić kartki takie na drukowanie recept z podłogi po tym jak je upuścił ale mniejsza z tym. Lekarz przyjął pierwszą osobę NIE moją kobietę pomyślałem ok , może ona jakaś znajoma , co ja się będę wtrącał . Pytając panią następną na którą godzinę ma wizytę usłyszałem na "czternastą z hakiem" ok wytrzymam i to . Pomyślałem lekarz jak lekarz 15 min. max i następny .... na tym jednak te moje przemyślenia legły w gruzach. Nadeszła w końcu kolejka mojej kobiety (nie wspominając że miała pierwszy numerek wyciągnięty do tego lekarza na 14.30 ) , ale lekarz nie wyczytywał żadnych nazwisk więc kto chciał ten wchodził jak chciał . Tak więc moja kobieta weszła o godz. 15.40 !!! tak dokładnie o 15.40 lekarz skończył 2 wizyty  (1 godz. 10 min) już nie będę wspominał że tyle czasu to powinien ogarnąć już co najmniej 4 osoby  . Weszła ...... ulga 😄 Spodziewając się iż pierwsza wizyta a przede wszystkim biorąc pod uwagę że 2 wizyty ogarniał ponad godzinę stwierdziłem że pójdę na dwór posiedzę bo tam już mi się nie chciało ... Moim oczom okazała się moja kobieta twierdząc że w gabinecie nie ma jej  karty i poszła do rejestracji raz jeszcze stać w kolejce a pan doktor wpuścił następną osobę ... No ... mać !!! . Tu moje nerwy nie wytrzymały bo po co tam na tej rejestracji siedzi kobitka ???? Która nie umie w przeciągu półtorej godziny przejść 10 kroków do gabinetu z kartą mojej kobiety .... Na tym zakończyła się wizyta moja w tymże gmachu . Nie polecam pana doktora Tomasza Kuszela  i tego morświna który siedzi w rejestracji !!! Jeżeli to kiedyś będzie pani czytała to czas najwyższy ruszyć te swoją "szafę czterodrzwiową" i zacząć chodzić po tym korytarzu ... trochę pani schudnie a i na pewno dla zdrowia nie zaszkodzi . 

Gość gosc0

uważam, że bardzo dobrzy lekarze przyjmują w ww.tommed.waw.pl

Gość July

Mnie mama zaprowadziła do poradni MediLife, gdzie wspaniała pani doktor Anna Figura pomogła mi uporać się z moimi napadami lęku i ogromnej paniki. Nie bójcie się prosić o pomoc. Szkoda czasu na dręczenie się całymi dniami. Warto o nią poprosić.