Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

Gość nova31
ja całe szczęście nie mam rozstępów, cellulit na udach tak, ale piersi brzuch po ciąży mam ok, od samego początku się smarowałam, nie wiem czy to przez to ale nie mam, a njabardziej dbałam o piersi właśnie... ja jestem mała 160cm ;) i waga to tak różnie raz 53, raz 54 a raz 50. Jak tyje to właśnie w brzuchu, nie w nogach udach, cyckach, nad czym ubolewam, bo za duże to one nie są a mogłoby być :) i tak mam powiększone po pierwszej ciąży, no ale tak to płaska byłam ;) ciąża mi pomogla ;)

Gość nova31
Czytelniczka, krem przeciw rozstępom z Pharmaceris, i oliwką na zmianę. Piersi masował mąż haha :P

nova31 ah te chłopy ... :D Wiecie co mnie przeraziło? Oczywiście obróciłam to w żart, K wyskoczył z pomysłem, że On to by chciał spróbować mleka... zatkało mnie

Noo widzisz minka chłopy nawet nie zwracaja na to uwagi ;) haha ;) noo ja mam na udach tylku i na piersiach tez ale chociaz teraz mam cyca pozadnego haha ;) dziewczynki cos czuje ze ten rok bedzie dla nas wszystkich cudowny ;)

Nadziejka oby oby!!!:) Czytelniczka eee moj od dawna mi mowi ze jak bede karmic piersia to on chce sprobowac mojego mleka:) a niech probuje:) chyba ze bede miala malutko to nie dostanie:)

Gość gość
Ja to mam przeorany brzuch i uda strasznie po pierwszej ciąży a smarowalam masowalam i duplikat nic nie pomogło. .. na piersiach tez mam kilka a mam mały biust... tzn. Teraz ledwo w stanik mi si mieści i mrowi. .. Mógłby juz mi taki zostać jak teraz (nawet jeśli się nie udało w tym miesiacu)... My się zastanawiamy czy by nie wziąć szybko ślubu cywilnego... najpierw nie mogliśmy. .. A teraz jak pozalatwiam wszystkie sprawy sądowe to kto wie, może na spontana się ohajtamy :p

gość dziś nadaj sobie nick i zostań z Nami. Na spontanie jest najlepiej :) Minka23 już się bałam że K jest dziwny... nadziejka96 oby Kochana! też w to wierzę:)

Muuusi nam sie udac kochane boo jestesmy stworzone do dawania zycia i koniec;) nawet nie mozemy myslec inaczej ;) tylko strasznie mnie juz denerwuje to czekanie na @ bo juz bym chciala od nowa sie zaczac starac i wlozyc w to wszystko wiecej uczucia ;)

Gość nova31
Czytelniczka, nie wiem czy się przyznać czy nie, ale moj skosztował mleka!! :D :D powiedział tylko że młody ma fajne słodkie mleko :) ja miałam bardzo dużo pokarmu, małe piersi, myślałam że mi je wysadzi ;) tylko młody spał przy cykcu i mało co pił, a z odciągania bardzo mnie bolały :/

Nadziejka pewnie ze sie uda! Musi!:) Nova haha w zyciu trzeba wsztstkiego sprobowac, moj na to czeka:) Kasia co u Ciebie?:*

Aaa ilez mozna sie zalamywac ze nie wyszlo czy cos ;) trzeba wierzyc i isc do przodu z mysla ze przyjdzie i na nas czas ;*

Wyslalam mojego chlopa do rossmanna po kilka rzeczy, m.in po moje wkladki:) kupil mi 5 roznych opakowan bo zapomnial jakie lubie najbardziej:) a co najlepsze to zadne z tych co kupil nie sa moje ulubione:)

Gość gośćMadziek
Hahahaha z tym mlekiem to widzę większość facetów tak ma :D Jeśli chodzi o wkładki podpaski czy tampony itp to nie obarczam mojego takim stresem :p

Gość gość
gośćMadziek a seks go nie stresuje? ile on ma lat? ja nie mogę, same c i p u l c e :O

Gość gośćMadziek
O ale fajnie jakiś trollolollo się pojawił. Rozgosc się mało rozumna istoto jeśli masz ochotę :)

gośćMadziek mój mąż miał podobnie , podpaski to był stres bo nie wie jakie itp , jak to wygląda :) Ale z K , nie testowałam , z reszta K woli jak nie nosze ... nadziejka96 to czerpiemy wiarę od Ciebie ;)

Gosc hahaha:) skoro Ci sie cos nie podoba to nie czytaj:) prosteee:) X GoscMagdzik moj z poczatku tez sie stresowal takimi zakupami:) ale teraz jest juz ok:) tak samo jak ja z poczatku, wstydzilam sie kupic gumki, bo moim zdaniem wtedy to facet o to dbal a nie ja

Gość gośćMadziek
A tak w ogóle to zrobiłam sobie taki tymczasowy podpis żeby mnie odróżniać jakoś można było :)

Gość nova31
ja z reguły sama kupuje wkładki czy podpaski, ale jak się zdarzy to moj nie ma z tym problemu żeby mi kupić, opisuje, a najlepiej pokazać zdjęcie i wtedy git mam te co chce ;)

Gość nova31
ja wkładki też lubie te z biedrony, a podpaski roznie przewaznie z rosmana, bo tamponów ja nie używam... w okresie letnim to skusze się na stringi ;) ale w takim zimowym okresie nie lubie...

Gość gośćMadziek
Kurde coś mi się dzieje z piersiami ... są całe gorące i nawet stanik mi przeszkadza bo sutki mam wrażliwe. W jednej piersi wyczulam duży guz. Mój sprawdził i mówi że faktycznie jest. W drugiej pusto... ta jedna to tak trochę porównamy do zastoju przy laktacji... a ognie to czuje je nawet przy oddychaniu bo ciśnie mnie biustonosz.... dobrze ze tą wizytę mam niedługo to wyptam i o to. Uzbieralo mi się juz tych pytań i pewnie połowę zapomnę :p

gośćMadziek nie strasz! niech lekarz Cie zbada , najlepiej bedzie. nova 31 ja kiedyś tylko tampaksów używałam ale zaczęło mnie podbrzusze boleć szybko gdy włożyłam i zmieniłam na on i nie mam tego problemu :)

Gość gość
gośćMadziek dziś O ale fajnie jakiś trollolollo się pojawił. Rozgosc się mało rozumna istoto jeśli masz ochotę x bosh :O ty za to taka mega rozgarnięta, że misiaczka nie chcesz niepotrzebnie stresować zakupem podpasek czy tamponów, ojej, ojej... :D prezerwatyw też pewnie nie kupował, bo by go stres zeżarł.. :classic_cool: a potem się dziwią, że faceci są tacy nieogarnięci

jejku dziewczyny jak Wy duzo piszecie :) ja niestety nie mam tyle czasu żeby siedziec przed kompem... xxxx gratuluje nowej mamusi, teraz żeby bezpiecznie dotrwać do końca... :) xxxx Dzis u mnie 9dc a czuje sie jakbym była dzien przed okresem, wszystko mnie boli, podbrzusze, pachwiny a jem tyle że już mi sie ulewa ale chrupka jeszcze wcisne hehe kurde jakbym w ciąży była hehe xxxxx mój mąż tez nie ma problemu żeby kupić mi tampony czy podpaski ale to moze ze wględu na wiek gdyż ma prawie 40 lat. My to już tacy starsi staracze jestesmy hehehe (muszxe zmienic nick bo mocno nieaktualny...:) )

Gość gośćania2
Anka jac starsi wiele par w waszym wieki sie stara o pierwsze dziecko. Mam znajoa ktora miala 40 lat ja zasza w 3 ciaze i mowi ze ja to odmladza. Gatulacje dla kolejnej mamusi. Ja teoretycznie dzia lub jutro powinnam miec owu ale moj okre trwal 10 dni wiec nie wiem czy te wyliczenia beda poprawne w takij sytuacji.