Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

Gość gość
Okres mi się spóźnia można powiedzieć,że dwa dni.Mam nadzieję,że okres nie nadejdzie.Dajecie mi dużo nadzieji i jesteście takie kochane.Mam nadzieję,że będzie tak jak u gościa co testy wychodziły negatywne a mimo wszystko była ciąża :)Generalnie w Listopadzie miałam zabieg usunięcie polipa endromenialnie i ginekolog powiedział,że może być problem z ciążą.Staraliśmy się cały grudzień i dlatego tak się Was pytam czy jest nadzieja.Co Wy myślicie?Po zabiegu długo trzeba się starać?Ktoś miał ten zabieg?

Gość gość
Albo spóźnia mi się przez to,że jestem tak krótko po zabiegu i dlatego testy wychodzą negatywne..

Gość gośćMadziek
Hmmm ciężko stwierdzić. Najlepiej było by w Twoim przypadku pójść na betę i do ginekologa żeby sprawdził co się dzieje. Polipa nigdy nie miałam wiec nie wiem nic z doświadczenia. ..

Gość gość
Betę mogę zrobić dopiero w środę u koleżanki w pracy.Chyba,że do tego czasu dostanę okres :/

Gosc trzymamy kciuki za Ciebie:* X Ja mam dzisiaj jakis czarny humor:O nie mam ochoty na nic, wszystko mnie boli, czyzby moja polowka mnie zarazila?:O ehh

Gość gość
Dziękuję Wam kobietki :)A co do humoru to może jakoś film obejrzyj?Ja polecam Ted 1 i Ted 2 śmieszne i rozładujące emocje :))

Gość gość
W "święto" są otwarte laboratoria? Ja mam ostatnio takie nastawienie że aż żal. .. nic mi się nie chce... ha ha i niby tak ma być przez cały rok skoro w nowy rok tak to wyglądało. .. ogólnie to czuje się jakbym była przeziębiona a na dodatek dzisiaj mnie bolało biodro. .. jakbym miała co najmniej 70lat a nie tyle co mam... ech skutki zimy chyba :p Na wiosnę zawsze mam więcej energii :)

Gość gośćMadziek
Wyżej to ja :p

Madziek chyba sa zamkniete, ale zawsze mozesz sie upewnic i zadzwonic:) Ja chwilami czuje sie jak bym miala 60-tke ma karku:O tak mnie boli wszystko:O

Dziewczyny chyba ta pogoda tak na nas działa, bo humor i mi nie dopisuje. :/ strasznie sie rozleniwiłam przez te święta A tu trzeba wrócić do rzeczywistości. X Jedynym dzisiaj moim wybawicielem jest kaloryfer :)

Gość gość
Ja nie mam kaloryferów :p A na ogrzewanie podłogowe za "ciepło" szczególnie że nie umiemy go jeszcze ustawić dobrze :p

Kasia oj to tak samo jak ja, grzejnik to moj przyjaciel dzisiaj plus dlugi cieply sweter i herbatka z cytryna:) Gosc to czym grzejesz?

Gość gość
Prądem :/

Gość gość
Szczerze to jeszcze nie wiemy. Mieszkamy w sumie pół roku tutaj i jeszcze nie było potrzeby grzać. Kilka razy termowentylatora używaliśmy ale bez wpływu na rachunek. Ciepłą wodę tez mamy prądem grzana...

Gość Czytelniczka24
gość Hardcor po całości . Kasia654 może coś na pobudzenie Ci potrzeba? Na innych działa masaż, a na innych klaps :) Minka23 czekolada na poprawienie humorku ? madziek ja chyba wgl nigdy nie mam energii, nie że jestem flegmatyczna czy coś .... :)

Gość Dila27
Hej dziewczyny, zaległości w czytaniu Was będę nadrabiać w pracy;) Byłam wczoraj u lekarza, ale trafiłam na gościa okropnego. Mówię że przyszłam po skierowanie na betę a on do mnie że mi nie da bo nie ma sensu bo beta nic nie mówi. Zrobił usg nic nie widzi co raczej wiadome w 4 tyg. Powiedział że jak zacznę krwawić to natychmiast mam przyjść. Wyszłam wkr... Nie wiem czemu nie napyskowałam chyba mnie zatkało. Poleciałam na betę wynik 260 powtórzę 7. Niepotrzebny stres z tym lekarzem

Gość gośćMadziek
A wiecie że mi w pierwszej ciąży w ogóle bety nie robili... dziwne trochę dla mnie teraz. Bo to wtedy nie wiedziałam co to beta :p

Gość India9
Cześć dziewczyny. Ja też zaczynam w styczniu starania o drugie dziecko. Mam już kochanego pieciolatka. :) aktualnie czekam na @ do jutra, czwartku lub jakoś tak. Cykle mam różne - 28 do 34 dni wiec uzbroilam sie juz w testy owu :D ale w pierwsza ciaze zaszlam w 7 cyklu i zarazem w pierwszym w jakim mi testy owu nie pokazaly. Mam nadzieje, ze w druga ciaze szybciej zajde....

Dila piekna beta!:) India zapraszamy do nas na pogaduchy!:) im Nas wiecej tym lepiej!:) zrob sie na niebiesko:) X U mnie mroz troche puscil juz, ale za to snieg spadl:)

Gość nova31
hejka gość Madziek, ja tez nie miałam bety robionej :) i teraz tez robic nie bede, wyjdzie test, odczekam i ide do lekarza... India, witaj :) to powodzenia :) ja na mały szoping pojade za chwile ;) kupiłam wczoraj coś w smyku takie fajne spodenki bawełniane i body fajne, ale body dużo za duże, były ostatnie i bardzo mi się podobały, więc dostaną kiedy indziej :) a do spodenek coś dokupię, do tego maskotka i na przywitanie może być, zaniedługo chrzciny więc trzeba kase zbierać ;) ja uwielbiam wybierać ciuchy, male, duże, kocham promocje i wynajdywać fajne rzeczy :) nawet moj się śmiał do teściowej że przy nas się będa miec fajnie bo ja się w tym kocham :) no i też nic mi się nie chce, rozleniwiłam się totalnie....

Gość India9
Ja bety tez nie robilam. Zrobie sie na niebiesko, ale na te chwile pisze z tel i chyba nie mam takiej opcji w tym momencie. Zazdroszcze Ci tego sniegu, chcialabym by i u mnie troche spadlo. Syn ma 5 lat a tylko raz zjezdzal na sankach :(

Gość India9
Nova - ja uwielbiam kupowac ubranka dla dzieci. Z checia juz bym zaczela chomikowac :D

Gość nova31
Dila, nie denerwuj się, nie wskazane dla Ciebie :) ja powiem wam, że ja wszystkie badania robiłam prywatnie. Lekarza mam prywatnego, i wszystko płaciłam. Ale nie było mi szkoda, bo wiadomo że chodzi o dziecko... koleżanki chodziły na nfz i miały skierowania na o połowe mniej badań, ja miałam tych badań dużo, ale za to usg które tam powiedzmy kilka stów kosztuje potrafił mi załatwić za darmo. Mam lekarza od ponad 10 lat więc teraz też go chyba nie zamienie :)

Gość gośćMadziek
A ja dziś 50dc bez @.... pojutrze wizyta. .. Boje się trochę :/ Bo jak nie ciąża to co?

Gość India9
GoscMadziek, trzymam kciuki. Szanse sa OGROMNE :) Testy pozytywne przeciez mialas.

Gość gośćMadziek
Jeden i to ledwo co ... A to różnie może być. .. Ale muszę się opanować i nie nastawiać ani na tak ani na nie :p Będę neutralna ;)

Gość India9
A ilu dniowe masz cykle?