Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

Gość gośćania2
Nam z corka tez udalo sie za pierwszym razem. Zobaczymy jak teraz bedzie

Moja córka ma 2 lata i 8 miesiecy, własnie pije kasze i pewnie zaraz padnie. Ja to za miesiąc nie powiem mu kiedy dni płodne tylko powiem że to tak po prostu seksik hehe

Gość gośćMagda
Moje dzieci córka 13 a syn 8 , trzecia ciąża poroniona w październiku 2015 , a obecna ma 6 tygodni . Itez jestem przykładem ze udali mi się za każdym razem w pierwszym cyklu , teraz tylko w drugim bo odczekalalm miesiąc po poronieniu .

Gość gośćMagda
I tez mój sposób jest taki ze najlepiej to robić przed owulacja , nigdy nie zaszłam w dzień owulacji tylko 2-3 przed . W samą owujacje jest już często za późno .

Mój Fifi właśnie padl, on za nic nie wypije mi mleka. Ani przed spaniem ani rano. Daje mu zawsze na śpiocha ok 23 zanim sie poloze żeby troche brzuchol na noc sie zapelnil :) Magda to będzie miał kto pomagać czy maluszku, dzieci odchowane :) a jeśli można zapytać to w którym tc poronilas?? Nie miałam jeszcze czasu przeczytać całego wątku ale nadrobię :)

Alez ten dzien byl meczacy:O i ta pogoda:O z tego wszystkiego w wannie mi sie przysnelo:D

Ja tak do końca to niewiem kiedy mam owu bo nie robię testów... Ostatnio śluz płodny zauważyłam w poniedziałek to działaliśmy pon, wtorek potem święta i juz nie bylo jak. I myślałam ze owu tak jakoś byla jak byl śluz a tu @ dostałam w sobotę wiec owu tez musiała byc w sobotę w drugie święto... Teraz mam zamiar tak co dwa dni od ok 10 dc sie przytulać

Kurde powiem wam ze ja tez juz mam dosyc tego seksu wymuszonego. Dzis jestem tak zmęczona ze przysypialam przy usypianiu malej a musiałam sie podniesc i jeszcze "to" zrobic i dzis bylo szybko i tak mechanicznie....mało fajnie....

Anka cos o tym wiem... A jakbyś dzis się nie poprzytulała to bys miała wyrzuty sumienia że może akurat w ten dzien by sie udalo... Mam to samo :/ a w inne dni sex jest o wiele bardziej przyjemny

Anka, Viola mam tak samo:O Ja w dni plodne chwilami zaciagam mojego P na numerek i tyle, zadnych czulosci, emocji, uczuc:O Az jestem pozniej zla na siebie za to:( Za to z czulosciami nadrabiamy pozniej:) Laski ostatnio jakos tak zeszlam z moja kolezanka na temat spania, i jej mowie ze ja z moim P spimy pod dwoma koldrami to zrobila taaakie oczy ze zdumienia:D to az takie dziwne? My w okresie zimowym tak sobie spimy, gdy chcemy polezec kolo siebie to jedno wskakuje pod koldre drugiego i tyle:) a do spania ja mam swoja koldre, moja polowka swoja. Lubie sie cala obkrecic koldra i juz:) czesto bylo tak ze cala koldre zabieralam mojemu P i spal bez:) to takie dziwne?:)

My tez mamy dwie koldry bo mamy ogromne łóżko a ja musze miec róg koldry pod uchem hehe ale kiedys slyszalam ze dwie koldry to juz moze byc pierwszy stopień do oddalania się od siebie.

Ania :) ja tak samo koldre musze miec po sam czubek nosa:) my mamy tez dwie ze wzgledu na to ze na noc przykrecamy kaloryfery, jest nam lepiej zasnac gdy jest zimniej, niz jak jest goraco. Eee tam, tym oddalaniem bym sie nie martwila:) bzdury:) Gdyby byly oddzielne lozka, no to wtedy mozna zaczac sie martwic:D

Gość gość
nick.............wiek.......ciąża....termin @ anka_32.......34..........3............25.01 minka23.......23..........1............23.01 nova31.........31..........2...........ok 24.01 viola150.......30..........2.............ok 7.02 India9..........30..........2..............ok 5.02 Alinka...........35.........2...............ok 16.01

Gość gość
dołączyła do waszej tabelki kurczę drugi dzień bolą jajniki i brzuch a @ nie widać! ciekawe czy to implantacja czy wcześniejsza miesiączka

nick............wiek.......ciaza.....termin @ anka_32.......34..........3............25.01 minka23.......23..........1............23.01 nova31.........31..........2...........ok 24.01 viola150.......30..........2.............ok 7.02 india9..........30..........2..............ok 5.02 gośćania2.....21..........2............22.01 alinka...........35..........2...........ok 16.01 nick........wiek..........ciaza ......termin porodu magda.........34............4..............28.08.2016 Poprawiłam tabeli bo Alinka niechcący uciela Magdę naszą ciężarówkę :)

My tez mamy dwie koldry od tej zimy :) bo mój B stwierdził że ja mu całą zabieram :P ale pewnie na wiosnę wrocimy znów do jednej ;) i tez nie uważam ze to coś złego dla związku, gorzej jakby sie spalo osobno bo tak wygodniej :) Zaczęłam czytać nasze forum i narazie dotarłam do 5 strony i widzę ze tu prawie same przyszle panny mlode :D a nam 2.07 mija 5 lat od ślubu... Szok jak ten czas zapierdziela :) Ide spac :) dobranoc dziewczyny :)

Gość gość
cykle mam 28-30 dni wiec @ około 15-16styczen. pozdrawiam Alinka niestety nie mogę się zalogować i ciągle jako gość wyskakuje.

A moja pyza wstała dziś przed 6.... a teraz lezy i ogląda bajki. Jade dziś na usg i jak pęcherzyki pękły to zaczynam brać leki i to czekanie.... mam tylko jeden test ciążowy i nie mam zamiaru dokupować tak jak było to z owulacyjnymi. Najważniejsze to sie nie nakręcać....

Kurcze ale zaległości. :) Przeczytałam ale jeszcze nie łapie się w nowych osobach, mimo to bardzo się cieszę że jest nas tu tyle. :) X Wieczorem dołączę do tabelki, na tel często ucina mi posty. X Minka ja też się nie wyspałam ale humor mi dopisuje, zazwyczaj w dni płodne tryskam energia :)

mała zasneła więc ja też ide poleżeć. Miałam jechac rano do lekarza ale w zwiazku z tym że dziś przyjmuje w szpitalu wiec 8-10 jest na obchodzie wiec nie mam co jechac więc moge poleżeć a dodatkowo niani w postaci dziadka też coś wypadło :) Minka ale Cie zasypało :) ale kilka dni temu u mnie było podobnie. Chciałam napisać że u mnie pada marznący deszcz ale też pada śnieg!!!! I to sypie!!!!

Gość gośćMagda
VIOLCIA ;) poroniłam w 7 tygodniu , z przyczyn nie wiadomo jakich , bo przy jednym poronieniu nie szuka sie . Buziaki dziewczynki miłego dnia :-*

Gość gość
GośćMagda współczuję Tobie :( Ja chyba nie mogę czytać nic w internecie,bo się denerwuje.Jestem we wczesnej ciąży,biorę luteine i witaminy i modlę się by 20 stycznia ginekolog powiedział że jest wszystko dobrze..

Magda ja poronilam w 10 tygodniu i mialam krwiaka. Najpierw krwotok i w karetce pogodzenie sie ze juz po wszystkim a w szpitalu po usg okazuje sie ze ciaza zywa o dopiero za 3 dni poronilam. Kurde to dopiero byla masakra.... lekarze mowili ze w szpitalu spedze nawet 8 tyg i przez te 3 dni latwilam dla malej opieke i duuuuupa.... Magda a bierzesz cos teraz na podtrzymanie?

Gość gośćMagda
ANKA , u mnie to było tak , w 7 tygodniu poszłam na pierwsza wizytę u ginę , i zrobiła mi usg i nie było akcji serca zarodka , za 2 dni zaczęłam krwawić a 3 miałam zabieg próżniowy przez wciągniecie i tyle po wszystkim . Biorę tylko kwas foliowy , już od 4 miesięcy , jestem zdrowa mam wszystkie badania , szczepienia ,dobra cytologię itd ... nie przepisała mi nic innego bo po jednym poronieniu nie szukają przyczyny były to prawdopodobnie wady zarodka , taka selekcja naturalna . Ale czułam Że coś jest nie tak , nie miałam mdłości , ani żadnych objawów , i strasznie bolało mnie podbrzusze jak na okres , ze brałam po 2 nospy. Mam nadzieje ze teraz będzie dobrze bo czuje sie inaczej nie nam bólów brzucha mam straszne mdłości bóle piersi , następna wizytę mam w ten piątek zobaczymy .

Gość gośćMagda
Viola , zgadzam się z tobą , seks najlepiej od 10-12 dnia cyklu i co dwa dni , pozycja misjonarska leżeć po seksie , jak to już dziewczyna naszym pisałam , tak zaszłam w każda z czterem ciąż . :-)

Jeden pecherzyk juz pękł a drugi nadal rośnie. Wiec dalej dzis dzialamy