Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka333

jak powiedziec rodzicom ze chce sie wyprowadic ?

Polecane posty

Gość lolka333

Witajcie. Mam trudna sytuacje. Jestem z moim chlopakiem 3 lata i nie dawno mi sie oswiadczyl. Moi rodzice sa od samego poczadku przeciwni mojemu zwiazkowi a najgorzej znosi to ojciec. Moj ojciec potrafi byc dobrym czlowiekiem chociaz bywa ze potrafi byc okturny. Mam 19 lat a czuje sie jak bym byla traktowana przez mojego ojca jako mala dziewczynke ktura nie ma muzgu do zycia. Jest mi na prawde ciezko bo kloce sie nawet z moim facetem o moich rodzicow ze nie postawie sie im. Gdy ojciec wyjezda za granice czuje sie wolna bo wtedy moge spac u mojego ukochanego i nie musze sie niczym martwic a gdy ojciec jest musze przymusowo siedziec w domu i nie moge spac u mojego bo moj ojciec boi sie ze zajde w ciaze. Jestem z moim juz 3 lata i nie mam dziecka bo narazie nie planuje miec dzieci i moj mezczyzna to szanuje i jest ostrozny jezeli chodzi o te sprawy ale ojciec swoje. Planuje zeby przeprowadzic sie do niego bo go kocham i planuje z nim przyszlosc ale boje sie reakcji rodzicow. Pomuzcie mi

Gość gość
Najpierw naucz się pisać po polsku proponuję słownik ortograficzny

Gość gość
Jak masz kase ,jestes niezalezna od rodzicow to bez problemu mozesz sie wyprowadzic .

Gość gość
Normalnie, idziesz i mówisz, że jesteś dorosła, że sama na siebie zarobisz i nie potrzebujesz ich łaski, pieniędzy, ani majątku. idzesz goła i wesoła i zaczynasz własne zycie. powrotu moze już nie będzie ale olej to, najwyżej jak facet już sie dobrze na ******** to cie wywali i będziesz w czarnej d.pie, ale co tam.... nie prościej qrwa się pobrać ????