Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopzchlopa

Każda kobieta powinna mieć Posak.

Polecane posty

Gość chlopzchlopa

No bo pszecież jak nie ma nic to sie bedzie czula niczym w małżeństwie. Jak ma to jest jemu rowna i nie czuje sie jak kopciuszek.

Gość gość
Posak to one wszystkie mają...między nogami !

Gość gość
Ludzie pokroju autora powinni mieć w posagu słownik.

Gość gość
gość dziś Ty nawet w głowie nie masz, męska szowinistyczna szmato. Kiedy przyjmowałeś w dupsko matkojebco? :)

Gość gość
No bo p*********e o slubach i weselach a kto za to bedzie placil?

Gość gość
Zaczynac małżeństwo bez swoich pieniędzy i liczyc na jego pieniadze, to jest po prostu bardzo wstrętne podejscie do wspolnego zycia.

Gość chlopzchlopa
" Choćby była jako gwiazda, bez posagu za nic każda - mówi przysłowie. Choćby koza biała, byle posag miała - uzupełnia inne "

Gość gość
gość dziś Może nie wiesz, ale coraz więcej ludzi odchodzi od wizji podpisania umowy kupno-sprzedaż na siebie.

Gość materialistkaona
Do malzenstwa obie strony musza cos wniesc a nie ze facet wszystko a laska przychodzi na gotowe. Materialistki niech sobie szukaja frajerow a od normalnych facetow wara szmaty.

Gość gość
Owszem, obie strony muszą coś wnieść do małżeństwa, ale nie musi to być taka sama ilość kasy.

Gość gość
materialistkaona dziś Nie p*****l, bywa odwrotnie, jak masz problem, to podpisz intercyzę, proste...

Gość chlopzchlopa
" Każdo dziołcha mo mieł sześć P: piękno, pilno, poczciwo, porzóndno, posłuszno i pieniynżyto " No a ile dzisiaj takich szesc P jest do wziendzia ?

Gość gość
chlopzchlopa dziś Chyba raczej MWP - mózg wyprany patriarchatem.

Gość panbolek
Miastowa d***** też?

Gość materialistkaona
Miejskie dziewczyny to maja c**e za posak, dziewczyny ze wsi maja bo poważnie myślą zyciu.

Gość gość
materialistkaona dziś Widać, że traktujecie kobiety jak podludzi. Ja tam się z nikim nie podzielę, bo faceci roszczą sobie prawo do zawartości mojej macicy, a ja nie jestem ani niczyją własnością, ani żywym inkubatorem.

Gość gość
"Majętność" rodziny przyszłej panny młodej jest ważnym czynnikiem przy omawianiu kwestii związanych z planowanym ślubem. A nie Suknie ślubne i wesele.

Gość gość
gość dziś Nie zapomnij o rytualnym oddaniu kobiety, przez ojca - przyszłemu małżonkowi. Kobieta to człowiek, nie przedmiot, który można oddawać symbolicznie pod usługi z rąk, do rąk. A co powiesz na sytuację, kiedy kobieta nie ma rodziny i dopiero się uczy? Albo ma więcej od Ciebie? Podpisałbyś intercyzę, czy zagarnął połowę w razie rozwodu, cwaniaczku?

Gość alberty
Po jaki chuj się ci ludzie teraz żenią, jak po roku 2 połowa tych cudownych małżeństw jest w separacji, ma "kryzys", albo właśnie się rozwodzi? Idą tacy przed ołtarz bo "tak trzeba", już czas bo "alert 30", rodzice nalegają, albo "wyprawimy wesele i wszyscy będą się świetnie bawić"... Na kilka ostatnich ślubów na których byłem, w rodzinie czy wśród znajomych, mniej więcej połowa albo właśnie przechodzi kryzys albo już się rozpadła. Najczęstszą przyczyną(przynajmniej w moim otoczeniu, nie że się do******lam) jest niestety k****enie się naszych drogich pań. Bo przysięga małżeńska przed Bogiem jak widać g****o w tych czasach znaczy, a to smutne.

Gość gość
alberty dziś Ty już tu takich sielskich wizji nie twórz. Faceci niby nie zdradzają? Ale zapomniałam! Te podwójne standardy: kobieta się k****, a facet to casanova, on może, bo biedaczek się pogubił. Dzieci też wam wolno zostawiać, bo tacy biedni i pogubieni jesteście, och i ach. A niech jakiś się opiekuje samotnie, to wielko bohater nagle.

Gość materialistkaona
Jak sobie gołą d**e za zone weźmiesz to zawsze w domu bedzie bieda. Zycie to nie romans i glupoty w glowie.

Gość gość
materialistkaona dziś A gdyby miała więcej kasy, to zgodziłbyś się na intercyzę, czy nie, cwaniaczku?

Gość materialistkaona
gość dziś Jakby zony nie dawaly to by chlopaki nie j***ly.

Gość materialistkaona
gość dziś Ja lizbijkom nie jestem, kochanie.

Gość gość
Za kilka dni kończę 30 lat. I nie mam nic. Koledzy się rozeszli, rozjechali, pozakładali rodziny a ja trwam w samotności. Każdy z moich znajomych dostał jakiś dom, mieszkanie, działkę, kasę na start od rodziców - ja nic .Czuję się przez to gorszy. Byłem z kobietą ale się rozeszliśmy, jak kiedyś powiedziała jej matka do niej - Aniu a po co ty pustego chłopa chcesz wziąć ? Kobiety w moim wieku liczą już niestety na ,,ustawionego'' faceta - krótkie wybadanie terenu i telefon moj milczy.

Gość gość
materialistkaona dziś To odwrotnie - gdyby facet chciał intercyzy, podpisałabyś?

Gość chlopzchlopa
Jak jest chlopak madry to bierze zydówke za zone, one maja posagi.

Gość gość
materialistkaona dziś Tobie się wydaje, że mężowie zdradzają tylko z zajętymi? Poza tym, fakt, że facet nie zdradzi, bo nie ma z kim zdradzić, jest dla mnie takim samym k***wstwem, jak zdrada.

Gość materialistkaona
gość dziś Podpisała bym i on tez by musial podpisac!!! Zycie jest zyciem a co twoje to twoje a co moje to moje. I Basta !!!!

Gość materialistkaona
Ten ..... gość dziś To przykład golodupa co dziewczyny szuka zeby go utszymywala.