Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie, że to normalne, że w kraju rządzi bezdzietny idiota?

Polecane posty

Gość gość

Człowiek bez jak, otoczony przez ochroniarzy na koszt podatników, bo boi się ludzi. Nie chodzi na zakupy, bo wstydzi się ludzi. Nie ma oszczędności, choć od kilkunastu lat zarabia powyżej 3 srednich krajowych. Co uważacie o takim kraju i człowieku?

Gość gość
Nie ma oszczędności, tylko długi bo wszystko wydał na leczenie matki, za to przynajmniej nie pobiera emerytury tak jak twoi sejmowi idole. Od kiedy posiadanie dzieci jest wyznacznikiem bycia lepszym od innych ? Nie wstydzi się ludzi, tylko wie że dookoła jest pełno przygłupów i przegrywów, którzy nie mają nic ciekawszego w życiu i całymi dniami go hejtują, tak jak ci co protestowali pod jego domem. Sami niczego w życiu nie mają, o przepraszam dorobili się dzieci i teraz zapewne czekają na te pięć stówek na dziecko. Autorze/ko sam jesteś idiotą :P

Gość gość
Nie jestem idiotą, Polacy nie muszą wydawać około miliona złotych na moją ochronę, nie boję się ludzi. Kaczyński reprezentuje najgorsze, co w polskim narodzie. Sam nic nie stworzył, tylko niszczy ducha narodu. Dzieli Polaków na lepszych i gorszych.

Gość Józef Bździuch
przecież w Polsce rządzi Prezydent wybrany przez Polaków w wyborach powszechnych i jest pani Premier

Gość gaajowy
i takie mamy tępe dzidy jak autor. Ostatnie 8 było super?

Gość gość
13:13 Owszem, jesteś idiotą bo nie zrozumiałeś nawet tak prostego przekazu Kaczyńskiego tylko powtarzasz bo swoich idolach że jesteś ''gorszego sortu''. Tak ci pokazali w telewizji i w to uwierzyłeś, więc jesteś idiotą. Nie muszą wydawać na twoją ochronę bo jesteś anonimowym płaczkiem i hejterem a ten kogo nazywasz idiotą stoi za sukcesem wyborczym trzech prezydentów i kilku premierów, wygrał wszystko mimo że był opluwany i skazywany na pożarcie przez wszystkich a ty miszczu czym się możesz pochwalić ?

Gość gość
Projektuję mosty, mam 35 lat i zrealizowałem już 3 projekty, w tym jeden most nad Odrą i jeden nad Pilicą. Nie jestem stworzony, żeby żyć na czyiś koszt, pracuję na siebie, nie chcę dzielić, tylko łączyć.

Gość prawictwo pospolite 152
nie ważne kto rządzi i tak sie nic nie zmieni ..CZy Będzie PIS czy PO to będzie to samo ..

Gość gość
Stoi za sukcesem trzech prezydentów i premierów. :-) :-) :-)

Gość huckleberry budowniczy mostów
gość dziś Które mosty? Konkrety.:classic_cool:

Gość gaajowy
widzisz projekcie mostów.ja też pracuję i zarabiam na siebie. Tylko że mnie zależy jeszcze ( w przeciwieństwie do ciebie), żeby językiem urzędowym był polski. . Tym co na PiS głosowali też na tym zależy.

Gość gość
Dziwne jest to że on rządzi a niecma żadnego stanowiska w rządzie . to tak jak ha bym np była dyrektorką urzędu pracy a mój szwagier wygłaszał przemowy .a głupi naród nie widzi w tym problemu.

Gość gość
No właśnie po tych ulicznych szopkach z KODami i obsranymi ze strachu niemcami widać jak nic się nie zmienia pod nową władzą

Gość gość
i dla tego pis chce to zmienic ale platforma nie chce odpuscic i dla tego słychac kwik swin to ich ostatnia deska ratunku by paralizowac pis bo kazda ustawe kierowali by do trybunały a to by zanim zbadali trwało miesiacami ciekawe ze platforma sama złamała 50 razy z trybunałem konstytucje mnie sie przypomniało kali jak krasc to dobrze ale kalemu ukrasc to zle

Gość gość
Most w Nowym Mieście i Żaganiu. A co ty stworzyłeś w swoim życiu?

Gość gość
Sami jesteście beznadziejnymi idiotami. Glosowaliscie na PiS? nie?! To jakim prawem krytykujecie rząd i Kaczyńskiego? Nie glosowaliscie na nich to nie krytykujcie! Głupi hejterzy! Tylko hejtowac potraficie, a sami co zrobiliście dla Polski? Nic! Nawet na PiS wam sie nie chcchcialo zagłosować bo tacy głupi jesteście i Tuska ruska z Brukseli i jego kolesiów popieracie! Przez 8 lat tusek ****** was w d**e to siedzieliscie cicho a teraz jak Polska ma legalnie wybrany demokratyczny rząd to tylko krytykować potraficie i bronicie tej bandy ktora was ******a!

Gość gość
Cudzymi rękoma :o

Gość gośćobserwator
A ja jestem zadowolony ze wladze w Polsce przejal Kaczynski,jest wlasnie malutka szansa ze cos w Polsce zmieni sie na korzysc dla Polakow,zobaczcie jak na nas sra zachod a w szczegolnosci Niemcy,boja sie ze zkonczy sie dojenie Polski,czas tez rozliczyc zdrajcow narodu Polskiego takich jak Tusk Buzek Balcerowicz Komorowski Walesa to tylko mala czesc ludzi ktorzy suksesywnie przez ostatnie 26 lat niszczyli moj kraj przez celowa polityke pod przykrywka prywatyzacj przeprowadzali 5 rozbior Polski,pod przykrywka nieretownosci wielu zqkladow doprowadzane bylo do wyprzadazy za jedna dwudziesta wartisci,jest setki przykladow gdzie wiele przedsiebiorst zostalo sprzedanych za 100 milionow dolarow,a cena ich prawidlowa ksztaltiwala sie na poziomie 3-5 miliardow dolarow ,a wy Polacy dalej spijcie niedlugo obudzicie sie z reka w nocniku i pod niemieckim batem,ale widze malutkie swiatelko w tunelu ze calkowita kleska Polski zostala powstrzymana,jestem dumny ze prezydentem Polski jest Andrzej Duda jest to pierwszy prezydent ktory dba i walczy o interesy Polski i Polakow ,od 1945 roku niebylo takiej osoby w naszym panstwie,wstyd pisac o tych prezydenrach ktorzy rzadzii Polska po 1989 roku byli to zdrajcy i sprzedawczyki tyle mozna o nich powiedziec.

Gość gość
Kaczyński to jeden z ostatnich polskich patriotów a nie zapatrzonych ślepo w unię jewropejską durni

Gość Józef Bździuch
Edward Gierek to był prawdziwy gospodarz , owszem jego słynne 'pomożecie' ale był szanowany i działał dla dobra Polski , brał kredyty i budował , powstał przemysł lekki, ciężki , huty, fabryki , zakłady przemysłowe , wszystko było w Polsce , dwie stocznie i tani węgiel z Polski jechał na Zachód 3/4 produkcji jechało na Zachód i na Wschód do ZSRR i w sklepach mięsnych były same haki , praktycznie to co powstało za Gierka to w tej chwili nie ma NIC, wszystko zniszczone przez POsrańców , potrzebny jest Prezydent, który będzie dbał o dobro polskich obywateli i jest nim Andrzej Duda dość okradania Polski , dość biedy i wegetowania

Gość gość
księżna Kinga z mężem też byli bezdzietni a jak dużo zdziałali dla Polski.