Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piekna kobieta pozna lekarza związek

Polecane posty

Gość gość

Kobieta 25 l pozna fajnego lekarza.piszcie śmiało

Ja jestem psychiatra, sportowcem jak i masazysta, potrafie wyleczyc kazdego, mam na to papiery. Nie interesuje mnie zwiazek, wybralem wolnosc

Gość gość
Ludzie sa rozni .niektorzy potrzebują wiecej przestrzeni ale podswiadomie w glebi serca beda dążyc zeby byc z ta druga osoba. Moga deklarowac sobie ca chca ..to jest ludzka natura. Autorka

Gość gośćwiedzma
nudzi się nudny kolego uzdrowicielu

Gość gośćwiedzma
aha ja z jakąs pindką albo zwykłym samczykiem tez bym nie wytrzymała ,ale miłość jest pięknaaaa

Gość gość
Chcesz mu wskoczyć na plecy?

Gość gość
Zwiazki to nuda dopoki nie trafisz na kogos wyjatkowego. A miłość jest czyms co nadaję sens ... Ale nie warto szukac na sile jak ma kogos trafic to trafi. A pan psychiatra malo wie o zyciu

Gość gość
A czy sadzisz, ze faceci lakarze siedza na babskim forum??? Jak chcesz miec faceta lekarza, to idz na studia medyczne, oczywiscie zeby sie dostac i skonczyc trzeba miec cos w glowie. Jak nie jestes na poziomie intelektualnym lekarza, to marnie to widze, no chyba, ze jako szmatka na jedna noc. Duzo jest kobiet pieknych, inteligentych i ambitnych, szczegolnie lekarek, wiec czemu mialby taki facet brac glupia, pusta lalcie?

Gość gość
A skąd pewnosc ze jestem pusta lalka bez ambicji ? Otoz juz wyprowadzam Cie z błędu drogi goscu.moja pasja jest fotomodeling i tym tez zajmuje sie zawodowo . Moge dac namiar na fb . Poza tym jestem zawodowa kucharka w hotelu 5*.Wartosci moralne tez posiadam. Zawsze mialam zainteresowaniem ze strony płci przeciwnej. Lekarze sami sie do mnie kleili ale nie jestem z tych ktora leci na każdego..taki lekarz musi mnie zaintrygowac. I przekonanie ze taki lekarz chce za zone tylko lekarke lub pania po studiach to mit ktory pora obalic. Wiem ze temat moze budzic kontrowersje dlatego spodziewalam sie tego typu komentarzy

Gość gość
Lekarz z kucharką? Mezalians :P

Gość gość
Zaintrygować kucharkę :D

Gość gość
Zapomnij, poszukaj sobie kogoś ze swojego środowiska modellingu albo szefa kuchni.

Gość gość
Kombinuj dziewczyno nim Twe wdzieki przemina.:D Takie rzeczy tez sie zdarzaja i maja racje bytu.

Gość gość
Kucharka tez moze byc inteligentna.. Nie musze miec tego na papierze. Skonczylam szkole srednia a kucharka jestem z zamiłowania i doksztalcilam sie po ogolniaku w tym kierunku ale to chyba malo istotne.

Gość gość
Raczej mało prawdopodobne. Oni biorą albo lekarkę albo młodą pielęgniarkę na 1 noc.

Gość gośćwiedzma
kucharka wam nie pasuje ale nażreć się to każdy lubi nie? :-)

Gość gość
Pięknych kobiet jest wiele. Lekarz i prawnik może się zabawić z piękną dziewczyną spoza swojego środowiska, ale do poważnego związku czy małżeństwa poszuka tylko takiej ze swojej bajki. To naturalne. Zresztą wiadomo, że różne pustaczki polecą na prestiż i status społeczny lekarza, oni są wyczuleni na to i mierzą wysoko. Kobiety często mają wyprane mózgi bajkami typu Pretty Woman, Kopciuszek i inne bzdety ale pora dorosnąć. Szukaj facetów ze swojej bajki dziewczyno, taki szef kuchni z renomowanej restauracji też może mieć kasę i prędzej takiego złowisz. Lekarze są raczej poza twoim zasięgiem, ewentualnie któryś się tobą zabawi.

Gość gość
nie bierz sobie ani lekarza ani krawaciarza,najlepszy w seksie jest facet który ma niestresujący zawód czyli np. hydraulik:-)

Gość gość
Piekarz jak dla niej idealny

Gość gość
Ale wy p*********e...a nic nie wiecie o lekarzach..jmacie ich za bogow a to tacy sami.ludzie jak my tylko dluzej die uczyli. Zanm to środowisko i wcale wykształcenie nie jest dla nich najważniejsze. . .to glupie stereotypy..