Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noira

chyba się zarazilam, ale nie mogę pójść do lekarza

Polecane posty

Gość noira

Witam Was. Zglaszam się z pewnym problemem. Mam 17 lat, i od roku jestem w związku. Od pol roku z facetem wspolzyjemy, i tylko i wyłącznie ze sobą. Moja mama jest osoba bardzo zle podchodzaca do współżycia więc nic nie wie, i tak musi zostać. Znam ja i gdyby sie dowiedziala to mialabym zakaz spotykania sie z chłopakiem. Od kilku tygodni, raz na jakis czas, rzadko mam bardzo maluto wydzieliny o kolorze żółto-zielonym, ale taki kolor jest tylko w stanie zaschnietym. W stanie mokrym nigdy jej nie widzialam, wiec nie wiem czy zasychajac moze zmienic kolor? W dodatku dzis zaczęły mnie swedziec wargi sromowe mniejsze, mama dala mi maść grzybobójczą ale powiedziala ze mam isc do lekarza, bo od dłuższego czasu, rzadziej niz raz w miesiącu, zwykle jak mało wypije w ciągu dnia, rano boli mnie przy sikaniu. I mam miec badania moczu, boje sie ze to rzesistkowiec, bede musiała isc do ginekologa i wszystko sie wyda, mama straci do mnie zaufanie i bede miec jednym slowem przesrane. W dodatku boje sie ze moge byc w ciąży, bo 2 tyg temu uprawialismy seks bez zabezpieczenia, moze to bylo z 10 ruchów, bez preejakulatu ani ejakulatu bo bardzo na to uwazalismy, bylam 2 dni po miesiaczce wiec sanse minimalne. Powiecie mi kochani czy powinnam sie zamartwiac, czy to moze byc zwyczajnie jakies zapalenie?

Gość noira
Zapomniałam dodać że jedzie mi z stamtąd śledziami i to dość nieświeżymi. Gdy jadę autobusem nawet w godzinach szczytu wokół mnie pusto. I co z tym zrobić?