Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mojej koleżanki ją zdradza, powiedzieć jej o tym ?

Polecane posty

Gość gość

moj eks ma kolege ktorego ja tez znam no i wiem na 100% ze jej maz ją zdradzil i to nie raz z pewną kilka lat mlodszą laską... on ma 33, ona 25, a ta laska z ktora ja zdradzil z 18-21 ten kolega to pewne źrodlo...oni są dopiero 3 lata po slubie Nie wiem czy jej powiedziec i jak ? nie mam przeciez dowodow, chyba lepiej siedziec cicho

Gość gość
a skąd to wiesz?

Gość gość
Jak nie masz dowodów, to siedź cicho. Bo mężulek odwróci kota ogonem i powie żonie, że próbowałaś go uwieść, on odmówił, więc teraz się mścisz. Na dodatek nie wiesz, jak zdradzona żona zareagowałaby nawet w obliczu twardych dowodów. Są takie, które nie pogonią wiarołomcy, tylko przyjmą jego krokodyle łzy i mętną obietnicę poprawy za dobrą monetę. Nawet zrobią sobie dziecko na zgodę, a facet dalej będzie hulał. K******o ma się we krwi i kto zdradził raz, najprawdopodobniej zdradzi ponownie. Tym bardziej, że nie był to jednorazowy wybryk po pijaku na imprezie integracyjnej, tylko regularny romans.

Gość gość
nie mów, nie warto się wtracac ja kiedys ostrzegałam kolezanke przed chlopakiem z ktorym sie spotykala, ze on posuwa kilka naraz, ze ma konta na portalach erotycznych, ciagle imprezuje, ze juz w szkole zrobil jednej dziecko i porzucil a ona nic... potem dałam jej prawie dowod czarno na bialym, jego opowiesci kupy sie nie trzymaly, ona mu wierzyla we wszystko az prawie zaciązyla, na szczescie fałszywy alarm, on sie wtedy zmył i nie chcial jej znac, od tamtej pory nie mam z nią kontaktu, nie chce ze mna rozmawiac

Gość gość
powiedz jej niech wie dzie

Gość gość
Zrób zdjęcia i jej wyślij anonimem.

Gość gość
Myślę, że nawet jak nie powiesz, to prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw. "kłamstwo ma krótkie nogi" , coś w tym powiedzeniu jest :) Swoją drogą coś ten pierwszy post jakiś nielogiczny,nie trzyma się ani kupy, ani d**y, prowo ? ;)

Gość gość
moj eks ma kolege ktorego ja tez znam no i wiem na 100% ze jej maz ją zdradzil x Kolegę zdradził? :P