Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna upodliła sie przed moim mężem. On ją pogonił

Polecane posty

Gość gość

..ale boje sie,ze ona sie w nim zakochala:( Napisala mu zyczenia swiateczne ale maż nie odpisal. Mowil,ze to idiotka i wariatka, on jej kiedys zalatwil prace,potem dla jaj chcial jej nagie fotki...w zamian za prace. To juz wyjasnione,ze to byl zart , a laska stala sie namolna a wiedziala,ze ma żone. Ale do czego zmierzam o wakacjach odnowil kontakt, pisal do niej maile,ze wypiękniala,ze przykro mu,ze nie chce miec go za przyjaciela..itd Laska znowu zaczela sobie wkrecac,ze mężowi sie odwidzialo i chce romansu. A mąż tylko chcial udowodnic jaka to pusta idiotka. wyatrczy ze kiwnie palcem-ona do niego przyleci. Az mi dziś żal tej dziewczyny. Ma 29 lat i nie ma męza, ani chlopaka, trądzik na twarzy , ktory obrzydza... Ale byla na tyle bezczelna i durna,ze wymyslila zabawe z mężem, ktory jednak okrutnie z niej zakpił. Mąż pomogl jej naprawic projektor w pracy, a ona powiedziala,ze jak to zrobi to dostanie "nagrode". Mąż jej napisał a co"jaka to nagroda? Cała ty? Powiedziec jaka nagroda bo nie wiem czy warto naprawiac" Oczywiscie mąż zażartowal,ze "cała ona" a ta idiotka wziela to na powaznie. Napisala mu smsa " masz do wyboru: cos materialnego, 2- cos w naturze haha mąż odpisal"jestem materialistą-wybieram nr 1" Dziewczyna sie poryczala, napisala mu to w smsie, pisala,ze mu sie nie podoba,ze nie chciał jej, ze nie chciał jej w naturze...ze mu nie wierzy, a mąż sie wkurzyl i zazdwonił i powiedzial,ze wiecej nie chce mu sie znia pisac o tym,ze chętnie by skorzystał ale jakby był wolny ale ma żone i nie chce. Mąż pokazywal mi smsy od niej. I smsa jak wybiera nagrode materialną. Wygralam z ta dziewczyną, należało jej sie upokorzenie ze strony męża.

Gość gość
Na jej miejscu bym sie chyba zabiła ze wstydu.... Ona bombardowała męża potem mailami jak ją zbył przez telefon. Pisala,ze sie wyglupila, bo ją podpuszczał, ze nie miala nic zlego na mysli, tylko wyglupy. Mąż odpisal jej na pocieszenie bo widzial,ze histeryczka zniej,ze moze do niego przychodzic, moga wypic kawe, pogadac i sie powygłupiac ale "tylko powygłupiac" bo ma żone i nie bedzie jej zdradzał. Ona mu napisala,ze kupiła mu upominek za 200zł za polecenie jej kiedys do tej pracy i miala z nim przyjsc gdyby wybrał nagrode w "naturze" hahahhaa czy ta dziewczyna jest zakochana w moim męzu? Probuje go przekupic pieniedzmi???

Gość gość
Twój maz to sierota w dodatku robi sobie jaja ale z Ciebie ale do tego trzeba inteligencji

Gość gość
Znowu ta idiotka od zdjęć. Wymysl coś innego

Gość gość
Zdradzi cie zobaczysz

Gość gość
Czemu nazwalaś męża sierota?

Gość gość
pewnie tak samo dla jaj, jak ja dla jaj wyłudziłem nagie zdjęcia mojej pracownicy;)

Gość gość
Iwonka, to znowu Ty? Tragedia, masz daremnego męża, nie dostaniesz innych odpowiedzi, niż w poprzednim watku.

Gość gość
Pokazywal mi smsy ...jak ona do niego pisze,ze gdyby mu sie podobala to wybralby to w naturze... Mąż jej odpisal "Nie, mam żone i nie skorzystam" Czy mam uwazac,ze ona sie zakochala w moim męzu? Szuka z nim kontaktu? Mąż jest materialistą, kocha kase, szajs..

Gość gość
ktore to juz prowo?!

Gość gość
Dlaczego nikt nie widzi,ze napisal jej,ze ma żone i nie chce mnie zdradzic?

Gość gość
Mąż jak katarynka jej powtarza,ze jest wierny jakby bal sie,ze jest sprawdzany.....

Gość gość
Czy znacie drugą taką osobe, która upodliłaby sie przed facetem, tak jak ona???

Gość gość
Podajcie choc 1 przyklad czemu mąż to sierota Pokazywal mi korespondencje, jak 3 razy jej odmawia, bo ma żone. # smsy, a ta idiotka nadal mu sie narzucala Ze to tylko wygłupy ,ze zabawa, ze zaplata w naturze to zabawa.... Miala chrapke na mojego męża, a on ją latwo upokorzyl

Gość gość
Hmm autorko watku idz sie przespij dobrze:-) i innym watku dramatyzowalas czy twoj maz oszukuje cie itd . Daj spokuj przespij sie dobrze i nie obrazaj tej ze dziewczyny melise wez na uspokojenie i na sen:-)

Gość gość
nudzi ci sie ze trzeci raz temat zakladasz?

Gość gość
raczej...post bardziej tyczy tego jak bardzo można sie ponizyc przed facetem by go poderwac, zonatego Zaczynam sie bac tej dziewczyny, ale nie żal mi jej, ma to czego chciala, wiedziala ,ze ma żone

Gość gość
dziewczny\kobiety,a tak na serio, uważacie,ze ona sie zakochala w moim męzu?

Gość gość
Piszesz ze twoj maz jest materialista a daje Ci chociaz na majtki?

Gość gość
A tak na serio uwarzasz ze twoj maz mogl nie manipulowac ta dziewczyna? Jakby bylo wporzadku nie wypisywalabys tych smet:-) widac ze ta dziewczyne ty ponizac chcesz:-) a moze twoj mezus sam ja roskochal.

Gość gość
napisała nieszczęśliwa żona ☺

Gość gość
Czyli uwazasz,ze jest zakochana? Maz mowil mi,ze wystarczylo,ze sie usmiechnal do niej, zagadal, ona juz robila maślane oczy...taka desperatka. Mąz do brzydali nie nalezy. Co niby mial jej mowic?

Gość gość
Czytasz tylko smsy a wiesz jak jest miedzy nimi gdy sa sami?i gdy widza sie sami? Z esmsow tak wywnioskowalas polowe mozna skasowac mysle ze chcial sie wybielac i swoja wine za wpadke i mysle ze mu glowe trulas nia.wiec tak zrobil z ciebie glubsza idiotke i naiwniare.

Gość gość
Jak mial ją rozkochac? Rzucająć pare komplementów? NO chyba żartujesz. Co sądzicie o tym co mu zaproponowala? Czemu jej nie oceniacie? Co to ma wogole byc za zapłata " w naturze"/ ? Mąż jakby chcial mnie zdradzic to wybrałby to w naturze....

Gość gość
Jak by był w porządku to by zerwał z nią kontakt. No ale jak tego nie robi tzn że kręci go podrywanie jej. On robi idiotkę ale z ciebie. A tak w ogóle to marna prowokacja...

Gość gość
Odtworzyl mi rozmowe , ktora nagrał jak dzwonil do niej by powiedziec,ze nie chce juz mu sie jej tlumaczyc,ze ma żone i nie chce jej. Nawet lagodnie juz jej tlumaczyl,ze gdyby byl wolny to co innego. A ona uparcie "ze jakbym ci sie podobala, to bys tak nie mowil" Na koniec sie poplakala a mąż sie rozłączył mam uważać męża za wyjątek, wśrod facetow? ze jednak jest mi wierny?

Gość gość
Moim zdaniem twoj maz jest manipulat. I uwazaj na niego ani mu nie ufaj na 100. Dziewczyna moze i zakochana moze zauroczona ale w suma nikt nie wie. Ani tak jak napisalas jakie byly i sa relacje miedzy nimi. Boje sie ze moze ta dziewczyne wykorzystac jej naiwnosc a ty przywykniesz do tej mysli ze to ona na niego leciala. I sama dala. Zaczelo sie od nagich zdjec wiec pamietaj ze to jest mezczyzna.i tylko tyle moge ci powiedziwc bo w sumie nie tylko z tej dziewczyny robi naiwna ale z ciebie jako zony rowniez:-)

Gość gość
Kobieto, a nie wpadłas na pomysł, że to wszytsko jest ''wyrezyserowane'', żeby zamydlić Tobie oczy? Jak można byc tak slepą.

Gość gość
Dostalas juz odpowiedz co do dziewczyny jest po prostu mloda i naiwna. Ale to nie znaczy ze twoj maz jest uczciwy.