Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna upodliła sie przed moim mężem. On ją pogonił

Polecane posty

Gość gość
Ale sie dziewczyna wygłupiła

Gość gość
Też bym sie popłakała na jej miejscu. Upokorzył ją. Ale ma nauczke-od żonatych z daleka.

Gość gość
Też bym sie popłakała na jej miejscu. Upokorzył ją. Ale ma nauczke-od żonatych z daleka.

Gość gość
Dajcie sobie spokoj z tym tematem. To ta zona podszywa sie za gości i pisze sama ze soba. Tak bardzo chce wybronić meza jaki to on nie jest swiety. Zebys pozniej nie obudziła sie z ręka w nocniku.

Gość gość
Droga autorko. Gdybym był b miejscu męża i byłbym materialista i miał do wyboru dziewczyne czy upominek, to do jasnej ciasnej wybierając upominek pokazuje jakim baranem jestem. Żadna kobieta po czyms takim nie dala my nawet czekolady za 2zł:) To tylko pokazuje,ze twoj mąż myślec nie umie, skonczony idiota albo serio narzuca mu sie niezbyt ładna dziewczyna.

Gość gość
Serio gość wybrał coś materialnego? I na co liczył? Ze ta brzydka dziewczyna przyjdzie i mu da prezent?

Gość gość
upokorzenie jest dla slabych ludzi, silni ludzie nie znaja takiego słowa i spływa to po nich, wyrzucasz drzwiami to wchodza oknem :D

Gość gość
Chyba,że mu sie nie podoba aż tak bardzo i wolał ją tak spławić:) A jesli mu sie podobała to jest skończonym idiotą bo watpie,żeby po czymś takim wydała na niego choćby złotówke hahahahhaa :)

Gość gość
Nawet jeśli jest osranym materialista to stawiam jednak na to,że ta dziewczyna go aż tak nie rajcuje.

Gość gość
Ten facet to chyba idiota roku.:) I to już nie chodzi o to,ze żonaty,że romans,ze wyłudził fotki. Bo nawet jakby był wolny , krecił z laską i ona sie z nim bawiła w nagrody za przysługe i wybrałby cos materialnego to wiadomo,ze dostałby g****o po czymś takim:) Uraził atrakcyjność tej kobiety . Jesli liczył,ze ona przyniesie mu materialny prezent to serio gość ma nierówno pod sufitem.

Gość gość
hehe za poźno sie kapnął co zrobił. :) A potem zanim sie przyznać,ze idiota to rzucił hasło jaki on to wierny ,bo ma żone i innej w naturze nie chce.

Gość gość
Ja pierniczę kolejną stronę ta tępa kochanica nawija sama ze sobą i w każdym poście teraz wyzywa faceta od głupków, bo jej nie przeroochał. Co za dno moralne

Gość gość
Nie dosyc ,ze nie przeleciał to pobawił sie tą marnej chyba urody dzieweczką. Po takim upokorzeniu zwolniłabym sie z pracy. Tylko dziewczyna o wygladzie supermodelki mogłaby zapłacić swoim towarzystwem.

Gość gość
Nie dosyc ,ze nie przeleciał to pobawił sie tą marnej chyba urody dzieweczką. Po takim upokorzeniu zwolniłabym sie z pracy. Tylko dziewczyna o wygladzie supermodelki mogłaby zapłacić swoim towarzystwem.

Gość gość

Gość gość
Na miejscu tej dziewczyny zabiłabym sie ze wstydu:) :) hahahhaa

Gość gość
Nie piszcie tak, dziewczyna to przeczyta i jeszcze sobie cos zrobi głupiego. Ośmieszyla sie, ale widać, kto jej w tym pomógł.

Gość gość
dla żartu prosił ją o nagie foty hahah

Gość gość
Sprawdzała jak bardzo mu sie podoba. Czasami lepiej sie ośmieszyć i cos zakonczyc niz sie męczyć Autorko postu zapomnij o żonatym.

Gość gość
Dziewczyna to szmata,ale ten facet masakrycznie ją upokorzył. Sa siebie warci.

Gość gość
Jak czytam ten wątek to nie wiem czy płakać czy śmiać. O co wogole chodzi? Ten gostek to sierota ruska czy ta laska działa mu na nerwy?

Gość gość
Faceci są prości jak budowa cepa-jakby mu sie spodobała-skorzystałby z okazji.

Gość gość
Popieram poprzedni post :)

Gość gość
Autorko jesteś idiotką ,a Twój mąż to zwykły smiec. Ty sie cieszysz ,że mąż upodlił jakąs kobiete?? Ja pier.... sam do niej pisał sam jej fotki chciał sam odnawiał kontakt po wakacjach ,a Tobie debiuli ciemnote wciska. Mówisz ,że laska jest brzydka ma tradzik. Haha a sam mezulek powiedział ze chcetnie by ja przeleciał gdyby nie Ty wiec widac jemu sie podoba. PUSTAKU. Mezus k****arz ,a Ty pusta kretynka :/ Ogólnie co to za sytuacje w małęństwie żeby mąż mówił jawnie przy zonie która babe by przeleciał? A Ty sie cieszysz ,że nie przeleci bo ma zone....wez sobie do serca ,że jestes nie zoną tylko przeszkodą do k***wskich wyczynów swojego meza idioty. Nie masz z czego byc dumna....

Gość gość
Jakby chciał ja przelecieć to by ,zona nie byla przeszkodą,niby jaką? Nie rozśmieszaj mnie :)

Gość gość
przeszkodą w pójściu do klopa i postawieniu klocka.

Gość gość
Ale powiedz mi tylko jedna rzecz bo nie wiem. Gdzie tu jest powod do radosci?

Gość gość
generalnie ja tu widze coś pozytywnego, widze tu męża, który nie skusił sie na wdzięki jakies pannicy, pewnie nie raz probowala,ale nie dociera do niej,że gośc ogranicza sie tylko do flirtu i ma w d.....wszelkie romanse na boku i zona to wcale nie przeszkoda Ja tu widze zmęczonego, podirytowanego samca, ktory chciał sobie poflirtowac tylko Swoją drogą...trafi na fajnego męża-trudno. Ale juz wolałabym nieszkodliwego flirciarza niz tego co romansuje. A wy?

Gość gość
Powodem do radosci jest fakt,ze umiał sobie poradzic z nachalną panienką. Nie ulegl.

Gość gość
Okej, wygadalas sie już? To możesz odmaszerowac do garów z dumą.