Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna upodliła sie przed moim mężem. On ją pogonił

Polecane posty

Gość gość
Przyzwyczaja cie. Za pare miesiecy jak sie przypadkiem dowiesz ze spali ze soba i tak w to nie uwiezysz bo przeciez ona sie upadla przed nim . I za nim lata. :-)

Gość gość
No właśnie ja też bym mu nie ufała na 100%. Nawet jeśli jest młoda naiwna i zakochana w twoim mężu to on nie jest fair że wykorzystuje jej naiwność i gra w takie gierki. Jest starszy i powinien być mądrzejszy i zakończyć tą farsę.

Gość gość
Moje kolezanki tez wola zonatych. Podobno tylko porzadna i wartosciowa kobieta uprawia seks z żonatyn.

Gość gość
Reżyserowane?Pierwszy raz o czyms takim sluysze...

Gość gość
Jeśli to nie prowokacja to zastanawia mnie jedno. Napisałaś coś takiego:"..o wakacjach odnowil kontakt, pisal do niej maile,ze wypiękniala,ze przykro mu,ze nie chce miec go za przyjaciela.." Ty jesteś ślepa czy po prostu głupia. Pytałaś czemu odnowił kontakt , czemu nalegał na to ,żeby byli przyjaciółmi? Przecież inicjatywa wyszła od twojego męża. To zwykły krętacz i tyle. A to nie tamtej dziewczynie powinno być wstyd, tylko Tobie ,że masz męża idiotę i ,że mu wierzysz. Ja wykopałabym go już po pierwszym żarcie, bo to by dla mnie oznaczało brak szacunku dla mojej osoby. Zastanawiałabym się czego mu w domu brakuje , że szuka czegoś na boku. Ale późniejsze akcje skreśliłby go całkowicie.

Gość gość
przecież ten temat to bajka dla dzieci :)

Gość gość
Może temat to bajka dla dzieci, ale mam wrażenie ,ze jednak takie idiotki chodzą po tej ziemii.

Gość gość
Dokladnie po co zaczynal pisac do niej meile. Moze to wszystko nie wyglada tak jak on ci mowi tylko ty o tym nie wiesz.

Gość gość
A co sie dzieje, z ta dziewczyna? Serio...aż mi jej żal. Na jej wlasne zyczenie ją upokorzył i to bardzo. Moze sobie dziewczyna krzywde zrobic....

Gość gość
Ależ naiwna jesteś babo ... Masakra! Zresztą widać że masz wątpliwości do jego uczciwości bo głupio podpytujesz,mimo że niby na nią najezdzasz...I bądź zazdrosna bo on i tak wybierze ja - kwestia czasu

Gość gość
Odnowil, dla poprawienia relacji itd Powiedzial,ze ta idiotka znowu sobie ubzdurala,ze moze bedzie romans.... A mąż sie przyznal,ze troche z niej zażartowal, podpuscil a ona juz od razu sie nakręcila....i wymyslila zabawe w zaplate w naturze... Chcialaby cos byl miedzy nimi, moze nawet calowanie. Ale mąż po prostu j,ą zgasil...moze po takiej akcji męzowi odechce sie podpuszczania jej a ona pali sie pewnie ze wstydu

Gość gość
Twoj Maz z nia sypia ,wszyscy w pracy o tym gadamy,a o Tobie gada ze sie roztylas po ciazy I masz cos Nie tak z deklem !

Gość gość
Co za ślepe babsko. Twój mąż to przebrzydły padalec, jak można sobie tak żartować z kobiety?! Sam ją podrywa, a potem zwala na nią wine, a Ty jesteś dosłownie głupia, skoro uważasz, że to wszytsko jej wina. Odnowił kontakt, po co? Zeby się pobawić? Niech sobie resoraka do zabawy kupi, albo swoją fujarą niech się pobawi, ludzie to nie zabawki! Takiego obślizgłego dziada, wywaliłabym z domu.

Gość gość
Ona mu pisala maila,ze tak nie wyglupila,ze nie jest w stanie podejsc ...do niego... w ost dniu przed swietami jak ludzie skladali sobie zyczenia to wyszla wczesniej z pracy, nie byla wstanie podejsc do męża..

Gość gość
To dlatego ze twoj stary powiedzial Jej ze musza przestac sie widywac ze wzgledu na ciebie podejrzliwa kwoke ktora mu doope zawraca swoimi d**erelami,obiecal Jej ze Jak twoj dzieciak podrosnie to kopnie ciebie w doope I beda razem szczesliwi:)

Gość gość
ale cos w tym jest, gość chcial sobie tylko poflirtowac a dziewczyna mu napisala"cos w naturze" gosc myslal,ze seks, macanko przy ksero i nie chcial Mało wam? Chcial byc wierny, mysle,ze to tej panience nie wystarczył flirt,,,,to ona chciala wiecej, to ją pognał....moglo tak byc?

Gość gość
Nie moglo!

Gość gość
Poflirtować, to sobie może z żoną, a nie bawić się inną kobietą, debil.

Gość gość
Zgadzam sie Sa żonaci , ktorzy zatrzymuja sie na flircie, nie jest to fair ale lepsze to niz romans Mysle,ze mąż sie przed nią broni, nie chce jej, ale jest wredny wobec niej, bo ją podpuszcza.

Gość gość
Są żonaci, ktorzy akceptują tylko flirt i nic wiecej. ta laska widac,tego nie kuma bo jest tępa, to mąż ją usiadził. Po takiej akcji masz te panienke z glowy. Poniżyla sie...wybrał upominek zamiast niej, masakra :) hahah

Gość gość
widac jej nie lubi...chcialjej utrzec nosa,ze jest wierny....albo,ze niech sobie nie mysli,ze jest taka piekna i wybiore w naturze To musiala powiedziec bardzo ladna dziewczyna

Gość gość
a ja nie rozumiem takich kobiet jak ona Gośc jej 100 razy tlumaczy,ze ma żone, nie chce romansu, moga sie powygłupiac i wypić kawe A laska chce macanek w doś c durny sposob chciala to osiagnac, na jej miejscu zwolniłabym sie z pracy bo wstydu sie najadła.... Myslala,ze macaniem dupska go zachęci....ale żenada i wstyd

Gość gość
Prowo słabo rozgarniętej kobiety :-(

Gość gość
Autorko, te ostatnie komentarze to Twoje, naprawdę myślisz, że tego nie widać? Stawiasz masę wielokropek, łatwo się domyśleć, że to TY piszesz. Faktycznie, durnaś jak ściana, tak tak, broń tego mężusia, bo taki 'cót' masz w domu.

Gość gość
Ale w ktorym momencie niby ja upodlil? Ja tu nie widze zeby ja upodlil, raczej ty zostalas upodlona. Przykro mi. Przeciez widac, ze te smsy sa na powaznie, a ci wkreca ze to zart, bo co niby mial powiedziec. Nie wierze, ze jestes az tak slepa. Lepiej uwazaj na meza, wyglada mi na to, ze moga miec wielki romans od dawna, a on sobie z Ciebie kpi. Nie daj soba pomiatac.

Gość gość
N-O-W-E-N-N-A______P-O-M-P-E-J-A-Ń-S-KA____URATOWAŁA MOJE MAŁŻENISTWO. Jest to____M-O-D-L-I-T-W-A______N-I-E____ D-O____O-D-P-A-R-C-I-A. Odmówilam tą Modlitwę, I moje małżenistwo zostało uratowane. Mój mąż wrócił do mnie. Odmów, co Ci szkodzi!

Gość gość
N-O-W-E-N-N-A______P-O-M-P-E-J-A-Ń-S-KA____URATOWAŁA MOJE MAŁŻENISTWO. Jest to____M-O-D-L-I-T-W-A______N-I-E____ D-O____O-D-P-A-R-C-I-A. Odmówilam tą Modlitwę, I moje małżenistwo zostało uratowane. Mój mąż wrócił do mnie. Odmów, co Ci szkodzi!

Gość gość
To juz było. Dalej wałkujesz ten temat? Kobieto ogarnij sie.

Gość gość
ty, twoj maz i ta laska jestescie siebie warci. skad sie tacy zalosni frajerzy biora?? ale widac ze lgna do siebie :O

Gość gość
Trójkacik. Ukończyłas szkole specjalna?