Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna upodliła sie przed moim mężem. On ją pogonił

Polecane posty

Gość gość
A ja takiego faceta bym zalatwila w sadzie za gnebienie I molestowanie to jest wbrew pozorom bardzo latwe

Gość gość
I tak w koncu go zaliczy, a tobie mina zrzednie :D Ludz sie ludz, że dal jejkosza :D

Gość gość
przestaniesz tępa koorfo blokować ludzi czy chcesz w ryj dostać i nawet nie będziesz wiedzieć od kogo dostałaś

Gość gość
I tak w koncu go zaliczy, a tobie mina zrzednie Ludz sie ludz, że dal jejkosza x zesrasz się a nie zaliczysz tępa zdziro :D

Gość gość
a zalicze go wlasnie, zeby ci zrobic na zlosc i co mi zrobisz? :D

Gość gość
Też mi apetyczny kąsek :D Kasy nie ma bo laduje w rodzine, czy w zone :D Urody pewnie też nie za wiele :D Lepi sie do bab i wyciaga jakies fotki :D:D Frlituje pewnie z kazda. :D rzeczywiscie wart zachodu i jest o co :D:D:D:D Wyrazy wspolczucia w tak zaje..ym zwiazku :D bez odbioru.

Gość gość
a zalicze go wlasnie, zeby ci zrobic na zlosc i co mi zrobisz? xxx Już się przeistoczyłaś z faceta w babę, czy gejem jesteś? :D

Gość gość
hehehe, lubie sie nabijac z zapalczywców :D

Gość gość
dziś zaliczysz ale guza gdy się pochylisz nad jego rozporkiem a on się gwałtownie odsunie :D:D

Gość gość
A kto by chcial tykać jakiegoś starego dziadka, co sie lepi do każdej :D:D naeet i za kase to nadal obrzydliwe :D

Gość gość
Juz wierze w te sceny jak to ona go kocha :D Widze to oczywma wyobrazni. Po prostu chce ci zlosliwie rozwalic zwiazek, a potem i tak oleje, bo kto ma olej w głowie ten sie nie wiaze na zawsze ze zdradzajacym :D:D Chyba sama sie nabralas jak male dziecko i to cie boli :D

Gość gość
Lepiej porób badania na WZW, HPV, HIV i kiłę :D Bo to , że mąż cię zdradza to pewne jak 2+2=4 I nie tylko z tą koleżanką z pracy :D Tobie wciska kit, a ty go łykasz jak pelikan :D

Gość gość
Nie mow tak bo zaraz wyskoczy jak wsciekły bulterier, zacznie wyzywać cie od kochanic :D i ze twoje zdjecia wszedzie wiszą i bedzie za toba ganiac po wszystkich forach :D kupa smiechu :D

Gość gośćc m vmv mv
cm vcmv mmvcmv

Gość gość
hau hau hau hau hau hau :D

Gość gość
dalej nawijasz sama ze sobą żałosna niedoszła kochanico? który to już dzień z kolei, bo rachubę straciłam? :D może przenieś się teraz na netbabay, bo tam nudno się zrobiło :D

Gość gość
A mnie sie wydaje,ze to ta zakochana dziewczyna pisze. On jej nie chce....ale ona tego nie rozumie. MOże facet jest cienki w lozku i zaslania sie żoną. Takie chojraki w pracy mądre, a jak co to tchorze. Dziewczynko wybaczam ci grzech moralny ale tak bardzo upodlic sie przed żonatym...on sie sie ciebie śmieje. Olej gada

Gość gość
Hanka nie odpuszcza i wyje na kafe auuuuuuuuuu auuuuuuuuuuu auuuuuuuuuuu!!! :D:D:D:D:D

Gość gość
kiełbasa weź leki to od razu ci się polepszy. byłaś w święta na policji złożyć ten donos? :D

Gość gość
Niedoszła? :D renifery teraz w modzie :D

Gość gość
A tak bez żartów, nie wiem za kogo mnie bierzesz, ale z kims mnie mylisz...

Gość gość
dziś a który by cię tknął paskudo? :D

Gość gość
nie wiem kto by mnie nie dotknął :D a teraz

Gość gość
daj juz se spokoj :D Nie mialby u mnie najmniejszych szans na romans :D

Gość gość
exh wygłupy wygłupami Ale jesli ta sytuacja wydarzyla sie na prawde, to ten mąż to kompletny ale kompletny IDIOTA. Ktory facet uwierzylby,ze kobieta po czyms takim przyniosła mu cos materialnego. Odrobine myślący facet odpisałby "ja bym wolał i cos materialnego i ciebie" Nawet jak to żarty Dlatego uważam,ze ten mąż to niedojda a nie żaden wierny. Chyba,ze ta dziewczyna aż taka piękna nie jest.

Gość gość
Dokładnie. Ja bym pomyślała,żem za mało ladna aby wybrał "cos w naturze""na twoje zawołanie" Każda by tak pomyślala. Wiec albo ten facet nie umie logicznie myslec albo ta dziewczyna az taka za ładna to nie jest.