Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna upodliła sie przed moim mężem. On ją pogonił

Polecane posty

Gość gość
Skoro gość ogranicza sie tylko do flirtu ale nie dalej to raczej nie milosc go powstrzymuje. Moze slabo nago wygląda:) Albo całowac nie umie.

Gość gość
Moim zdaniem nie ufa tej lasce. Boi sie,ze go posądzi o molestowanie w miejwscu pracy i tyle.

Gość gość
A ja sie nie dziwie gostkowi. Jakby mi ktora napisała"mozesz mnie dotykac gdzie chcesz, moge byc na twoje zawolanie" to bym sie chyba wk...wil. Tak napisane zdanie świadczy o tym,ze ma tego faceta wlasnie za takiego co chętnie pomaca. Skoro gosc zareagował wk***em to widocznie podniosła mu cisnienie.

Gość gość
Ten temat tylko pokazuje jaka naiwniaczka jest autorka, ze lyka wszystko co jej niewierny maz powie, a on z tamta laska ****aja sie gdzie sie tylko da.

Gość gość
Moim zdaniem sprawa jest jasna. Facet żonaty, moze jakas mameja az taka do konca nie jest, bo sie ożenil. Ale sa tylko 2 mozliwosci ,ze jej tak odpisal - laska mu sie az tak bardzo nie podoba, nie warta zachodu - ogranicza sie do flirtu bo jest cienias, (pomijam moralnosc,zle zachowanie jako zdrada) bo żeby odwazyc sie na serio super laske trzeba byc fajnym przystojnym facetem a taki twoj mąż jest ? :)

Gość gość
Za jakiś czas przeczytamy temat na kafe, ze moj maz mnie jednak zdradzil a to wszystko było wyreżyserowane. Tyle w temacie

Gość gość
A ja go troche rozumiem Mialam kiedys w pracy takiego ,zonatego, fajny taki po 40stce ale zadbany, spokojny, co nie znaczy,ze nie poflirtował sobie od czasu do czasu. Zawsze byly to wygłupy tylko, aluzje rzucane bez pokrycia. W TYM przypadku tez tak moglo byc. Trafil na desperatke.

Gość gość
Jakby byl k****arzem, to by czytajac smsa "mogles mnie dotykac gdzie chcesz" to by z chęcia odpisal"przyjdz do mnie mala" Moim zdaniem trafila mu sie niezbyt urodziwa desperatka:)

Gość gość
a moim zdaniem on chetnie by zdradził ale jest cienias:)

Gość gość
Zamknęli ci temat na netkobietach, to przyszłaś tu trollować. Daj se siana kobieto. Leczenie u psychologa ci potrzebne. Tak próbujesz zaklinać rzeczywistość, nie dasz sobie powiedzieć prawdy, że twój mąż miał na nią ochotę.

Gość gość
Ochote moze miec. Facet jak to facet, moze sobie w myslach poudawac seks np z jakas natalia siwiec ale ten z watku ewidentnie nie chce tej laluni, nawet ja zwyzywał Mnie gdyby zonaty przystopował tylko do flirtu: ok widze koleś ma zasady. Nie wymyslalabym gier z nagrodami w naturze. Ta laska ma cos z deklem

Gość gość
Utarł jej nosa, myslala,ze taka seksi jest a koles wybrał czekolade. :) hahahah Ja bym ze wstydu mu w oczy nie spojrzała hahahahaa

Gość gość
Tak nie zachowuje sie normalny facet.

Gość gość
Ja nie wierze,ze jakakolwiek kobieta napisała żonatemu "w naturze:mogles mnie dotykac hdzie chcesz, bylabym na twoje zawołanie" Żaden facet by nie skorzystał, podłożyla mu sie sama

Gość gość
Moze i sie upokorzyła, ale uwazam,ze odpowiednio ją podpuścił wczesniej. Szczerze to nie znam faceta, który bez sensu podpuszczałby babke.

Gość gość
durne prowo :(

Gość gość
Ugh co za poruszenie, ugh co za rozkminianie, a moze , a tamto a owamto, jakby komus w tych czasach dziwne byly romanse ktore golym okiem widac na co dzien, rzeczywiscie jest o czym rozkminiac az na 100 stron :O

Gość gość
Laska ma nie pokolei we łbie3

Gość gość
szok 0,03 % :classic_cool:

Gość gość
No i dobrze, że ją pogonił. A co zle zrobił?

Gość gość
Zdarzyło mi sie osmieszyc przed facetem...ale nie aż tak.

Gość gość
dziewczyna nas..ła do gęby mojemu męzowi, on ogryzł się i nas..ł jej do geby, ja nas..łam do gęby im obojgu, a oni za plecami nas..li do mojej ? O tym jest topik.

Gość gość
NIe pokolei we łbie ma ta niedoszła kochanka. Zonie wpołczuć .

Gość gość
A tak w ogole to temat zalozyl kolo , ktory chce wiedzieć czy laska go kocha...:O I tyle w temacie.

Gość gość
A ja sie pytam i co z tego? To jest coś dla ciebie nowego?

Gość gość
Temat o niczym, nic nie wnoszący, pozbaiowny jakiejkolwiek sensownej treści, beznadziejny, denny i daremny. ot co.

Gość gość
Mój mąż sam zaczepil panne i w lato sam powiedzial, że wypiękniała, sam sie oferowal i narzucał, po czym sam nas..ł sobie do geby odwracajac kota ogonem, wiec co mialam zrobić? Otarłam g...o ze swojej gęby i mieszkam z nim dalej.

Gość gość
A za wszystko obwiniam inne, bo przecież mąż jest bez winy.

Gość gość
a czy nikt na forum nie zna zonatego, ktory wdawałby sie tylko we flirty? Tacy istnieją. A ta pusta niedoszła kochanka tego nie rozumie to koleś postawił ją do pionu. Owszem-jest bezczelna i niech sie wiesza ze wstydu.

Gość gość
To one sa wszystkiemu winne, ONE, mąż tylko flirtował, zaczepiał i wypytywał kochając mnie ponad zycie, on tylko proponował i komplementował, ze wypiękniała, wiec TO NIE JEGO WINA, TO NIE ON, TO ONE!