Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna upodliła sie przed moim mężem. On ją pogonił

Polecane posty

Gość gość
Wystarczy poczytac jej watki wczesniejsze jakie zakladala:-) juz nie chce mi sie komentowac tego. Maz smsowal sobie pisal meila zdjecia od niej nagie wziol. Mowil ze piekna itd:-) robote jej zalatwil itd. Teraz sie wykreca od swojej jakby uczciwosci. Tak ci powiem materializm i nieuczciwosc ida razem w parze:-) wiec radze ci meza terzymac krucej za nim ja przeleci lub juz to zrobil:-) potem nawet cie to nie ruszy bo wpoi ci ze ona mu wlazla:-) hmm gdyby rzeczywiscie mial ja gdzies nie zaczynal by nic z nia i kontak przerwl. I wogole nic z nia nawetna przyszlosc. Niestety on nie rgnie sie do odtracenia jej calkowicie. Gdyby byl wporzadku wobec ciebie dla twojego spokoju spotkalibyscie sie we trojke i oby dwoje przytlumaczyc mlodej dziewczynie jak jest i kocha ciebie swoja zone itd. Ale on tego nie zrobi;-)

Gość gość
autorko mąż k****arz a ty go bronisz.

Gość gość
autorko mąż k****arz a ty go bronisz

Gość gość
przecież to sfrustrowana kochanka ten temat założyła tak samo jak i pozostałe zidiociałe. ta kochanica siedzi tu od dawna i wyzywa wszystkie żony. większość wpisów w tym temacie jest jej. jak ją tu przyblokują albo dosrają czy wyśmieją to ucieka na netbabay żeby robić z żon wariatki. tam też ma kilka kont założonych

Gość gość
do autorki tak naprawdę to żal mi Ciebie...wpis o takiej treści, źle świadczy o Tobie. Twój mąż i jego niby żarty. Wbrew pozorom tamta dziewczyna jest w lepszej sytuacji niż Ty...bo nie ma męża "barana", który nie umie się właściwie zachować...wstydziłabym się takiego męża...

Gość gość
autorko ty jestes po prostu głupia i zasluzylas na takiego męza jakiego masz jestescie siebie warci

Gość gość
Tak to prawda, to jest wątek założony przez niedoszłą kochankę żonatego. Niedoszłą, bo facet ja olał komisyjnie i ona teraz mszcząc się w ten sposób próbuje upokorzyć jego, oraz jego żonę. Pisałam z nią prywatne wiadomości na innym forum i tak ją podeszłam, ze się przyznała, że zakochała się w żonatym, ale on na nią uwagi nie zwracał, to wysłała mu swoje nagie fotki na maila firmowego, ale nie odpisał. No i jeszcze się pytała mnie co ma zrobić, zeby w końcu go zdobyć

Gość gość
zobaczcie ten temat został założony w święta. ktora żona siedziałaby w święta i pisała tu? tylko sfrustrowana kochanka mogła wpaść na taki pomysł bo się nudziła i dalej frustratka pisze sama ze sobą

Gość gość
A jesli pisze to ta kochanka.....to cos mi tu nie pasuje. Olał ją żonaty? Ale wczesniej chciał jej nagie fotki> ? Żonaci tak nie robią, bo niby po co? Ale jesli to prawda, to jest dziewczyna serio desperatka . Zeby takie gry proponowac żonatemu.

Gość gość
On nie chciał jej nagich fotek. To ona mu wysłała swoje nagie fotki na maila służbowego, bo liczyła na odzew i się przeliczyła. Facet się nie odezwał. Tak mi przynajmniej pisała na pw

Gość gość
Facet wybrał cos materialnego. Haha:) Musiala sie popłakać. Żono, ciesz sie, twoj mąż nawet jej nie lubi. Mysle,ze tak powinien potraktować niedoszłą kochanke każdy żonaty, któremu pcha sie do łózka.

Gość gość
inny facet to zrobiłby z tych fotek użytek. porozsyłałby po całej firmie albo porozwieszał na słupach i drzewach z dopiskiem odpowiednim i siary by szmacie narobił :D

Gość gość
Na netkobietach też założyła wczoraj ten temat i sama ze sobą pisała kretynka: "Mąż pogonił kochanke!!! Tą od nagich fotek!! Wygralam"

Gość gość
Byc moze logicznie sie sklada,ze facet chcial te fotki aby miec je w rezerwie jak laska bedzie mu sie narzucac A ze troche mu sie narzuca, nie uznaje odmowy, to pora by ją fotkami postraszyc Moze ten żonaty wcale nie jest taki zly, ale mądry bo wie jak radzic sobie ze szmatami

Gość gość
Para debili.

Gość gość
Mimo wszystko troche mi żal tej dziewczyny....

Gość gość
dziś i czego ludzi wyzywasz debilko? Załóż jeszcze jeden temat na netbabach i pisz sama ze sobą, bo tu już jesteś spalona

Gość gość
Na netkobietach zamykają jej te prowokacje to się tu przeniosła

Gość gość
1. po co mu jakies fotki..to juz daje do myslenia...że jest zainteresowany wygladem innej kobiety, a jak sadze nie powinien byc... 2. skoro jest juz taki stopien zazylosci miedzy nimi to brzmi dosc zagadkowo co naprawde sie wydarzylo...a nie jakies poszatkowane smsy, co drugi usuniety i pokazane te do wgladu 3. wiadomo, ze jak cie na czyms zlapia, to mow nie moja reka, wiec musial odegrac scenke, ze ma zone i w ogole 4. dziwne, ze zakochala sie platonicznie? ...a moze jednak coś było? 5. to dziwne ze w ogole sie wdaje w takie flirciki...skoro jest porzadny i nie zdradza 6. ogolnie cala ta sytuacja jest mocno zenujaca , nawet z perspektywy wspolmalzonka i daje do myslenia 7. ja bym to dokladnie przeskanował jak mąż sie zachowuje wobec innych kolezanek i bardzo wnikliwie przesledzil wszystko..bo dla mnie bylby to syngal, ze moze nie do konca jest jak twierdzi...a i ludzie tak latwo sie w tych czasach nie zakoc***a...

Gość gość
Gdyby moja zona chciala wydebic nawet dla zartu jkakies fotki od innego faceta to skonczyloby sie wielka awantura i osobnym lozkiem, a gdyby dotarły jeszcze inne ciekawostki i nawet przy mnie by strasznie zaprzeczala to nie przekonaloby mnie to wcale. a gdybym mial dowod na to, ze klamie i że cos jednak było to skonczyloby sie rozwodem. I wszystko na ten temat.

Gość gość
dziś dalej suczo smarujesz brednie? tym razem jako facet? idź do psychiatry niech ci zmieni leki na silniejsze

Gość gość
wez przejdz sie na spacer, ochlon, jest ladna pogoda ;)

Gość gość
gość wczoraj Odtworzyl mi rozmowe , ktora nagrał jak dzwonil do niej by powiedziec,ze nie chce juz mu sie jej tlumaczyc,ze ma żone i nie chce jej. Nawet lagodnie juz jej tlumaczyl,ze gdyby byl wolny to co innego. A ona uparcie "ze jakbym ci sie podobala, to bys tak nie mowil" Na koniec sie poplakala a mąż sie rozłączył mam uważać męża za wyjątek, wśrod facetow? ze jednak jest mi wierny? x -Buuu nie podobam ci sięeeeee! - Ależ nie, podobasz i to bardzo. -To dlaczego mnie nie chceeeeesz. -Bo mam żonę. - No to ci się jednak nie podobaaaam buuu... -Podobasz mi się, ale żona mi łeb urwie jak cię przerżnę.

Gość gość
Jestem facetem, ale to szczegól ;) I gdzie jeszcze wisze taka porozbierana :(? :D Widze, że niektorym już troche sie przestawia od siedzenia na kafe :D

Gość gość
Nie widzisz kto pisze, nie widzisz ip, nie wiesz nic, a wszedzie widzisz jedna i ta sama osobe :D To zakrawa na paranoje, nie sadzisz? :O

Gość gość
dziś tak jasne teraz jesteś facetem, bo przecież nie mężczyzną, za chwilę będziesz swoją żoną, a kolejne kilka postów nasmarujesz już jako kochanka, co ma zwidy i widzi we własnej wannie cudzego męża :D:D:D

Gość gość
Ale wez idz do lodowki sprawdz czy tam mnie nie ma? A najlepiej pogadaj z bateryjka :O