Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zazdrosna o moje dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim narzeczonym od 3 lat, a niecałe 2 miesiące temu urodził się nasz synek. Mój mężczyzna jest wspaniały dla mnie i dla dziecka, bardzo dba o synka, bawi się z nim, w nocy do niego wstaje, przewija go. Mnie traktuj***ardzo dobrze, bardzo mi pomaga przy małym. Zanim urodziło się dziecko byłam dla niego najważniejsza, a teraz odkąd Ignaś jest z nami, to on jest oczkiem w głowie mojego mężczyzny. Oczywiście to zrozumiałe i bardzo się cieszę, że mam akurat takiego faceta, ale czuję się zazdrosna kiedy razem się bawią i Bartek poświęca mu całą swoją uwagę. Czy ze mną jest coś nie tak? Chciałabym móc cieszyć się moimi dwoma mężczyznami, ale nie potrafię, pomóżcie:(

Gość gość
Minie ci po jakimś czasie. To dla was wszystkich nowa sytuacja. Tatuś na cieszy sie synkiem i wszystko wroci do normy.najlepiej porozmawiaj z nim o tym. Obroc to moze jakoś w żart jeśli nie chcesz bezposredNio stwierdzić iż jesteś zazdrosna o dziecko bo to trochę dziwnie zabrzmi a później pociagnij temat dalej.

Gość gość
Trzeba było się nie śpieszyć z macierzyństwem bo wyraźnie jesteś emocjonalnie niedojrzała. Część z tego może ci przejdzie. Za dziwaczne myśli odpowiedzialny jest szok, ogromna zmiana. Ale wiesz, podsumowujesz to co czujesz, jakbyś była zdziecinniała.

Gość gość
Może doceń to, że masz takiego faceta, bo ojciec moich dzieci się nawet do nich nie przyznaje ...

Gość gość
Moj tez zwariowal na punkcie syna. Kompletnie. Ale ja jestem z tego zadowolona. Tak tez okazuje swoja milosc do Ciebie.