Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli chodzi o tych uchodźców to tylko zakompleksieni faceci są przeciw

Polecane posty

Gość gość

Taki gostek, który nie ma brania u kobiet, myśli sobie że jak pojawi się konkurencja z egzotycznych krajów to będzie mu jeszcze ciężej. Inaczej na sprawę patrzą ludzie przystojni, dla nich to okazja do poznania kogoś interesującego. :) Śmieszą mnie gostki którzy na forach internetowych rozpaczają że "przyjezdni będą gwałacić nasze kobiety", nasze to znaczy czyje? Przecież te gostki żadnych kobiet nie mają. A co do gwałtów to co roku polskie chłopy dokonują wielu i jakoś nie widać żeby to na rasistach robiło wrażenie, znaczy polski menel może? Ponadto do Polski nikt nie chce emigrować więc problem jest wzięty z sufitu. Ponadto ci wszyscy obrońcy Europy chcą bronić Szwecję, UK, Niemcy przed imigrantami jak w tych krajach to właśnie Polacy-imigranci są najbardziej uciążliwi i powodują napięcia społeczne. W UK w więzieniach siedzi teraz 1000 Polaków, najwięcej ze wszystkich nacji. No ale jakby co to co złego to nie my....

Gość gość
Prawda. Polska jest krajem gościnnym i zaden polak nie ma prawa blokowac uchodźcy przyjazdu do Polski ! u nas nie ma wojny i trzeba ich przyjąć ! bycie w UE to nie tylko branie kasy i przywileje ale i obowiązki !

Gość gość
Prawda. Polska jest krajem gościnnym i zaden polak nie ma prawa blokowac uchodźcy przyjazdu do Polski ! u nas nie ma wojny i trzeba ich przyjąć ! bycie w UE to nie tylko branie kasy i przywileje ale i obowiązki !

Gość gość

Gość gość

Gość gość
również tego nie rozumiem, krzyczą najwięcej Ci co poza granicami Polski nie byli.

Gość gość

Gość gość
witam, ja mam malego czlonka i nie mialbym nic przeciwko temu, by moja dziewczyna zdradzala mnie z uchodzca

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Każdego Syryjczyka który przy przejściu przez granicę nie wyparłby się allaha ustnie i na piśmie - zabiłbym na miejscu strzałem w potylicę. W tych ludziach nie ma nic ciekawego, to mocno zacofany motłoch który próbuje się uzachodnić i być jak my.

Nigdy kasy od UE żadnej nie dostałem, a firmę straciłem pośrednio właśnie z powodu czyjejś unijnej inwestycji. Dlatego nie mam Unii niczego do zawdzięczenia. x Przez ćwierć wieku opłacałem składki, a obecnie odmawia mi się prawa do leczenia. Mojego ojca wyrzucono w zeszłym tygodniu z koniecznych badań w szpitalu, bo skończył im się kontrakt. ma czekać kolejne pół roku na badania, które miały być wykonane, najpóźniej do końca tego roku. Dlatego mam głęboko w d_pie kogoś, kogo było stać, na zapłacenie dziesiątek tysięcy dolarów, by wyjechać do "lepszego świata". x Niech państwo polskie najpierw wywiąże się z zobowiązań, które ma wobec mnie i wielu innych Polaków, a dopiero potem zaciąga zobowiązania nowe.

Zaszczują ich tu jak Czeczenów i Rumunów oraz co biedniejszych Romów. Co oni tu zrobią bez znajomości języka? Apeluje do was Polacy jeśli zobaczycie gdzieś syryjską rodzinę - obrabujcie ją z waszych pieniędzy.

Gość gość
a czy nas na to stac? gdzie są państwa które czerpały zyski z tej wojny sprzedając im broń niech ich teraz biorą. od ruskich się uwolnilismy ale z unią będzie trudniej

Gość Eurosceptyk
Masz rację gościu wyżej komu ta unia była potrzebna. Dalej będziemy robić wszystko pod dyktando podobnie jak za komuny, różnica jest taka że ta komuna przyszła z zachodu. Nikt mi nie powie, że to jest różnica

Gość gość
Jesteś szurnięta!

Gość Eurosceptyk
17.19 do kogo to było?

Gość gość
Islamizacja nastąpi siłą rzeczy, jak tak dalej pójdzie, a unia będzie decydować o tym, kogo mamy przyjąć, na co wykorzystywać dofinansowanie, kto ma rządzić w naszym kraju! A islamiści sami nie ukrywają tego, że oni nie muszą nawet z nami walczyć, aby nastąpiła islamizacja. Przecież u nas jest rodzina - rodzice+ dziecko+ piesek. Muzułmanin ma 5 żon i za 20 lat będzie miał 20, 30, czy 40 dzieci i baj baj Polacy, już nas nie będzie, taka jest Polityka Merkel i unii. Jak dla mnie to ja dziękuję za taką unię, która dla picu klepie nas po plecach i wciska, jak to jesteśmy rozwinięci gospodarczo, ale nic nie mówi, jakie korzyści czerpie od nas, na naszych niewolnikach, na tych metrażowcach z trującą żywnością, a dofinansowanie z unii dla firm otrzymały nie firmy nasze, tylko aż 70% dostały firmy zagraniczne, dlatego włażą w nasz kraj z obłoconymi buciorami, by wycisnąć od nas, co się da. Tusk chyba na głowę upadł, żeby pozwolić na takie rzeczy, ale to jest jego prawdziwa polityka..... swoim nie dać nic, a zagranicznym wszystko, aby wszyscy za granicą myśleli, jak to Polska bogata! Osiłek okradł firmy rodzime i oddał obcym, którzy i tak u nas pasożytują na każdym kroku! Tusk i PO, największy szkodnik Polski w historii ludzkości!

Gość gość
Unijne dotacje to świetna okazja do kręcenia lodów dla różnej maści urzędników, ich rodzin i znajomych. Wystarczy mieć kogoś znajomego w urzędzie pracy, podczepić się pod niego i założyć firmę organizującą szkolenia dla bezrobotnych z unijnej kasy. Wypłacić sobie sowite wynagrodzenia, a znajomek z urzędu podsyła nam bezrobotnych na szkolenie. Co z tego, że 50 letni bezrobotny budowlaniec na kurs układania bukietów? Kasa się zgadza.:D

Gość Eurosceptyk
Mogę z czystym sumieniem podpisać się pod wypowiedziami powyżej ponieważ w referendum do UE głosowałem na nie a oczywiście całą wykształcona ciemnota na tak. Uwieżyli w obiecanki że jak mają wykształcenie to poradzą. To teraz im muzułmanie d**y przetrzepią

Gość gość
Uchodźcy z Bliskiego Wschodu to wynik zdestabilizowania całego regionu, do którego Polska walnie się przyczyniła. Gdy wysyłaliśmy wojska do Iraku to jakoś nie było protestów, manifedtacji etc.

Gość gość
Nie prawda, ja jestem zakompleksiony, a jestem za, bo marzę o tym, by zobaczyć, jak Polskie k*rwy będą traktowane jak szmaty. Po prostu nie mogę się doczekać Islamu.

Gość Eurosceptyk
18.01 ty jesteś zakompleksiony i do tego jeszcze głupi :-)

Gość gość
Do autora bylem w Portugalii,Hiszpanii,Francji,Niemczech,Wlk.Brytani,Austrii,Wloszech,Czechach,Turcji,Chinach.i wiem ze przyjecie uchodzcow to najwiekszy blad jaki tylko mozna bylo zrobic.nie masz pojecia o swiecie.wypisujesz debilizmy.nie jestes wstanie wyobrazic sobie nastepstw.jestes tepakiem i kretynem.

Gość gość
Aha zapomnialem o Watykanie i Rosji

Gość Eurosceptyk
Gość 18.50 popieram w 100%

Gość gość
Nie widzę związku, ale fakty są takie, że uchodźcycz emigranci wcale do Polski nie chcą. Czy autor/ka tematu myśli, że Syryjczycy czy ludzie innych narodowości nie wiedzą jaka jest sytuacja gospodarcza w Polsce?. Wiedzą ,ze kilka milionów wyjechało za lepszym życiem niż tu choćby od swoich znajomych, którzy są w Europie. Jak Polska miałaby na siłę zatrzymać tych ludzi. Prawdziwy uchodźca siedzi w obozach w Jordanii, Libanie. Oddzielną kwestią jest tworzenie społeczeństw równoległych na zachodzie i brak asymilacji części emigrantów, jest to rzeczywisty problem. Merkel w przemówieniu sama stwierdziła, iż multi-kulti to bajka, a chwile potem,że Niemcy muszą ograniczyć liczbę przyjmowanych osób . Bo nikt nie wmówi nawet dziecku, że Albańczycy z Albanii i Kosowa to uchodźcy.

Gość gość wedrowny
wypisywanie bzdur takich jak autor to dowód że ciemna masa nigdy nigdzie nie była, ew wyjechała kaleka do Egiptu :-D czyli tam gdzie jeżdżą tylko stare baby na bolca :) Dla faceta wyjazd do kraju muzułmańskiego to tortura bo ani wypić, ani zaroochać, zero przyjemności. Kolega był służbowo w Egipcie a ja byłem w tym samym czasie na zachodzie, wydzwanial do mnie już po miesiącu żebym mu coś załatwił tam gdzie byłem bo nie wytrzymywał tego muslimskiego syfu, zalatwilem mu to jak przyjechal, jak dal bani to potłukł się po pijaku na rafach i wziął se prostytutke, zaplacil i okazało się że "ona" miała fujare :-D Tak się koncza wyjazdy do muslimów