Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek dla niemowlaka

Polecane posty

Ja miałam zestaw 3w1 z X-landera. Potrzebowałam wózek na spartańskie warunki i kupiłam X-move. Gondola duża szeroka, spacerówka też , duża budka, bajeczna amortyzacja i bardzo lekko się prowadzi, mimo że trochę waży. Każdy musi wybierać wózek w zależności od swoich zapotrzebowań, na jaki teren, czy musi być lekki itp. Aczkolwiek X-landera polecam z czystym sumieniem 🙂

Ja kupiłam wózek 3 w jednym. Corka jeździła w gondoli i w nosidełku do momentu aż zaczęła siedzieć. Miała 6 miesięcy gdzieś pod koniec zimy więc tak i tak często nie wychodziliśmy. W kwietniu czy w maju była już ładna pogoda (mieszkam w Anglii) więc tu do gry chyba po kilku miesiącach weszła spacerówka. To wszystko zależy od dziecka. Nie posadzić Przesiece w nim dzieciaka który ledwo co siedzi i kiwa się na boki. Pierwszy wybór to wózek. Czy 3 w 1 czy sama gondola. Dopiero jak twoje dziecko zacznie siedzieć to wtedy zaczniesz mysliec czy spacerówka czy nie a dzieci siadają w różnym wieku...

Ja też mam teraz x-landera i to jest dobry uniwersalny wózek, dokupię jeszcze spacerówkę x-fly bo często wyjeżdżam a taką spacerówkę mogę bez problemu zapakować do samolotu