Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajny facet a w łóżku.....DRAMAT

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana, poznałam swietnego faceta po 30 tce wiec nie jakiś gówniarz. Dogadujemy się super, podobne poczucie humoru i wielu spraw. No i w końcu wyladowaliśmy w łózku, przez noc robiliśmy to 3 razy i za każdym razem seks trwał......1 minutę a może nawet nie tyle:-( Dosłownie jeden dwa ruchy i koniec. Nawet jak znieczulił się trochę alkoholem to było to samo. Oprócz tego taki w łózku nieporadny że szkoda słów. Załamka:-( Nie szukałam jakiegoś ogiera no ale jednak strasznie się zawiodłam.

Gość gość
Czy byłaś cnotką?

Gość gość
zapisz go na leczenie z nfztu

Gość gość
Warszawa to stolica Polski w centralno-wscodniej czesci Polski w woj. Mazowieckim liczy ponad 1 700 000 tys. mieszkancow i trzy razy tyle sloikow.

Gość gość
Czy któraś z was też doznała takiego rozczarowania kiedyś? Czy jest szansa że to się jakos zmieni z czasem czy to znaczy że jest zwyczajnie kiepski i taki już jest?

Gość gość
Rozumiem że pierwsze podejście mogło się okazać klapą no ale drugie i trzecie? Poza tym on jakiś taki nieporadny, ani nie umiał dotknąć ani polizać a jak się miedzy nami cos zaczynało to ja musiałam mu podpowiadać że może spróbujemy ponownie bo on by się tylko całował namiętnie. Nie wiem ale rozczarowałam się strasznie, a może przesadzam?

Gość gość
Nie panikuj. Być może się spiął, zależy mu i szybko poszło. Może dawno nie miał partnerki... Ja miałam raz w zyciu taką sytuacje. Świetny, 28-letni facet. Po 2 miechach wylądowaliśmy w łóżku... tragedia. Dopiero po jakimś czasie wyszło, że w zyciu miał jedną partnerkę seksualną, która nie miała zbyt dużych wymagań- ot jakoś im szło. Facet był jednak na tyle otwarty, że dał się poprowadzić i uczyć (choć ja jakimś bujnym doświadczeniem nie szarżowałam- miałam 4 wtedy partnerów). Po niedługim czasie było suuuuuper. Zrobiłam więc sporą przysługę jego przyszlym partnerkom :)

Gość gość
No mógł się spiąć przy pierwszym podejściu bo to jest normalne ale przy drugim i trzecim? Sama nie wiem:-( Ja tez nie mam jakiś kosmicznych wymagać ale jednak mnie to bardzo martwi i wróciłam do domu bardzo zawiedziona.

Gość gość
Skoro poszliscie juz do lozka, to nic nie stoi na przeszkodzie, zeby również gadać o seksie- zapytaj Go po prostu co mu sprawia przyjemność, co najbardziej lubił robić z bylymi partnerkami. Byc moze podczas takiej rozmowy, dowiesz się co i jak

Gość gość
dobrze, że zawiedziona a nie rozwiedziona:D skończ już piertolić. to nie telwizja kablowa, że ci przyjda założą gniazdko podłączą kabelek nastroją kanały zrobią kawe i podadzą paluszki gratis żebyś mogła ogladac seriale w full HD. jak oczekujesz ogiera to idź do stadniny i kup takiego ulozonego co chodzi do tyłu bokiem i macha kopytami jak grecki rzołniez na warcie przed pomnikiem bohaterów spod kadś tam.

Gość gość
nie szukam ogiera a normalnego faceta, ale to dla mnie nie jest normalne. Jeśli dla ciebie 2 ruchy to seks no to nie dziwię się ze mnie wyzywasz od jakiś niewyżytych ladacznic:-)

Gość gość
Nie no nie będę go pytać przecież czy tak zawsze ma bo się całkiem zablokuje. Wydaje mi się że to duże upokorzenie dla niego więc rozmowa na ten temat na razie nie jest wskazana.

Gość gość
Tak tak jestem szmatą🖐️ Jest tu ktoś normlany?:-)

Gość Katerrina
Ja jestem Normalna ! ;) Tez miałam kilka takich przypadków mogę opisac

Gość Slowianska_lala
tez tak mialam...facet był zonaty chyba z dziesiec lat zanim zaczelam sie z nim spotykac... NIC NIE UMIAL...a pozatym mial w sobie jakas desperacje w oczach...slinil sie strasznie...i dranil mnie...ale myslalam ze w lozku bedzie inaczej. Jak wszedł na mnie...kazałam mu zejsc. I isc do domu... Wiem ze zrobilam mu przykrosc ale takie jest zycie...

hehehe :p niby mile kochajace kobiety a tak naprawde wszystko sprowadza sie i tak tylko do bzykania... :D:P

bo my mowimy prosto z mostu, pokaz cyce... :p a wy, najpierw obiadek, potem kolacja, potem zobaczymy... :D:P jestesmy bardziej szczerzy w tym co robimy... :P:)

Gość gość
ja tam piertole po 20 min 3 razy dziennie i mi szybciej łapy wysiądą niż kootas ale to też jest frustrujące. znaczy wróć. ostatni raz było tak półtora roku temu. onie mam pojęcia jak sie skończy kolejny seks o ile do niego dojdzie. co do tematu jest to marna prowokacja wiedziałem to ju ż po tym, jak czwarty raz z rzędu przeczytałem, że autorka jest zawiedziona, rozczarowana i za chwile popełni samobójstwo:D ale pozwólmy życ trollom niech se chociaz na kafe popiertolą:D

Gość gość
swoją drogą troll mierniczy z e stoperem i linijką to najczęstszy gatunek trolla na kafeterii. mozna go poznać po tym, że stosunek mierzy co do sekundy a koootasa co do milimetra:D ja sie dziwie, że w takich warunkach facet w ogóle doszedł:D

Gość gość
Ten troll to jakaś stara q*****, która często dzieli się tutaj doświadczeniem...

Gość gość
stara kooorfa nie zadawałaby takich pytań tylko przylazła podzielić sie szokującą informacja, że na świecie żyją mężczyźni z penisem mniejszym niż 25 cm, którzy dochodzą w krócej niz długośc lekcji szkolnej. ta miara czasu utrwaliła im sie kiedy jeszcze oprócz tzipy miały chłonny umysł

Gość feministkapolska
pogoń faceta! a może nawet go do bankructwa doprowadź!