Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spod jakiego znaku zodiaku jest najlepszy kochanek ?

Polecane posty

Gość gość
Ale głupie, nudny Byk? Marudny Rak? A z Baranem kiedyś byłyście? :D

Gość gość
18:05 ciebie tylko.

Gość milena_jestem
Gdzies kiedys czytalam ze najlepszymi kochankami sa byki, dwie strony o tym, co potrafia, zobaczcie sami, po byku jest lew, a po lwie chyba panna. :) Ps: Ostrzegam jednak przed znakami zodiaku, to niebezpieczne, tak samo jak wrozby, sennik etc. ;)

Gość gość
Kto tutaj napisał, że Byk jest nudny ? Najlepszymi kochankami w zodiaku według astrologów to Byki i Skorpiony. Był gdzieś zestaw najlepszych duetów seksualnych, i pierwsze miejsce miał Facet Byk i Kobieta Skorpionica. Tutaj nawet to źródło. https://www.firstwivesworld.com/index.php/resources-articles/item/3594-sex-and-astrology-the-top--hot-astrological-matches

Gość gość
Za Bykami, i Skorpionami chyba są Barany a nie lwy, panny gdzieś daleko na samym końcu. Kiepskie źródła coś macie.

Gość gość
A co powiecie o rybach taki jeden mi się podoba

Gość gość
Najlepszy był wodnik bo miał co zamaczać. Rak mnie kuł swoim interesem średnicy szpilki. Rybom brakowało odrobiny ciepła i tylko swym naturalnym urokiem mnie rozpalały. Panna była najmniej umiejętna i doświadczona oraz brakowało jej wrodzonej zdolności do posiadania wcześniej wymienionych. Byk był w łóżku niczym kłoda do ssania i innych d**ereli za które inkasuje się należności tak więc świetna propozycja dla prostytutek. Waga ma podobny temperament do mojego Jak ja chcę to ona też jak ja nie to ona też-polecam.

Gość gość
To ta pewnie raczyca pisala, co ostatnio gdzieś o wodniku pieprzyła.

Gość sdfse3453534
ERA WODNIKA (2100 – 4000 n.e.) ludzie wciąż czczą przeszłość, odwołują się do dawnych czasów poszukują wiedzy w dawnych źródłach zamiast w sobie. Nadal funkcjonuje dwugłowe państwo : świecko-kościelne, podział społeczny, uwielbiany jest dobrobyt Byka i prawo Barana. Jest to czas wiary w zbawienie bez własnego udziału. Jednocześnie nadchodzą nowe objawienia, pojawiają się wtajemniczeni co powoduje rozłam w dotychczas zwartym społeczeństwie ławicy ryb. Prowadzi to rozerwania starych ograniczeń – niczym starego bukłaka przez młode wino. Alchemiczny proces przekształca ołów w złoto następują zaślubiny nieba i ziemi. Wreszcie pojawia się nowy typ człowieka. Jest to czas zmartwychwstania.

Gość
Moim zdaniem facet byk i waga.. (chociaż waga mi sie źle kojarzy-straszny bajerant:D). Ale pisze to na luzie BO tak naprawdę niezbyt wierze w takie rzeczy. ;)

Gość gość
Ja jestem Bykiem i prawie 25 letnim prawikiem ;)

Gość aishka111
Najlepsza kochanka- Skorpionica Najlepszy kochanek- Skorpion Najgorszy kochanek Waga

Gość gość
Strzelec

Gość Niekochana kochanka
Gggb.🖐️ mój kochanek to właśnie byk :-D polecam

Gość gooooooościówka
byk--- mmm miodzio bliźnieta(moj obecny)- moze być

Gość
Hahahah wyjątek potwierdza regułę byku...:D:P serio myślisz że waga najgorsza?? Więc chyba ta była wyjątkowa. :P

Gość gość
Jaką niby regułę ?

Gość gość
Blizniaczka tez dobra kochanka ;) Waga byla najgorsza, bo ciapa, czekal na moja inicjatywe,zero meskosci- taki romantyk z bozej laski

Gość gość
No taką, że byki najlepsze samce. To jaki znak zajmuje drugie miejsce? Ja mam szanse na raka teraz,ale po tym co tu piszecie to nie wiem czy warto.

Gość
Hej kochanko...:D 🖐️ wiem że byk jest najlepszy:P to z nim miałam pierwszy orgazm pochwowy-a nie był pierwszym.:P jak na razie bo dużo tych znaków nie "poznałam".:D:P

Gość gość
Jakie są barany, wie któraś? Mnie jeden dosłownie ciagnął do łóżka ale włączyły mi się hamulce i w rezultacie nie wiem.

Gość gość
To, że jestem prawikiem nie ma nic wspólnego ze znakiem zodiaku, każdy znak może nim być.

Gość
No waga był takim strasznym bajerantem-tamten wydaje mi się ze tylko udawał romantyka-fałszywy. :P Ale w łóżku bardzo ok. ;)

Gość
Dobra, niech będzie jeszcze wodnik...:P:**

Gość gość
To, że jestem prawikiem nie ma nic wspólnego ze znakiem zodiaku, każdy znak może nim być. x Jesteś rakiem? :)

Gość gość
Bykiem.

Gość gość
Jako urodzony baran mogę powiedzieć: barany to przeciętni kochankowie, dużo chęci małe możliwości i słomiany zapał :D

Gość gość
A czy to prawda, że im większy ten interes tym lepszy w łóżku jego właściciel?

Gość gość
Kumpela ma byka. Byk czeka do ślubu. Jak dziewczyna się przed nim rozbierze, to on ją z powrotem ubierze.