Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEmilia

Osoby po 30 mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY taka prawda

Polecane posty

Gość gośćEmilia

wszyscy moi znajomi powychodzili na swoje lub wynajem, mam niezłą bekę z nieudaczników co nie potrafia tego zrobic i startują do dziewczyny :D gołodupce jedne :D wstyd przed znajomymi aby wiązać się z takim mamisynkiem co mu mamusia gotuje i gacie pierze , nieudacznik i oferma życiowy

Gość Shiningstar
Moi rodzice mają dom z pietrem, moja siostra zarabia dobrze a mieszka w domu bo zbiera na wkład własny, ma ziemię i chce wziąć kredyt za rok, uważa że wynajem to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Też uważasz ja za nieudacznika? A jak ktoś jest singlem i nawet ma 3 na rękę ma wywalić ponad pół pensji na wynajem? niektórzy Oszczędzają żeby potem iść na swoje na lepszych warunkach więc nie oceniaj ludzi. Nie każdy dobrze zarabia,kogoś ma żeby podzielić się kosztami, czy dostaje mieszkanie od rodziców albo chociaż kasę na wkład do kredytu.

Gość gość
dokładnie ojcze Emilii,podszywający się pod Emilię,ja jestem nieudacznikiem,któremu mama pomarańczki kupuje w Biedronce,

Gość gość
Ja znam młodych na swoim chwalących się jacy to oni zaradni tylko że: mieszkanie po zmarłej babci, praca u teścia, wesele za kasę rodziców. Większość polskich kobiet "przychodzi na gotowe" czyli wsadza tyłek na chatę swojego faceta, bo same materialnie nie wnoszą nic. Najpierw utrzymują rodzice, potem mąż/partner.Czy to jest większa samodzielność od 30-latków mieszkających z rodzicami?

Gość gość
co innego osoba bezrobotna na garnuszku mamuni nie patrzaca w swa przyszlosc i co innego osoba ktora pracuje i doklada sie do budzetu domowego to pierwsze to napewno nieudacznik

Gość gość
Wiele osób chociaż raz w życiu zalicza okres bezrobocia. Nawet jeżeli mieszka z rodzicami i nie ma pracy to ważne jest czy jej szuka, czy się stara, czy pomaga rodzicom w inny sposób.