Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety wyzywają od najgorszych facetów z którymi straciły dziewictwo?

Polecane posty

Gość gość

Aż tak bardzo się nie szanują, ze robią to z dupkami?

Gość gość
Kobiety też

Gość Koteczek1234
mnie mój wybranek wyzwał od najgorszych… ale ja mu po wszystkim naściemniałam, że nie byłam dziewicą (chciałam mu dopiec, bo okazał się palantem).

Gość gość
Bo moj eks sie kamuflowal z tym jakim jest zlamanym fiutem. Tydzien po wszystkim zerwal ze mna ze niby go zdradzilam bo kolega kolegi widzial. A na koniec zrobil ze mnie k***wke ze byle dresiara ze szlugiem w pysku i czarnymi tlustymi kudlami wiedziala ze mnie mial. Teraz mam satysfakcje bo mam prawdziwego faceta a on? Zrobil dzieciaka starszej dziewczynie, co uroda nie grzeszy tyle tylko ze jest waska w pasie i dumnie chodzi ze swoja rodzinka.

Gość gość
Kobiety zawsze wyzywają byłych facetów, bo to ich obwiniają za wszystkie niepowodzenia, nieudany związek, bardzo rzadko zdarza się aby kobieta darzyła eks faceta sentymentem, sympatią, itp... na ogół nie chcą mieć z nim nic wspólnego, nawet kiedy to one doprowadziły do rozpadu relacji.

Gość Koteczek1234
chciałabym zaprzeczyć, ale jako kobieta chyba muszę przyznać rację :P

U mnie jest pól na pół. Jednego byłego darzę sympatią i sentymentem, rozstaliśmy się z mojej winy, ale był i jest porządnym człowiekiem i życzę mu jak najlepiej. Drugi był zakamuflowaną świnią, która chciała ze mnie zrobić niewolnicę, zniszczyć moje poczucie własnej wartości i godności. I chociaż na początku był wspaniałym facetem, to potem pokazał rogi, a chwilę trwało, zanim się wyplątałam z tej relacji. I nigdy dobrego słowa o nim nie powiem.

Gość gość
Kobiety sa chamskie i kazdego wyzywaja

Gość to nieprawda
ja nie obrażam faceta z którym straciłam dziewictwo i myślę że On tez o mnie źle nie myślał