Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIP13

Badanie ginekologiczne jest upokarzające

Polecane posty

Gość VIP13

To najbardziej upokarzająca rzecz na świecie! Jak można dać się oglądać, grzebać tam, gdzie nikt nie powinien zaglądać!

Gość gość
Gdzie ty zyjesz jak nikt nie grzebie ci w ci/pie?

Gość gość
Zenujacy jest ten wpis. Jestem za*****cie zapracowana kobieta - 26 lat i do ginekologa ide przynajmniej co kwartal, bo jestem postepowa i zalezy mi na zdrowiu od a do z, a nie z przyjemnosci.

Gość gość
nie każdy ma fobie jak autor postu gdyby tak do tego podchodzić do chodzenie do dentysty jest jeszcze bardziej upokarzające: obca osoba grzebie Ci w japie paluchami :-)

Gość gość
A badanie urolologiczne prostaty, to dla mężczyzny, zdaniem autorki pewnie sama przyjemność.......

Gość gość
5.48 ty jesteś ginekologia i brak pacjentek zacofanych polek! !! Tylko w zacofanej Polsce chodzi się co rok bo w UK to robi usg lekarz pierwszego kontaktu i dopiero gdy coś niepokoi kieruje się do ginekologa.W cywilizowanych państwach zawsze podczas badań palpacyjnch i wziernikiem u ginekologa jest osoba bliska lub położna! !! Często dochodzi do zakażeń podczas badań pochwy bo rękawiczki chronią tylko lekarza! !! A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu przy badaniu i zabiegach!!!!