Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie wczoraj wystawił

Polecane posty

Gość gość
A ja bym absolutnie nie jechała, nie wydzwaniała do jego matki, ani nic w tym stylu. Mężczyźni nie reaguja na slowa, bluzgi jedyne co go moze ruszyc to brak kontaktu z jej strony, moim zdaniem w ogóle ze 2 dni powinna milczeć, a potem ewentualnie wysłuchać co ma do powiedzenia.

Gość gość
Tak, nie powinna się bać dzwonić, ale skoro on ją wczoraj olał to honorowo nie powinna.

Gość gość
Gowno wiesz a sie wypowiadasz tak jestem 9 lat w zwiaku i mamy cudownego syna od 6 lat mieszkamy razem i jestesmy szczesliwi i sie kochamy. Wiec ja nie patrze przez pryzmat tego ze facet na bank klamie ! gdyby moj zniknal to bym sie martwila . 6 letni partner to nie jest obcy czlowiek chyba co ? to nie trwa kilka miesiecy zeby sobie fochy stroic

Gość gość
14'06,ale to nie jest dla niego powazny zwiazek tylko autorka jest silnie zaangazowana,to czuc.mIeszkaja w innych miejscowosciach,to nie proste rezygnowac z pracy i przenosic sie dla faceta w inne miejsce. Moze jeszcze razem z mamusia,facetem po czterdziestke w malym M3? No rady od czapy u ostatniego goscia.

Gość gość
Najlepiej byłoby to zakończyć, a w jaki sposób, to już mało istotne.

Gość gość
14:19 niby tacy szczesliwi a facet przez 9 lat nie zdazyl sie oswiadczyc :D 🖐️

Gość gość
kochaj sie dalej w tym szczesliwym nieformalnym zwiazku z tym synkiem i facetem,bez zobowiazan. Twoje rady sa do duuy,to inna sytuacja niz u niej.

Gość gość
no to po co taki zwiazek skoro zamieszkac razem to zbyt duze poswiecenie ?? no ale znacie tego faceta ? wiecie ze klamie ? ze bzyka inna ?? moze mial wypadek ? nie mowie ze tak bylo ale moze. Poza tym jesli cos ma go zabolec to wlasnie jesli autorka to zakonczy spokojnie bez emocji , obojetnie , zadnych awantur czy wyzwisk.

Gość gość
14'22,zdaje sie autorka tego nie zakada tylko czeka do jakiejs szesnastej,nie wiadomo po co. Na dodatek poszla stad a wy sie jaracie.

Gość gość
ale Wy jestescie zawistni , zdazyl sie oswiadczyc ale na razie nie mozemy sie pobrac . Poza tym to nie jest temat o moim zwiazku :-D haha Widac Wy takie nieszczesliwe skoro z gory zakladacie ze facet klamie

Gość gość
14'23,ale o jakich wyzwiskach,awanturach ty mowisz?co ty wymyslasz?jakies chore wizje tu tworzysz.Facet olewa dziewczyne.Wie co robi i ile moze,bo ja zna wiec nia gra.

Gość gość
14:23,ale tu nie faceta chodzi by go cos niby zaboalo(??)tylko o te dziewczyne.Myla sie niektorym wyobrazenia.

Gość gość
14:25,sama piszesz o swoim zwiazku.Nie dziw sie wiec komentarzom.

Gość gość
poza tym nie kazdemu slub do szczescia potrzebny dasz wiare ? powien Ci wiecej moi rodzice zyja ze soba ponad 30 lat bez slubu i co ?? gorsi sa ?? za to szczesliwi ;-)

Gość gość
Jasne,nie mozecie sie pobrac choc tak bardzo sie kochacie,bo misio jeszcze rozwodu wciaz nie ma z poprzednia,co?

Gość gość
ZAloz watek o twoich rodzicach i sobie co sobie zyjecie bez slubu.Kobieto,to nie jest temat o tobie,czaisz?

Gość gość
Skad Wy wiecie czy olewa ?? autorka ma wylaczony telefon moze dzwonil pisal , moze nawet jego matka dzwonila ze wypadek mial ??? ale skad o tym mozecie wiecie skoro autorka wylaczyla telefon i jej nawet tu nie ma ???

Gość gość
Moze zrobmy zaklady, co? Ja stawiam dolary przeciw orzechom, ze facet zabalowal z inna kobieta- na 95% tak sie wlasnie stalo :D

Gość gość
Autorka sprowokowala temat i poszla hehe.

Gość gość
to mi nie wyjezdzaj z tym slubem czaisz ???? moj facet nie ma zony :-D nawet nie wiesz jaka smieszna jestes probojac mi udowodnic ze mam c*****y zwiazek bo nie mam slubu :-D padlam ze smiechu

Gość gość
dziś Tak sie pocieszaj :D Jak kogos nie stac z Porsche, bedzie narzekal, ze czesci drogie, ze gowniana jakos itp :D to mechanizm obronny psychiki, bys sie nie czula ze soba jak szmata Bo po 9 latach zwiazku, z 6 letnim dzieckiem para powinna swietowac 7 rocznice slubu a nie jakies bzdurne przeszkody :D

Gość gość
Niewazne z kim i jak.Wazne,ze ja kolejny raz zawiodl.

Gość gość
Padaj dalej ze smiech.Moze kiedys wrocisz z placzem,ze zwiazek bez zobowiazan a ty sama z dzieckiem,bo on znalazl inna i szybko sie ozenil. Twoje zycie.Nie moj cyrk i nie moje malpy.

Gość gość
Dokladnie tak! :D Ty od zwiazku 9 letniego- twoj konkubent bedzie mial zone, ale ty nie bedziesz miala meza ;)

Gość gość
Autorka dopiero niedawno wylaczyla telefon bo nie daje rady.Jej sprawa.A czekala na niego od wczoraj.

Gość gość
hahaha z jakim 6 letnim dzieckiem ??? czytasz wogole ten temat czy udajesz ?? 6 lat mieszkamy razem a dziecko ma 2,5 roku. Co Cie obchodzi czy mam slub czy nie ?? nie kazda kobieta musi miec slub zeby czuc sie kochana i lepsza czaisz ? mi jest dobrze tak jak jest jesli masz byc z kims to bedziesz z slubem czy bez slubu ! Chcesz brac slub to bierz nie kazdy musi tego pragnac rozumiesz ?

Gość gość
Piszecie o wypadku, może i ta wersja jest możliwa, ale mało prawdopodobna. Najprawdopodobniej zabalował z kimś. Albo z kolegami, albo z inna laską. On pewnie mysli sobie, że autorka jest w nim tak zakochana, że mu wszystko wybaczy i dlatego się nią nie przejmuje bo sobie myśli " A wymyslę jakąś ścieme i będzie ok". Pewnie dlatego ją zwodził do ostatniej chwili z wyjazdem żeby potem cos wymyślec :O Moim zdaniem autorka pierwsza teraz nie powinna sie odzywać, absolutnie.

Gość gość
Moze dla Was wyznacznikiem w zyciu i sprawa najwazniejsza jest miec meza :-D dla mnie nie . Nawet jesli odejdzie to takie zycie i jego strata bo to ja zostane z dzieckiem a ono jest najwazniejsze dla mnie. Poza tym skoncz juz to . Moja sprawa . Pisz do autorki nie do mnie !

Gość gość
On pewnie mysli sobie, że autorka jest w nim tak zakochana, że mu wszystko wybaczy i dlatego się nią nie przejmuje X Ej, ale nawet jeśli on tak myśli, to totalne z niego chamidło, przeważnie faceci wymyślają jakieś kłamstwa na złagodzenie bólu, a tu nawet na to się nie wysilił, czyli ma w doopie :D

Gość gość
Autorka i tak zrobi po swojemu bo to jej sprawa i zycie ;-) zobaczmy po 16 co powie