Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie wczoraj wystawił

Polecane posty

Gość gość
No ale nic napisze wam pozniej co i jak, okaze sie juz niedlugo

Gość gość
W ogole nie dzwon.Przeciez gdyby cos wypadlo to na pewno dostalabys sms jakikolwiek. Dziewczyno,odejdz od niego natychmiast.Facet 37-letni to nie smarkacz,wie co robi. Nie dzwon,nie pisz,zaczynaj zyc swoim zyciem bez niego skoro juz jakis czas sie nie uklada. Ani do matki nie dzwon,to chore.NIe sluchaj tych rad z telefonem bo sie tylko nakrecasz dodatkowo.

Gość gość
ale Ty sie nie martwisz o niego ze cos mu sie stalo ?? zakladasz ze klamie to po co taki zwiazek ?? bez sensu lepiej odrazu sobie odpusc

Gość gość
uzalasz sie nad soba jak jakas nastolatka a on moze w szpitalu lezy polamany. ot dorosla troskliwa kobieta

Gość gość
Nie wierze,ze masz tyle lat,Twoja pisanina i postepowanie z tym facetem jest takie niedojrzale. Wasz zwiazek jest przechodzony...tyle lat razem i ani w lewo ani w prawo. Po szesciu latach powinniscie chociaz mieszkac razem a Twoje relacje z jego matka powinny byc conajmniej serdeczne. Nie chce Cie denerwowac ale gdyby mu sie cos naprawde stalo i bylabys wazna to ta matka sama by do Ciebie zadzwonila z pytaniem o niego albo zeby poinformowac o jego stanie.

Gość gość
Nie fantazjujcie,ze szpitala dzwonia do bliskich gdy cos sie dzieje niebezpiecznego. Facet wymysli jakikolwiek powod by miec z glowy tlumaczenie.Po co Ci to? Posluchaj rady starszej osoby:nie dzwon,odejdz,bo to nie zwiazek.PO 6u latach tak byc nie powinno.Zreszta jesli on po tyle latach nic nie deklaruje to jestes jego wygodna opcja,rozumiesz?

Gość gość
dzwonia ze szpitala do rodziny ! a ona nawet nazeczona nie jest po 6 latach. Ale nawet jesli koles cos sciemnia to chyba 27 letnia kobieta powinna powiedziec w oczy ze to koniec a nie wylaczyc telefon i sprawa zalatwiona .

Gość gość
narzeczona sorki *

Gość gość
po 6 latach razem dziewczyna nie chce się... NARZUCAĆ? albo wyjśc na desperatkę? czy ja dobrze słyszę?

Gość gość
co to wogole za zwiazek hahaha zart

Gość gość
Ona ma rzje-to byloby narzucanie.Wystarczy ze wczoraj wydzwaniala wiele razy.Facet od dawna ma ja gdzies i powinna nie pisac,nie dzwonic a juz mentalnie odchodzic bo to nie jest zwiazek.Facet ma tyle lat ze wie jak skutecznie grac emocjami.

Gość gość
ja to bym tam pojechala jesli jest w chacie to bym to na spokojnie w oczy zakonczyla

Gość gość
Jest u swojej nowej narzeczonej i bzykają się więc nie ma czasu żeby zadzwonić. Jak mu się znudzi to wróci albo nie.

Gość gość
a autoreczka gdzie przepadla ?

Gość gość
13'56,co??jechac?powalilo cie gosciu. Nie jechac,nie dzwonic,nie pisac.Wlaczyc telefon.

Gość gość
Ja tez bym na twoim miejscu nie dzwoniła. Jesli on zadzwoni to wtedy wysluchaj co ma do powiedzenia i sie zastanow czy to dalej ciagnac. Bardzo nieladnie sie wczoraj zachował i tyle.

Gość gość
'na spokojnie w oczy zakonczyla'-nie do wiary co radzisz.On nie przyjezdza,nie wyjasnia,nie odzywa sie a ona ma w oczy z nim gadac?ze starym wyjadaczem? Odejsc natychmiast bez wyjasniania,bo kazdy powod bedzie zmyslony. Urwac raz a skutecznie i zaczac zyc samej.Podniesc swoja samoocene i zyc sobie spokojnie.

Gość gość
a po to ze to jest jej facet od 6 lat i jesli to bylo cos powaznego to wlasnie tak jechac ! ja jestem w zwiazku 9 lat troche wiecej ale gdyby mi facet zniknal to bym sie martwila i pojechala a jakby sie okazalo ze w c***a przycial to bym na spokojnie powiedziala ze to koniec bo z gowniarzem sie zadawac nie bede . To jest jej facet od wielu lat a typek od 3 miesiecy . A jesli autorka chce to skonczyc to w oczy jak dorosla kobieta !

Gość gość
I dobrze moim zdaniem, ze wylaczyla telefon i nie dzwoni, on pewnie mysli, ze ona i tak do niego poleci, czy bedzie go prosiła, ja to bym po takim czyms moze i na dwa dni wylaczyla tel

Gość gość
tak na spokojnie zakonczyla w oczy bo kobieta z klasa mimo wielkiej zlosci i zalu potrafi ta klase zachowac i zakonczyc zwiazek tak jak nalezy . Bez awantur i zbednych gadek i pretensji . poza tyk jaki stary wyjadacz to jej facet od 6 lat kocha go ?? no k***a chyba powinna sie martwic a skoro z gory wie ze on ja wykrecil to zakonczyc to i tyle w temacie

Gość gość
glupia jestes i naiwna.Ma pojechac i zastac go w najlepszym wypadku spiacego skacowanego lub gorzej-w lozku z inna kobieta. Nikt nie jest niczyja wlasnoscia ostatni gosciu wiec idz z tymi radami gdzie indziej. Dziewczyna wie ze to nie rokuje,facet ma wygodna przystan i zero zobowiazan.A ty kazesz jej jechac?martwic sie?juz tak wczesniej robil,czytaj uwaznie watek a potem dawaj rady a nie odwrotnie.

Gość gość
czytalam caly watek ! nawet jak go zastanie z inna kobieta to co ? zobaczy co miala zobaczyc i zacznie zycie od nowa . skonczy to i po sprawie.

Gość gość
14'06,kobieta z klasa nie jezdzi za facetem,czaisz? i nie ona ma wyjasniac.I nie ona ma sie martwic za grajka na uczuciach. Spadaj z takimi radami ktore tylko zdolowac moga.

Gość gość
wylaczyc telefon jest najlatwiej . Facet widzi ze laska wylaczyla telefon czyli ryczy w poduszke i z nikim sie nie kontaktuje wiec pomysli poryczy poryczy i potem ja urobi !

Gość gość
Przeciez pisze ze dzieli ich odleglosc,nie ma auta wiec trudno dzis z dojazdem a ty ja tam wysylasz?jejku,ogarnijcie sie desperatki.

Gość gość
14'10,masz racje,juz on tam dobrze wie jak posciemniac a ona wybaczy kolejny raz.

Gość gość
to nie ja doluje tylko prawda. Lepiej wlaczyc telefon i nie odbierac jesli juz niz pokazac mu ze sie ryczy w poduszke czaisz ?

Gość gość
to Ty czytaj ze zrozumieniem ja napisalam ze to ja na jej miejscu bym pojechala

Gość gość
Guuupia jednak jestes.9 lat zwiazku i wciaz nic do przodu?jakim ty przykladem tu chcesz swiecic? Tia,jechac PKS raz na pare godzin,bo dzis rzadko cos kursuje.Jakbys miala rozeznanie ze w Wielkanoc i Nowy Rok prawie nic nie jedzi to bys glupich rad nie dawala. I miec klase hehe.MIec klase to zakonczyc gdy on z jakims sciemnianiem sie odezwie.Tyle. Nie dzwonic kolejne razy.NIe pisac.nIe wydzwaniac do matki.Wlaczyc telefon i zdobyc sie odejsc od oszusta emocjonalnego.

Gość gość
sprawa jest prosta jesli to bylby powazny zwiazek to po tylu latach by juz mieszkali razem (chociaz tyle ) jesli by sie kochali to laska powinna sie martwic i zadzwonic . dorosla kobieta nie powinna sie bac dzwonic do zyciowego partnera . To chyba bardzo bliska osoba ? a jesli im sie nie uklada i facet kreci to tym bardziej stawic temu czola i skonczyc to raz na zawsze a nie uciekac wylaczajac telefon.