Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam_Niewolnik

Poszukuję pracy w roli służby

Polecane posty

Gość Adam_Niewolnik

Witam. Nazywam się Adam, mam 22 lata. Jestem ze Śląska. Poszukuję kobiety (w wieku do 40 lat), która nauczyłaby mnie służenia. Niemal od zawsze chciałem być niewolnikiem, służbą. Pod niewolę podchodzi sprzątanie, prasowanie, mycie podłóg, służenie ogólne, poniżanie itd. Na początek proponowałbym luźne spotkania, nauki. Z czasem... kto wie, może coś stałego :) Jako służba oczywiście nie pobieram żadnych pieniędzy, a przy stałej relacji jestem w stanie oddawać wypłaty, na razie niewielkie niestety. Czy znajdę tu kobietę ze Śląska, która wytresowałaby mnie i zrobiła ze mnie potulnego, uległego niewolnika? Mail: adamek141@vp.pl

Gość Adam_Niewolnik
Miło byłoby również połączyć to z nutą romantyzmu. Kolacje przy świecach czy wspólne spacery w blasku księżyca. Po bliższej znajomości mogę również pokazać gwiazdki z dość "bliska" ;)

Gość szpicibicz
Szukam psa, który odbędzie u mnie służbę. Zanim zadzwonisz przeczytaj wyraźnie tekst ogłoszenia, nie będę marnować czasu, aby przez telefon ci wszystko wyjaśniać. Jestem 25letnią dominą, która zna swoją wartość i wie doskonale jak poradzić sobie z takim kundlem jak ty. Odbywając u mnie tresurę zostaniesz poniżony, bity, pluty, będziesz musiał zadowalać mnie, poprzez lizanie moich stóp, butów, w gre wchodzi także zaspokojenie mnie oralnie. Gwałt w usta, anal, przebranie się za dziwkę, wosk, piss itp. A może jesteś początkującym uległym? Jeśli tak to mogę potraktować Cię ulgowo. Nie szukam golasów!Oczekuję daniny którą masz przynieść mi w zębach, jest to 300h. Jest możliwość udziału drugiego kundla, lub mastera. Zdjęcie jest realne, nie zawracaj mi głowy jeśli tylko dzwonisz, żeby sobie pogadać, tylko konkrety! http://anonse18.pl/anons/4109

Gość Adam_Niewolnik
Wybacz, szukam jednej kobiety, wiernej, a nie osoby, która ma setkę facetów, niezależnie od doświadczenia. Poza tym... sorry, ale pieniądze na początku znajomości? Pff. Szukam normalnej kobiety, nie żadnej "pro".

Gość gość
Calkowicie za darmo, bardzo bezpieczna strona, Polskie ogloszenia w niej, normalni ludzie, no pros. Ogloszenia z calego swiata na nie! https://fetlife.com/