Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze ci życzę

Hej!jak po Sylwestrze,bardzo szalałeś?

Polecane posty

Gość gość
Nieśmiała Sylwia :) Aż trudno uwierzyć,dobrej nocy :)

Gość gość sylwia
W co trudno uwierzyć?

Gość gość sylwia
Dobra fakt..trochę mnie wczoraj poniosło normalnie taka nie jestem. Ale mam niezłą zabawę..jakies pol godziny temu moja kotka przyniosła nie wiem co ni to mysz bo za duze ni to szczur bo małe..teraz siedzi mi z tym na tarasie i trzyma w pyszczku..patrzy tak jaby czekała na pochwałę.Nawetnie woem skąd to przyniosła.

Gość gość ten lepszy facet
Witaj ;) Czytając Ciebie,odnoszę wrażenie,że jesteś pewnym siebie Tygrysiem i raczej nie masz problemu w relacji z facetami :) Poniosło, w jakim sensie? :D Miłego dnia Sisi

Gość gość sylwia
Hmm.no wiesz jakby to powiedzieć..potrafie z nimi gadac czy pożartować ale jakby przyszło co do czego to zmiatam gdzie pieprz rosnie.Do tej pory pocałunki i te sprawy to tylko z jednym..mimo ze zdarzało sie ze jakis pan mnie przybrał do auta po drodze oferując zagraniczny wyjazd z hotelem czy kawkę..wtedy ostro potrafię zareagować i faktycznie solidnie podrapać ,jeden dostał z liscia jak mnie za kolano złapał.Jeszcze inny oferował kolacje ze sniadaniem..i tez mu sie dostało ..słownie.Mam swoje zasady ktorych nie przekraczam.Co znaczy ze mnie poniosło?-ano to ze napisałam ze zasypiam w wirtualnych ramionach ,jeszcze nigdy czegos tak dosadnego i odwaznego nikomu nie zdarzyło mi sie napisać.

Gość gość sylwia
Cd.to samo tyczy się odwzajemnianej buzki.W wirtualu moze umiem poszaleć ale w realu staram się być powsciągliwa.Na miano aniołka trzeba sobie zapracować..mimo iz zawsze taka byłam.

Gość gość sylwia
Miłego dnia.Ciebie traktuję tutaj jako wyjątek :-)miej jednak ma uwadze to ze pewnej granicy nigdy nie przekroczę..no chyba że ....ale to raczej nierealne.

Gość gość
Jeszcze nikomu? Czyli chyba dobrze działam na Ciebie i Twoje zmysły..Staram się być ostrożny i też nie przekraczać granic ;) P.s. miło Cię widzieć..

Gość gość
W sumie to nic na siłę,sama wiesz jak postępować i co będzie dla Ciebie dobre,ja jestem tylko dodatkiem ;)...

Gość gość
Coś czuję,że nabierasz większego dystansu do mojej osoby,Aniołku,pa :)

Gość gość
no pa :)

Gość gość sylwia
Ro prawda..działasz nie zaprzeczę..pewnie w realu dało się to wyczuć mimo iż zawse trzymałam dystans.Pamiętam dwa takie dni w których czułam ze masz ochotę mnie tak ciepło serdecznie i współczująco przytulić..szkoda ze nie mogłeś:-)Nigdy nie bedziesz tylko dodatkiem..i Jesteś jedyną i zarazem pierwszą osobą dla której mogłabym rzucić wszystko i totalnie wywrocić swoje życie do góry nogami.Doceń to to bo piszę całkiem serio i szczerze.Jeszcze nigdy przed nikim tak się nie otworzyłam.Chyba Ci ufam .Dystans?gdybys Ty wiedział jak bardzo chciałabym Cię teraz zobaczyć..usłyszeć ..złapać za rękę i pójsc na spacer..wtulić sie w Ciebie i zapomnieć o Bożym świecie..eh.

Gość gość sylwia
Czemu piszecie za mnie?Jakie pa?ja jeszcze nie idę.Kity spotkałam..mowiła Ci?:-)

Gość gość sylwia
..zmieniła kolor włosów śliczniej wyglądała w czarnych...ale to jej wybór.

Gość gość
Sylwia,lubisz flirtowac?

Gość gość sylwia
Z Tobą ?

Gość gość
Też :) ale pytam ogólnie :+)

Gość gość sylwia
Powiedzmy ze jestem postrzegana jako kokietka choc byc moze robię to zupełnie nieswiadomie i nie celowo.Juz mase razy sie przekonałam ze lepiej uwazac na słowa bo potem sobie jeden małolat z drugim czy trzecim robią nadzieje a tego bym nie chciała.Z Tobą lubię bo Ci ufam..i wiem ze Jestes powsciagliwy tak jak ja ,z innymi nawet nie próbuję.Oboje umiemy rozroznić żart od flirtu i na odwrót..sorry ale chyba jestesmy wewnetrznie do siebie bardzo podobni i to jest sedno dialogu.

Gość gość sylwia
..robią sobie nadzieje..miało być Nie wiem z czego to wynika.Wychodzi na to ze nie moge sie usmiechac do wszystkich i nie mogę być miła.

Gość gość sylwia
No już dobra nie ciągnij mnie za język bo głupoty wypisuję od razu.

Gość gość
Jesteś inteligetna i atrakcyjna,nie ma co się dziwić :)

Gość gość
Ufasz mi :) miło to przeczytać...Ja Tobie też .

Gość gość sylwia
Nie przesadzaj..proszę:-),znam swoje wady i mankamenty..jak zwykle mi słodzisz.Dziękuję nie przywykłam do komplementów .

Gość gość sylwia
Ufam jak przyjacielowi ..mimo ze dokonujesz wyborów które nie do konca mnie cieszą ale ja szanuję te wybory i zawsze Ci kibicuję.Pamiętaj o tym.

Gość gość
To taka odmiana tu szanowanie kobiety,ale jak już jestem to słodze,bo życie czasem jest gorzkie i bez wyrazu ;)

Gość gość sylwia
A zebyś wiedział ze gorzkie i bez wyrazu.Fajnie że Jesteś.

Gość gość
Wybory,popełniam błędy jak każdy...:)

Gość gość sylwia
Przepraszam ..pójdę już ,mam coś pilnego do załatwienia ..bedę moze ok 21.00.buziak.:-)niesmiały w czółko.