Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

Filtrowanie Nowe Ponadczasowe

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kolorowych wszystkim , ktorzy juz ida spac

Fajne obrazki w tym Zanzibarze:) Przyszłam właśnie powiedzieć, że już jestem po wodnej obróbce:D i idę grzecznie spać bo mimo wolnego dnia jutrzejszego jest mus wstać o 7 rano😭 o dobrej nocy, egzotycznych snów wszystkim ;)

Gość calinessa1
Dzień dobry ! ale wiecie że trzynasty ? może nie będzie tak źle... ja już po jednej misji w roli niani teraz jadę tramwajem by pojeździć toyotą. Pogoda kiepska, pada deszcz ale gołoledzi nie ma więc jest ok. o Daa:) mam nadzieję że Ci lżej po naszych wczorajszych pogaduszkach :) o miłego dnia :)

Gość gość egzaminator
Gumowych drzew Celinko:P

Gość gość Toyota
Celinko ,obiecuje ,ze bede Cie wiozla bezblednie :D

Gość gość egzaminator
Toyotka nie zaczepiaj mojej Celinki :D🖐️, i wiez nas bezpiecznie

Gość gość Toyota
Hej Egzaminatorze :-),jestem bezpieczna i uwazna ,jazda mna ,to saama przyjemnosc :-)

Gość gość egzaminator
Chcialbym przejechac sie Toba, Toyotka :classic_cool:

dzień dobry! :) l cześć Celinko 🌻 l hej Goscie l U mnie śnieg pobielił krajobrazy. Wydaje mi się że już by wystarczyło aby ulepić bałwana. Jednak czasu na to zupełnie brak. Może wieczorem jak wrócę do domu. Nie wiem czy to sprawka trzynastki ale pisać muszę drugi raz bo przepadł pierwszy post. Na dodatek ciągle ktoś mi przeszkadza. l udanego popołudnia wszystkim :) l l

Dzisiaj Dzień Wzajemnej Adoracji ! l Nie wiem kogo i gdzie Wy adorujecie bo jak na razie na filtrowni to słabiutko to wygląda. Ja do tej pory adorowałem pracę jak i również osoby z nią związane. jeszcze będę trzy godziny adorował ale myślę że już z nieco mniejszym zaangażowaniem. Tak więc jakby co to jestem do dyspozycji adoratorek ;) l l

Przypomnę wszystkim że "Adoracja to okazywanie komuś uwielbienia, zachwytu, podziwu; przejawy czci" "zachwyt kimś wyrażany w taki sposób , aby ten ktoś to widział" "Towarzystwo Wzajemnej adoracji to grupa osób popierających się nawzajem , prawiących sobie wzajemniekomplementy" l Jest też szeroko znany wątek religijny. Adoracja to ceremonia oddawania czci Bogu lub świętym" l l

Gość gość adorator
Egzaminator adoruje Celinke, Celinka adoruje toyotke a Toyotka adoruje Celinke i tak grupa wzajemnej adoracji adoruje sie nawzajem :classic_cool:

Gość gość Toyota
Panie Egzaminatorze podeptal mi Pan stope ,czyzby Celinka zbyt szybko mnie prowadzila ,lubie byc prowadzona szybko ale i z wyczuciem :-)

Gość gość egzaminator
Bylo z wyczuciem :) moja Toyotko

Gość gość Toyota
Nie widzialam co robiles z Celinka ,bo bylam zajeta poprawnym prowadzeniem sie :-) ale cos jest nie tak z nia skoro ona tu sie jeszcze nie pokazala ,no przyznaj sie Egzaminatorze :-)

Ja mogę już adorować filtrownie :P Uff mimo daty...żadnej stłuczki nie było ani innego pecha :D a jeździłam z instruktorem więc egzaminator nie trafił :) Egzamin dopiero we wtorek. A Toyotka to nie czasem Daa? :D

Tak Cal ,nie zmienialam stylu pisania wlasnie aby bylo wiadomo ,ze to ja ,ze jestem i adoruje Filtrownie :-)

Mam pewne podejrzenia ,ale moze sie myle :-) Panie Egzaminatorze ,czekam i ja :-) Cal , nie moge sie uspokoic i szukam sobie zajec .Przed chwila wyjelam z piekarnika ciasto czekoladowe z brzoskwiniami :-) Zrobilam malutkie korytko z polowy porcji ,jest dobre .Nie moglam sie doczekac kiedy wystygnie i przy wyjmowaniu z formy na talerz ,rozlecialo sie na pol wzdluz :-).Wczoraj prawie zmusilam Ulana aby dokonczyl te pulchna babke :-)

Gość saam
Jakby co to ja nim nie byłem. Zastanawiałem się nad byciem drążkiem dzwigni zmiany biegów ale obawiałem się zbyt nerwowych ruch/ó/w :p Poza tym musiałbym być w toyocie a nie wiem czy ona by tego chciała :D l l

Saam ,Toyota nie lubi wozic kogos na tylnim siedzeniu :D,ale na przednim to owszem ,nawet na trzeciego :-).Dopiero pierwszy raz od wczoraj sie usmiechnelam ,ale chyba z nerwow zjadlam dwa kawalki cieplego placka

He he ...dużo nas by się musiało zmiescić w tej Toyocie ale i tak to ja bym drążkiem rządziła :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam popoludniowo.

Witaj Zuzia:) o a to sobie poadoruję piosenką:) nawet fajna... https://www.youtube.com/watch?v=fyG9La0PAsM Jasmine Thompson – Adore [Official Video] o Daa:) fajne to ciasto i kusi dlatego nie piekę zbyt często zwłaszcza, że według mojej i nie tylko mojej filozofi to nie jest przyjazny pokarm dla człowieka :D

Gość gość
zuza....spadaj :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Gosc - mialas wymyslec cos bardziej orginalnego