Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

Filtrowanie Nowe Ponadczasowe

Polecane posty

Daa adoruje Ułana i ciasto :), Saam adoruj***ałwana lub raczej bałwanice:D a ja ide adorować samą siebie;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ca - A kogo ja mam adorowac ?

Zuzia, nie wiem, tak mało piszesz co porabiasz i ogólnie o sobie. Może saama sobie wybierz:D i będziesz adorowała :)

Gość gość
Zuza ja Ciebie adoruje i spadamy:P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ca - Saama adorujemy my wszystkie. Gosc - adoracja zawsze jest mila o ile nie jest zobowiazujaca. Wiec zostawmy to tak jak jest. Gdzie mielibysmy spadac ?

Gość gość
na drzewooo :P

Gość gość
Pozdrawiam Filtrownię i flirtowiczów. ;) :D mb

Gość Zuzanna Amelia ææ
Niech zyje Filtrownia

A cóż to za toast na sucho? Taka bieda czy nie ma kto polecieć do monopolowego? l dobry wieczór :) l Czy to Marii wpadła do nas na adorację? Bardzo się cieszymy i pozdrawiamy 🌻 l Ja przez chwilę adorowałem bałwanicę własnej roboty. A precyzując jest to mini bałwanica. Za to wyjątkowej urody bo serce włożyłem w jej stworzenie. Śniegu pod domem zdecydowanie mniej niż w pracy. Na dodatek bardzo zimny i suchy. Musiałem chuchać aby się lepiej lepiło. Ręce to dwie małe gałązki a za czapkę robi czerwona nakrętka od butelki. Nie ma jeszcze ani oczu, ani buzi ani nawet guzików. Ale zaraz idę rozpalać w piecu to małe węgielki się znajdą. Tylko z nosem mam problem, nie ma takich maleńkich marchewek. Za to ma już imię : O_love_ka czytaj Olawka :D l l

Cal ,filozofko :-),a zelki sa przyjazne dla czlowieka ? :-p Po ciescie juz nie ma sladu ,nawet Ulan nie zdazyl posmakowac :-) .Mielismy niezapowiedzianych gosci i wszystko zjedli :-).Gdybym wiedziala ,ze ktos nas odwiedzi upieklabym z calej porcji ,a ja upieklam tylko z jednej szklanki maki tzn z polowy porcji .

He,he Saam ,pewnie w garazu znajdzies jakiegos wkreta w kolorze czerwonym :-)

Gość gość adorator
Masz racje Daa, Celinka byla w niecodziennym nastroju, pierwszy raz widzialem ja w takim stanie, moze jest przed okresem:)dlatego musialem bardziej niz zwykle kontrolowac r/u/c/h/y Celinki, to bylem ja gosc Egzaminator

Przed jakim okresem Egzaminatorze ? :-) Tez bys taki byl gdybys od 7 rano musial ogladac przez kilka godzin bajki z wnusiem :-) Dobrej nocy [czes

Dobry wieczór! o no faktycznie to mogła być Maribell. Meri:)wszystkiego dobrego w Nowym Roku👄 o He he... Egzaminator:) jakiś Ty znawca kobiecych nastrojów:D masz racje byłam w dobrym nastroju bo lubię te wypady na jazdy:D może dlatego wciąż jeżdżę szkoleniowo? :P o Saam :) ja bym za nosek dla bałwanki użyła zatyczki od czerwonego flamastra:) Wzniosłe imie dałeś, aż szkoda, że się dzieło rozpłynie :( o Daa:) dla mnie bardziej żelki są przyjazne niż mąka, nic nie poradze :) o Trzeba już isć adorować poduszkę bo znów pobudka o 7😭 o Dobranoc Wszystkim:) Miłych snów

A gdzie bym ja jej tego wkręta Danusiu wkręcił? Nic z tych rzeczy. Zgrabny nosek i zmysłowe usteczka wyciałem z kawałka czerwonego plastiku. Wygląda cudnie. Dlategoż prznosłem Olavkę do,domu i postawiłem na parapecie. To znaczy na zewnętrznym parapecie bo,nie chcę żeby szybko odpłynęła. Będziemy się teraz przez całą noc wzajemnie adorować bo moje łóżko stoi przy oknie. l Natomiast pań filtrowniczek już nie mogę dłużej adorować gdyż udaję się na spoczynek. l dobrej nocy wszystkim :) l kolorowych zimowych..... l l

He,he Saam ,wolalabym calowac czerwonego wkreta anizeli czerwone plasikowe usteczka :-) 🖐️

Gość gość
"czerwonego wkręta" :D a nie druta czasem? teksty starych bab są powalające czego to się nie napisze żeby być w centrum uwagi

Gość gość
Pozdrawiam 🖐️

Ja nic nie napiszę aby być w centrum uwagi bo nie mam na to czasu. Chyba że zwykłe DZIEŃ DOBRY wystarczy. :) l Co prawda dzisiaj już nie mamy trzynastego ale strona ciągle trzynasta. l udanego dnia wszystkim :) l l

A czternastego stycznia obchodzimy Dzień Osób Nieśmiałych i Dzień Ukrytej Miłości. Mogę dzisiaj śmiało świętować bo nieśmiały to jestem bez dwóch zdań. Jakąś schowaną głęboko miłość też bym znalazł. Kto wie, może nawet nie jedną. l l

Gość czytająca Was
U mnie raczej przedwiośnie niż zimowo,to przywitam się cieplutko i słonecznie A Ty gościu nie wiesz jeszcze,że my są stare baby,ale jare:-P I na pewno mógłbyś się od Nas uczyć jak się obchodzi z drutem czy wkrętem.....to już bez znaczenia http://memy.pl/show/big/uploads/Post/27766/14488018320791.jpg

Dzien Dobry 🖐️ .....Choc mam gdzies takich gosci jak powyzej ,to tym razem musze go dowartosciowac ,bo czuc na odleglosc ,ze jest niedowartosciowany :-) Gosciu ,nosz jakzesz moglam pisac takie powalajace teksty aby byc w centrum uwagi ,oj jak teraz boleje nad tym :D. Myslalam ,ze jestem pepkiem swiata :D.Bardzo przepraszam ,wybaczysz mi ? :D Saam ,a ja jaka jestem niesmiala ,chyba to widac :-) Co sie tyczy ukrytej milosci ,to nie mnie sie wypowiadac ,bo ja milosci nie ukrywam ,wszystko u mnie jak na dloni . Dobrego popoludnia .

Gość calinessa1
Dzień dobry :) o Ja tylko machnę łapką z pracy....może nikt nie zauważy :) o miłego dnia ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam popoludniowo.

Gość gość
spadaj :P

Gość gość
Dla Was wszystkich tego co najlepsze w Nowym Roku 2016. Niech spełniają się marzenia i nikt z Was nie choruje. :) mb

Gość Zuzanna Amelia ææ
Gosc - Tobie rowniez wszystkiego najlepszego w nowym roku. Piszesz u nas na stale czy tylko czasem zagladasz ?

Gość gość
Zuziu, byłam wczoraj raz i dziś też raz. :) Kiedys byłam stałą bywalczynią Filtrowni. Zapytaj innych o mnie to Ci wytłumaczą. :) Liness, :) dzieki. 😘