Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

Filtrowanie Nowe Ponadczasowe

Polecane posty

Klawy ,chlusniem ,bo usniem :-).Wlasnie spac mi sie zachcialo przy czytaniu bloga ,oczywiscie po nieprzespanej kolejnej nocy 😭 Fakt ,Saam zaginal ,trzeba wyruszyc na poszukiwania :-) Klawy ,moze i Jadwisia Saama tak wyglada ,ale Saam nie podobny do Saama ,ja to wiem :-),mam jego obraz w moich wyobrazeniach :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dziekuje. Bardzo ladne

Gość gość
Daa:-) Czasami tak mówię,że tu gdzie mieszkam to już nie Polska hehe;-) A tak serio to zima jest dla tego regionu łagodna,ale za to latem nie ma zmiłuj gorąco jak w piekle;-)

Gość czytajaca Was
To wyżej to ja:-) czytająca.

Hej Wiola - tak wlasciwie nie wiem czy to Twoje imie nadane tu przez Saama ,czy realne :-).Moze podpowiedz jak sie do Ciebie zwracac ,bo 'czytajaca Was ;to troche dziwnie :-) Pisalas ,ze mieszkasz na dzikim zachodzie :-),tez tak nazywalam te tereny na ktorych teraz mieszkam -tak troche po zlosci :-).Mysle ,ze najcieplejszym rejonem jest Nizina Slaska tzn okolice Wroclawia :-) .....Moze lubuskie ? :-)

Gość czytajaca Was
Daa wiem,że dziwnie brzmi;-) ale nie mam pomysłu jak się zabarwić.Wiolka w realu jestem;-) W sumie to do Wrocławia to mam nie daleko bo 150km:-)

Gość czytajaca Was
Zapomniałam:-) Lubuskie masz rację;-)

Dobry wieczór:( o Uff...od rana w męskim towarzystwie ;), na szczęście co parę godzin w innym wiekowo dla urozmaicenia:D o Klawy :) jakie niespodzianki? pisałam by ktoś naszykował szklanki:D lepiej zerknij w swoją pogodynkę i zobacz czy na Pomorzu zamiecie nie szaleją. Może Saamowi net zaniknął z tego powodu. Rzeczywiście go wcięło jak nigdy😭 o Olivier :) dziękuję za dobre słowo;) te "niesamowita !" umiliło mi czekanie na tramwaj pod ,,Renomą,,:D o Wiola :) pewnie, że ognicho może być. Jest wtedy romantyczniej...ale poczekamy na wiosenkę:) o Meri:) dzięki za pozdrowienia:) Kiedy będziesz w moim City? :) o Daa:) he he...Ty to najwięcej chluśniesz:D chyba herbatki...albo jogurciku. o Zuzia:) a Ty jeszcze saneczkujesz?czy tylko tak do towarzystwa z Klawym na te górke poszłaś?;) o miłego wieczoru:)

No i fajnie :-) Moze masz najblizej do naszej Cal :-) Cal wsiakla ,Saam wsiakl ,podpadajace :-)

Właśnie też miałam pisać Wioli by jeśli jeszcze nie doszła do tego jak się zalogować to niech napisze Wiola na pomarańczowo. A jeśli kafe odrzuca "Wiola" to może być Wiolla czy tak jakoś bo może już ktoś ma taki nick zalogowany. Po prostu zwielokrotnić którąś literkę :) o ja już wysiąkłam :D

No a jakze ,to jasne jak slonce ,ze jesli tak dlugo Cie nie bylo ,to bawilas sie w meskim towarzystwie :D. Z lubuskiego znam znam jedna osobe z Bobrowic ,no i jeszcze jedna ,ale tylko wirtualnie :-p i poprzez rozmowy telefoniczne :-)

Gość Wiollkka
Ok Caal poczekamy na ciepełko,tylko wtedy impreza może się przyciągnąć:-) :-) :-) Dla Daa zrobimy bezpieczne i zdrowe drinki;-)

Gość saam
Koniec maratonu w pracy. Jak dobrze że przed nami weekendzik. l dobry wieczór ! :) l Pozdrawiam filtrujące panie 🌻 oraz towarzyszących im panów l Pora do domu. Po drodze trzeba się zaopatrzyć w duże stado zapuszkowane lub zabutelkowane aby było przy czym odreagować trudy pracy. l miłego wieczoru wszystkim :) l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
A moze zorganizujemy topikowa weekendowa zimowa wycieczkew weekend i kazdy opowie wrazenia ?

Daa powiedziala "chlupniem bo usniem" i prosze po jednym:D http://gfx.bloggar.aftonbladet-cdn.se/wp-content/blogs.dir/428/files/2015/05/dfIOyDr.gif X Tak sie bawie na kafe z dziewczynami:P, moze Saam dolaczy, tylko stroj jest wymagany http://www.cafe.se/wp-content/uploads/2015/02/party.gif X http://user.faktiskt.se/petersteindl/Roliga%20bilder/X-mas%20medicine.GIF

Klawy ,Ty pierniku :D. Czyzbys zasugerowal ,ze jedna z tych starszych pan jestem ja ? .To sa szczyty szczytow :D O ,na tym drugim obrazku ,facet tanczacy to ciacho ,czyli Ty ,a ja ,to ta siedzaca ,bo mnie ciagle nozki bola :-),przefarbowalam sie na potrzeby zdjecia na czarnule :D

Daa, no coz kieliszek jest tak duzy, ze mnie prawie nie widac:D I udaalo sie zebrac wszystkie dziewczyny:D, tak sie teraz przygladam obrazkowi i widze, ze cos nie pasuje:), dziewczyny stanowczo za duzo ubrania maja na sobie:D...powinno byc odwrotnie:P X Jak sie napija to beda atrakcje:classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia ææ
Daa - Swietny demotywator

:-) Dolozylam wyzej jeszcze jedna fotke z naszej zabawy :-) Przed chwila Ulan kroil rozebrane czyli calkiem gole panienki - kurczaki :-) ....Na tym zdjeciu to chyba juz atak rozpaczy :-).Szkoda ,ze nie ma dalszego przebiegu akcji ,pewnie zasnela :-)

Klawy :) Ty też nas rozpieszczasz, no, no;) :D to nareszcie można się rozbierać i... na poduszki he he :P muszę już zmykać dobrej nocy wszystkim :)