Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

Filtrowanie Nowe Ponadczasowe

Polecane posty

Daa, słoneczko moje, a skąd mam wiedzieć że mój post to ostatni, skoro wszedł bez problemu ? Ja nie liczę postów na stronie. Przepycham, kiedy napisałam post i go nie widzę, skoro Ty pisałaś pierwszy na stronie, więc Ty przepychasz. Co prawda odświeżałam ostatnią stronę kilka razy, ale że się nikt po mnie nie pokazał, to spokojnie czekałam :D nie sprawdzałam na spisie ani w ulubionych, sory👄 Za to posłuchałam ładnych piosenek, dzięki 👄 Już 21, więc na mnie już czas. Strasznie gorąco mam w pokoju, muszę chyba włączyć wentylator. Przez najbliższe kilka dni też ma być upalnie, powyżej 30 st, Dziś na pokładowym termometrze miałam jadąc do domu 32 a jutro i w następne dni ma być u mnie 34 :O 😭 Dobrej spokojnej nocy życzę wszystkim a Tobie Daa, szczególnie szybkiego zaśnięcia i kolorowych snów 👄

Ferdzi :-) ,nie ma sprawy ,ale ja zawsze licze :-) U nas tez cieplo ,ale u Ciebie widze bardziej ,nie cierpie takich temperatur . Tak mi sie nie chce ,ale musze odrobic lekcje tzn .siasc w papiery 😭 Dobrej nocy Ferdzi :-) ,ale jeszcze widno na dworze :-o

Gość saamograj
"Och och och och och Spróbować wszystkiego Och och och och och Spróbuj wszystkiego Och och och och och Spróbuj wszystkiego Och och och och och" l Shakira - Try Everything l https://youtu.be/c6rP-YP4c5I l

Och ,och ,och ,i znow ta ciemna noc Och ,och,och ,juz musze isc pod koc Och ,och,och ,tak bardzo boje sie Och ,och ,och ,ze znow nie wyspie sie :-p :D Dobranoc 🖐️

Dzień dobry czwartkowo U mnie znowu noc z przerwami. Oczywiście w połowie nocy obudził mnie ból kolana :O później dokuczał pies sąsiadki, w końcu udało mi się zasnąć około 4 :O no ale dospałam do 8 . Znów jestem mało tomna :( jeszcze nie piłam kawy. Na razie byłam tylko u mamy, by dać jej lekarstwo dla kota, bo złapał jakiegoś bakcyla na skórę, a ja go nie dotykam. Nie wiem co się zmieniło, ale nagle się okazało że wciąż na coś nowego mam uczulenie:O i na kota też. Dobrze że nie przebywa w mieszkaniu i dla mnie jest mało uciążliwy, ale najmniejszy kontakt z nim powoduje u mnie salwę kichania:O Daa, ja nigdy nie liczę postów, nigdy się nie zastanawiam który to z kolei. Tak jak pisałam wyżej, jak wysyłam i go nie widzę, tz że nowa stronka i wtedy przepycham do widoczności. I co sprawdziłaś czy na inne przedmioty klosz też cudownie działa?:D Calinessa wczoraj wróciła chyba jednak bardzo zmęczona, bo to do niej nie podobne by nie weszła i nie napisała dobranoc:( Saam, też zajęty był, pewnie dorabianiem palików albo drabinki do kabaczka :D Wiolka wcale się nie pokazała i zaczynam się martwić :( U mnie pełna lampa od rana, aż się boję co będzie popołudniu :( Jeszcze dziś mam wolne, ale jutro w pogodzie nic się nie zmieni, no chyba że dojdzie kilka kresek na termometrze a ja będę w pracy :( Tak po cichu miałam nadzieję że zrobią nam tą przerwę techniczną, ale już wiem że wszystko zostaje po staremu i jutro do pracy marsz. Wczoraj dzieci zaprosiły nas do siebie już na święta zimowe. Nas czyli mnie żonkila i mamę. Chyba jednak nie skorzystamy z zaproszenia bo na trzy osoby dwie są przeciw. W takim razie, może sama się tam wybiorę po sezonie urlopowym, a strachliwcy niech siedzą w domu :D Zaglądam jeszcze do kalendarza; Mamy dziś ostatni dzień czerwca...o mamma mija jak ten czas szybko leci, dopiero był Sylwester :O a tu juz pół roku za nami:( Imieniny obchodzą: Emilia, Lucyna, Władysława Solenizantom przesyłam bukiet kwiatów http://www.kwiaciarnia.olkusz.pl/wp-content/uploads/2013/09/bukiet-anemony-zwiastuny-wiosny1.jpg Przysłowia nie cytuję, bo już nieaktualne:D Poza tym mamy dziś Dzień Asteroid. Saam pewnie jeszcze się czegoś dokopie w swoim kalendarzu:D Teraz już kończę swoje bazgroły i biorę się za życie :D Coś mi się zdaje, że popełnię dziś jakieś muffiny, w sumie to mogłyby być z malinami, bo mam swoje na krzakach :D wreszcie spróbuję takich muffin, które najbardziej smakują Daa. Pięknego dnia wszystkim życzę, oby omijały nas wszystkie burze i nawałnice a słońce nie przypiekało. 🌼 🌼 🌼 😍

A kuku:-D Dawajcie mi tutaj dziewczyny buziola:-D😘😘😘 Saam ogoliłeś się?To też dawaj mordalę:-D😘 Ferdżi Ty mi tutaj nie ściemniaj,że się martwisz.Nie masz czasu na to,bo ciągle jesteś zaganiana:-Ptroszkę mnie rozbawiłaś,bo też miałam dzisiaj popełniać muminki z malinami,mam już też swoje:-D;-) Byłam nad jeziorkiem w Sławie,rano wróciliśmy.Kurcze jak siedzę w domu to mnie nosi:-Dale jak dziesiątego ruszę w tany,to nie wiem kiedy wrócę:-( Caal w tych babeczkach nie ma żadnej nudy,bo ciągle są inne;-)mówię Ci spróbuj to się przekonasz:-Djak spróbujesz,to zapomnisz o ciastkach na sklepowych półkach:-D:-D:-D Daduś wyspałaś się?:-Dmoże z tymi babeczkami pod kloszem miałaś deja vu?:-D:-D:-D Lecę na zakupy i trzeba brać się do roboty;-) Miłego dzionka;-)

Oczywiście że siem ogoliłem :classic_cool: inaczej bym nie wyszedł do ludzi. A jeśli to potrzebne do całowania to mogę się golić nawet dwa razy dziennie ;) I Dzień dobry! :) I cześć Fergie 🌻 I Witaj Wiola 🌻 I W nocy o moim kabaczku to ja nie myślałem ani nic przy nim nie robiłem. No chyba że mówimy jakimś slangiem to nie będę się wypierał :p Niby wieczorem nic konkretnego nie robię bo przecież nawet podlewać nie trzeba a i tak nie mogę się wyrobić ze spaniem przed północą. Cztery godziny snu to nawet dla takiego bohatera jak ja to za mało. Trzeba będzie coś z tym zrobić. A pewnie zrobię już jutro bo będzie mi potrzebny dzień wolny na załatwienie kilku spraw więc dłużej pośpię. Za to sobota ma być pracująca I udanego czwartku wszystkim życzę :-) I I

Dzien Dobry 🖐️ Dziewczyny moje Drogie :-) ,nie wyspalam sie ,wstalam razem z Ulanem i po co ? ,przeciez dzieci mi nie placza :-),ale mialam nerwa i juz nie moglam ulezec . Ferdzi ,nie robilam eksperymentu z tysiakiem :-) i tak jak mowi Wiolka ,mialam chyba deja vu z ciaglego zmeczenia :-) Juz od rana .przed 'dojsciem' troche prasowalam ,bo te robote od dluzszego czasu odkladalam .Mam nieskoordynowane ruchy i machnelam reka w palaca sie swiece i wosk rozlal sie na szafke i podloge 😭 i mialam nieplanowana robote . Kurcze jak ja Wam zazdroszcze tego ,ze mozecie szamac babusie i nie tylko ,a ja musze sobie czesto odmawiac z powodu ,tak jak juz mowilam nier***awych jelitek :-) ,ktore stronia od 'muszli ' :D ,do licha Dzis na obiad bedzie kapusniak z mlodej kapustki i dopiero wyjelam dwa uda z zamrazarki (myslalam ,ze znajde tam jakies ladne kosci lub skrzydelka ,ale wyszly :-) ),ide przygotowac warzywa . Spokojnego dnia ,a wieczorem wielkie emocje :-)

Cześć Danusiu 🌻 niby to nic takiego ale jednak nie ma to jak być jak być na górze ;) Aż z tego wszystkiego wylogowało I I

Gość gość
Pozdrawiam[ czesc]

Słoneczne dzień dobry:) o Oj tam, oj tam....wczoraj miałam zakręcony dzień i część nocy;) a to z powodu telefonu, który w tajemniczy sposób mi zaginął. Wzięłam go wczoraj na przedpołudniowe zakupy i zdążyłam zauważyć, że trzeba go podłączyć do karmienia. Gdy wróciłam do domu oczywiście zapomniałam. Nawet go do ręki nie wzięłam, nie było takiej potrzeby.. Pojechałam do pracy i dopiero mi się przypomniało o ładowaniu. Ale w torebce telefonu nie ma:-o Więc nawet nie miałam Was na wizji:D Po powrocie obszukałam wszędzie, dzwoniłam ze stacjonarnego, włączała się poczta głosowa i cisza wszędzie, musiał już być padnięty do zera. Leżąc w łóżku coś mnie tknęło, że może wyleciał z torebki w aucie. Prosto z łóżka pobiegłam o 3 w nocy na ulice do auta. A co tam, o tej godzinie nawet psa z kulawą nogą nie było:D przecież można też lunatykować w nocy:D ale telefonu też nie znalazłam:( co dziwne, więcej byłam ciekawa co się z nim stało niż zmartwiona. Pomyślałam, że chyba czas na nowy. Rano się okazało, że jednak wyleciał z torebki na podłogę pod moje siedzenie w aucie. Teraz uciekinier się ładuje a ja wstawiłam bób i już pachnie:) A właśnie wczoraj miałam napisać dobranoc z telefonu w pracy gdy już kraty zapadły po ostatnim kliencie a tu zooong!!! :D I tak to było:) Wiola:) a Ty myślisz, że ja te sklepowe ciasta i ciastka wsuwam? nic podobnego, nawet za darmo ich nie biorę gdy nieraz nam rozdawają:D To, że ładnie wyglądają i smakują nie znaczy, że są przyjazne. Podobnie jak u Daa jest mi po nich źle i koniec kropka. o Daa:) liczę dzisiaj na Ciebie podczas meczu;) bo oczywiście będę w pracy. o Miłego dnia wszystkim:)

Idzie burza od południa, już pomrujkuje i zrobiło się ciemniej jakoś. Nieduży ślimak w skorupce w kolorowe paski mnie przechytrzył bo dostał się do ogórków po leszczynie. Zeżarł płatki kwiatowe ale ogóreczka oszczędził bo kolczasty. Winniczek zjadł jedną roślinę kabaczka i też zaliczył daleki lot w dziki ogród za płotem. Zastanawiam się czy nie rozbić czegoś ,,na szczęście,, dla naszych piłkarzy:D jak na razie to rozpadło się dno worka na śmieci, które właśnie niosłam do kubła. I stało się to tuż przed progiem gdy chciałam wyjść z domu. Oj narobiło się niemiłej roboty:o Listonosz coś wrzucił do skrzynki...he, he M znowu wyjdzie z pracy w ulewe jak wczoraj. Ale nie jade po niego, może do 14 będzie już po deszczu. Zresztą on jeszcze po pracy w pracy bierze prysznic. ale leje, aż szaro!!!znowu niebo mnie wyręcza bo wie, że będę w pracy:)

Zrobiłam sobie małą przerwę, bo już lodówka umyta i na nowo włączona, koszule poprasowane, ogólnie ogarnięte, więc mam chwilkę. Wiolka, Ty młoda kozo (to było bardzo pieszczotliwe określenie :D) Jak się urywasz na wagary, to jakiegoś cynka daj , bo my już słabowite serca i nerwy mamy:( , a za to bardzo wybujałą wyobraźnię :D :Pi czy Ci się to podobuje czy nie,:D to my się wszyscy martwimy kiedy się nie pokazujesz.😭 Możesz sobie wierzyć czy nie a ja szczególnie się martwię, pamiętaj, że jestem z Tobą szczególnie związana, bo Twoje imię, to imię mojej synowej, więc tak jakbym miała ją tu w Twojej osobie:D Na drugi raz, proszę sobie tu podanie o urlopik złożyć a my się zastanowimy czy Ci go podpisać :D:P:D Saam, zastanawiam się naprawdę co Cię tak absorbuje że nie możesz zdążyć przed północą. Ja jak wracam po 12 godzinach, to mam wszystko tam gdzie plecy tracą poważanie :P i tylko prysznic i łóżko mnie interesuje. Czy Ty choć raz nie możesz być choć trochę egoistą i choć raz pomyślisz co dla Ciebie jest ważne ? Przecież brak snu, to brak koncentracji w efekcie i brak energii. Pomyśl proszę od czasu do czasu, że co nie zrobiłeś dzis zrobisz jutro czy pojutrze a nie spinaj się aż tak mocno. Miałeś napisać co i jak z połączeniem fona z kompem, no i jak się te zdjęcia ściąga, chyba że wyjąłeś kartę pamięci i włożyłeś do czytnika, ale tak to i ja potrafię :D czy piszemy slangiem ? a jak sądzisz że tylko facetowi pewne tematy wciąż w głowie siedzą :D:P Daa, też prasowałam dziś, ale przy tym świecy nie paliłam, dlaczego Ty miałaś ją zapaloną ? czy to jakaś nowa świeczkowa tradycja ? :D Ja tam nie mogę bezkarnie babuszek zajadać , ale czasem się zdarzy że jakąś skubnę, wiem jednak że to delikatne ciasto, więc myślę że Ty akurat też możesz całkiem spokojnie zjeść co najmniej jedną dziennie i nic Ci z tego powodu nie będzie. Calinessa, ale się uszukałaś telefonu:O Też miałam tak kiedyś, dobrze że jednak się znalazł, bo jak go znaleźć skoro się nie odzywa? Myślę, że jednak poświęć jakąś szklankę, albo stary kufel i rozwal go w drobny mak:D śmieci wysypane, chyba nic dobrego naszym nie wróżą, potrzebujemy więc szkła stłuczonego na szczęście:D Mogę napisać że od dziś sezon ogórkowy uważam za otwarty :D Dziś zerwałam pierwsze ogóraski :D Teraz idę przesadzić te laury do większych doniczek, może się lepiej rozkrzewią i zgrubną. Miałam pstryknąć fotki i jakoś nie miałam kiedy, może teraz to zrobię. Na ra

Ferdzi:) no pomyślę, szkła mi nie szkoda tylko czy takie celowe działanie da efekt?:D Moje ogórki siałam trochę późno więc u mnie sezon ogórkowy będzie może za tydzień, półtora. Ale sąsiadka, dla której zbieram okolicznościowe dwuzłotówki jutro robi zbieranie i sama z siebie chce mi podrzucić trochę swoich ogórkowych nadwyżek. Dobrze napisałaś Saamowi ale czy to podziała? Saam to bardzo grzeczny chłopiec. Ale, ale... może gdy taki grzeczny to Cię posłucha ;):D No dobra, kończę pisanie bo maruda wymyśla sto tematów i problemów by mnie oderwać od lapka. I tak go uparcie trochę powkurzałam :D Albo jeszcze dopiszę, że ja gdy robię fotkę telefonem to ona wpada do galerii tel. i wówczas mam tam opcje i wybieram i przesyłam ją na swoją pocztę onetu. Z poczty mam opcję by pobrać lub przesłać do jakiegoś miejsca w komputerze. Mi najwygodniej jest umieścić ją na pulpicie a z pulpitu łatwo ją pobrać do jakiejś darmowej pokazywarki w necie.

U mnie sie chmurzy i zobaczymy co z tego wyniknie . Saam ,nie wiem co miales na mysli mowiac o 'gorze' ,jesli to co ja ,to jednak wole doly :-),wiecej do ogladania :-) Cal ,jasne ,ze bede informowala Cie o golach ,oby :-) Ty to jestes odwazna ,ja w nocy nie wysciubilabym nosa za drzwi ,a co dopiero na ulice :-) W domu niczego nie tlucz ,no chyba ,ze nie masz plytek na podlodze :-),moze w pracy walnij jakims sloikiem lub doniczka :-) Ferdzi ,juz tyle zrobilas ,tez bym chciala miec odmrozona zamrazarke i wymyta lodowke ,ale mam jeszcze za duzo 'towara'w zamrazarce ,moze po niedzieli . Zapalilam swieczke w kuchni ,bo chcialam zobaczyc ,a raczej poczuc jej zapach :-) Ide sie polozyc na boku i chwile poczytam :-) A Wiolka wciaz na lotach ,ot mlodosc :-)

No jak tam dziewczyny ,muminki popieczone ? Pomyslalam sobie 'niech sie robi z d..y jezioro :-)i zjadlam poltorej babusi i reszte postawilam przed Ulanem z prosba aby je zjadl ,bo jutro chce tez piec 😭 .Ulan nic nie powiedzial ,to moze je zje :-) Nasza Mloda jeszcze nie wrocila ,ale sie 'goni' :D Wracajac jeszcze do babusiek ,to mam ochote upiec takie z granola ,w duzych dolkach ,pychota :D Saam ,siedzac dlugo w noc ,poszukaj tego romantycznego listu ,bo chyba jednak do Ciebie trafil :D

No nie.To ja grzecznie wykonuje swoje obowiązki,a tu o co mnie się posądza? Ferdżi już drugi raz dzisiaj to słyszę:-(facet na mieście tak na mnie krzyczał(jak jedziesz młoda kozo!):-P Babeczek dziś nie piekłam,bo wzięłam się za ogródek,póki chłodno na dworze,jutro rano temat u skutecznie:-) To co,ja teraz gonię się do łazienki:-P

wpadłam jeszcze wieczorkiem, choć znowu padam na pychol:( U mnie zbiera się na burzę, zaczęło wiać, ale przed chwilą było tak duszno na dworze, że nie było czym oddychać...oj już słyszę grzmoty:O Calinessa, dzięki za podpowiedź, na to bym nie wpadła by zdjęcie wysłać na pocztę, tym bardziej że nie lubię tej poczty i praktycznie z niej nie korzystam bo to poczta gmailowa. Jednak spróbuję Twojej metody, bo z poczty to już łatwo zapisać na kompie i z tym to problemu nie mam. Daa, jednak nie skrzesałam w sobie dość siły by w ten żar włączać piekarnik:( Niestety dziś bausiek nie ma i nie będzie. Z drugiej strony, czy ja muszę się aż tak poświęcać dla klientów ? chyba nie. Zresztą teraz to każdy woli by mu podać szklankę zimnej wody z lodem niż ciastko :D a ja wolę same lody :D Wiolka, moja koza była pieszczotliwa, bez gramusia złości ani złośliwości a facetowi mogłaś pokazać środkowy palec, gbur jeden Nie możesz się jednak wyprzeć swojej młodości :D za pewne nie wyglądasz na mamusię prawie dorosłego synka :D eh, kiedyś też tak miałam :D Niestety, muszę kończyć pisanie, wszystko wyłączam bo burza już wali mi nad głową. Trzymajcie się w chłodzie, życzę spokojnej nocy i miłych snów 👄 👄 😍

Ferdżi Ty szeryfie w spódnicy:-D:-) Może i bym tak zareagowała,gdybym była nie winna:-Dale gościu miał rację.Oj pasy były już nie widoczne:-P Dobrej i spokojnej nocy Ferdżi.

Wiolka ,gotowa jestes na emocje ? :-) Masz cos mocniejszego ? :D Ja moge tylko łyknac 'niebieska :D Ferdzi nie interesuje sie pilka ,ale to nasi graja ,Ferdzi jak mozesz ? :D Niestety Ulan nie pokusil sie na babeczki i pewnie jutro nie bede piekla 😭 :-) ...Dobrej nocy Ferdzi :-)

Hej Daaduś.Tak jestem zwarta i gotowa:-DSercem jestem z Kubusiem.Piwko mam,szkoda,że nie golniesz ze mną:-(

Wiolka ,kurna golne ,na tego gola Wiolka ,dawaj ,chlup :D Chlupnelam łyka ,bo Ulan z okazji meczu kupil piwo :-)

Meczowe heloł [cześć) I zdążyłem na mecz i już dopingują od pierwszych minut. Nikt pewnie nie przypuszczał że prawie od początku meczu zdobędziemy gola i będziemy prowadzić. To znaczy mniej my a wiecej nasi piłkarze bo to oni pracują na boisku. Taki wynik mógłby się utrzymać nawet do końca chociaż ja obstawiałem 2:1 dla naszych. I I

Wiolka ,golnelam i boje sie ,ze jak golna kilka goli ,to ja sie ululam :D

Cal ,mysle ,ze tu zagladasz ,jest 1:0 dla nas :-)