Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chorego na depresje można ubezłasnowolnić?

Polecane posty

Gość gość
19:49 a chcesz w ryja ?

19:48- ja nie mam zamiaru nikogo więzić bezprawnie, tylko wszystko zgodnie z prawem x no własnie nie ma to znaczenia, haha:D wiesz, idioto, że nawet grożenie policją (a więc zgodne z prawem) jest bezprawne jako nękanie?:D jebnij się w czerep

i, a teraz nie wiem jak do niej dotrzec. x ja wiem jak dotrzeć do Ciebie - zaostrzonym prętem w cipę - bo własnie na to skazujesz tą osobę.

Gość gość
Oczywiście, że to jest ważne, to wpływa na (nie)moralną kwalifikację twojego czynu.

Gość gość
Czasami wybucham i krzyczę na nią bo nie moge patrzec jak sie nad soba uzala i niszczy sobie życie, chcialabym dla niej jak najlepiej i dlatego tak się dzieje, a nie wiem też jak z nia rozmawiać bo nie jestem specjalista!!!

gość dziś Czasami wybucham i krzyczę na nią bo nie moge patrzec jak sie nad soba uzala i niszczy sobie życie, chcialabym dla niej jak najlepiej i dlatego tak się dzieje, a nie wiem też jak z nia rozmawiać bo nie jestem specjalista!!! x znęcanie się psychiczne nad osobą z depresją -następny paragraf - robisz sobie krzywdę, dziecko:)

Gość gość
Nie znęcam się nad nią bo kocham ta osobę, ale czasami wybucham bo dla mnie też ta sytuacja jest trudna do wytrzymania. W jej wieku powinna byc radosna i pełna zycia

Gość gość
Zresztą kilka razy straszyła odebraniem sobie życia, mam to nawet nagrane, ale powtarzam: robie to tylko dla jej dobra bo nie chce zeby sobie zrobiła coś złego i nie dopuszczę do tego. Zaczełam notować to co mówi czasami bo to straszne głupoty i krzywdzące dla mnie też

Gość gość
Nie wolno krzyczeć na osobę,która ma depresję. Świr, który krzyczy sam ma problemy ze sobą. x Osoby, chore na depresje nie muszą być przez CAŁĄ dobę w depresyjnym nastroju. Zdarzają im się "lepsze" momenty. x Chorzy na depresję mogą chodzić do pracy, wykorzystując resztki silnej woli. Po powrocie do domu, będą musieli się zregenerować.

Gość gość
A jak mam reagować jak brak mi do niej sił? Poprostu mi ręce opadaja

Gość gość
Może ty jestes powodem jej depresji. Tylko że psychiatryk jeszcze pogorszy ten stan.

Gość gość
Haha dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane. Z dobroci tak komuś dojebią, że wyląduje w grobie. A potem pierwsze będą płakać na cmentarzu bo się tak zasłużyły i będą zbierać oklaski. Tępe ograniczone buce bez minimalnej wiedzy. Ale z dobrymi chęciami i parciem na obraz dobrego człowieka. Mordercy w białych rękawiczkach nie do udowodnienia.

Gość gość
Psychopatyczny gnój, który sobie chce poużywać na osobie chorej na depresję, może się źle trafić. Zdarza się, że osoby w (maskowanej) depresji bywają agresywne. Ostatecznie co mają do stracenia ?

ale czasami wybucham bo dla mnie też ta sytuacja jest trudna do wytrzymania. W jej wieku powinna byc radosna i pełna zycia x dla mnie to Ty się kwalifikujesz do psychiatry:O i nie rób sobie jaj na kafełce z chorych ludzi i ich rodzin, gimbo spiertolone

Gość gość
19:59 spier/talaj trollu przytrafi ci się kiedyś ta choroba, to zobaczysz świat na niebiesko gnoju

Gość gość
A jak mam reagować jak brak mi do niej sił? Poprostu mi ręce opadaja x to idz sama do psychologa i sie spytaj jak reagowac. Na pewno tez nie jestes idealna, i mozesz byc po czesci przyczyna jej stanu, moze za bardzo ja naciskasz i dreczysz w kołko, moze jakbys tak jej nie meczyła, to by sie juz dawno ogarneła. Jak nie masz sił, to sie nie bierz

Gość gość
Kafeteria to gnojowisko Trolle nie wiedzą że sami siebie ogłupiają pisząc te wszystkie idiotyzmy

. Mordercy w białych rękawiczkach nie do udowodnienia. x niestety. czasem myślę, że lepiej dostawać co dzień od kogoś w ryj, przynajmniej widać na obdukcji:(

Gość gość
Tak ją kochasz ty tępy skrajnie debilu że wykończyć człowieka. Módl się chamie o rozum bo zostaniesz zwykłym mordercą. Sq****elu bez rozumu.

Gość gość
Być może też się kwalifikuję, ale to nie na moje nerwy...Dobrze, coś zrobię w tym kierunku, tylko najgorsze, ze ona nie chce iść do psychiatry, a powinna. Zresztą reszty się dowiem od prawnika jak to wygląda. Bo ja jej nie potrafię niestety pomóc, nie wiem co się z nią stało...

Gość gość
Psychopaci też czasem miewają depresję. Narcyzi również. Dziwne, ale prawdziwe. Dlatego trolle, nie znacie dnia ni godziny. Może wam się też przytrafi. wszystkiego dobrego.

Gość gość
I tu się z Tobą Broken zgadzam w 100 procentach. Nienawidzę takich debili niezależnie od płci.

Gość gość
20:07 te prowokuś idź się napij do niczego innego się przecież nie nadajesz i dobrze o tym wiesz :(

Gość gość
Nie wiem skąd tu tyle nienawiści, powtarzam, nie chce zrobić niczego co nie byłoby dla jej dobra. Ale skoro ona sama sobie nie radzi ze sobą to ktoś jej musi pomóc bo ja innego wyjścia nie widzę. Skoro nie chce się leczyć , a poprawy nie ma to mam jej pozwolić jej się wykonczyc? Gdyby to byl obcy człowiek to może, ale to najbliższa mi osoba! Może w tym mój błąd, ale chcę ją uchronić przed całym złem tego świata poprostu.

Gość gość
Zresztą i tak nie dostałam tu żadnej konstruktywnej rady, więc żegnam. Potraficie tylko pluć na człowieka i go obrażać kiedy chce dobrze!!!!!

Gość gość
Pożyjecie trochę zachorujecie stracicie pracę i depresja Was zje :( x Ale po co tu pisać. Psychopata to nie człowiek, nawet nie pies. x kafeteria to szambo

Gość gość
20:12 Ciebie deprecha też dopadnie. Po tej ilości przesiadywania na cafe. Masz to jak w banku.

Gość gość
Ty ta wyżej idź się zajmij ogródkiem rzodkiew sądź, marchew, ale nie wp*****laj się w życie ludzi bo ci ktoś kiedyś up******i nogi przy samej d***e. A sama do elementarnych podstaw, a nie prawników którym wisi za co mają kasę zarobioną.

Gość gość
Aha i NIEKONIECZNIE chcę ją wsadzić do psychiatryka. Ja chciałam przez ubezwłasnowolnienie jej ( być może byłoby tymczasowe) zaprowadzić ją do psychiatry i kazać się leczyć, poprostu mieć większy wpływ na jej życie bo narazie to ona sobie robi co jej się podoba, a ja się muszę temu przyglądać jak niszczy sobie życie i grozi samobójstwem. Jeśli dla was groźby odebrania sobie życia nie są powodem na reakcje to chyba z wami jest coś nie tak.