Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chorego na depresje można ubezłasnowolnić?

Polecane posty

Zresztą i tak nie dostałam tu żadnej konstruktywnej rady, więc żegnam. x no co Ty, dopiero trzecia strona, noc jeszcze młoda, zostań z nami:D

Jeśli dla was groźby odebrania sobie życia nie są powodem na reakcje to chyba z wami jest coś nie tak. x zabiję się, mam już cyjanek. i c***a mi zrobisz. weź się ogarnij z prawa i że tak powiem z realiów, jak chcesz mieć PORZĄDNĄ prowo;)

Gość gość
20:16 Jeśli się naprawdę o kogoś martwisz. To podejdź sama do psychologa i poproś o radę. Ale wybierz osobę, która jest "dojrzała". Nie prosto po studiach.

Gość gość
Idiotko po co ją nagrywasz? To ciebie trzeba zamknąć byś nue zagrażała ludziom.

Gość gość
Każdy by się jebnał jak by na siłę cię chcieli wsadzić z miłości ty tępa Kurwo. Problem jest inny, ale ty masz mózg wielkości orzeszka, a chcesz pomagać bo tak czujesz debilu. Jak nie pomożesz to będziesz chora no nie ? Masz misję. Brak słów.

Gość gość
Nie rozumiem jaki jest sens pisania prowokacji ? Od razu widać, że coś nie halo w historiach opisywanych przez trolli. Może się jednak zdarzyć, że taki tekst przeczyta osoba naprawdę chora na depresję. Może się też zdarzyć, że przeczyta osoba, która ma przejściowo stany psychotyczne. Żaden gówniany troll nie bierze tego pod uwagę. x Każdy troll myśli, że jest nadczłowiekiem. A on jest zwykłym nudnym psychopatą, który nie potrafi sobie znaleźć sensownych rozrywek bo jest na to za głupi.

Gość gość
Niech ta osoba cię zglosi za nagrywanie bez jej woli. Skończy się twoja misja.

Gość gość
Ja mam nie wiem czy depresję, ale stany depresyjne napewno ( w teście na depresję Becka mi wyszło, ze mam i to poważna) i moi rodzice są tacy sami jak Ty :O Tylko słyszę, krzyki, weź się w garść i takie tam :O wcale mi to nie pomaga wręcz przeciwnie

Gość gość
Bo to zwykła k***a nie troll. I jego czeka spotkanie z policją.

Gość gość
a nawet moja matka mi mowi, ze jestem np beznadziejna itd, ze sie mam wziac w garsc... Nic nie rozumie niestety

dziś x ja mam zaburzenie osobowości i epizody depresyjne i moja rada po wielu.... przejściach - umiesz liczyć licz na siebie, niczego nie oczekuj, chyba że potrafisz coś zakomunikować i że do czyjegoś łba to dociera - w przeciwnym razie skup się na sobie . tulę.

Gość gość
20:27 Etyka, styl i klasa nie idzie w parze z psychopatią.

Gość gość
a po co?

Gość gość
mnie wszyscy wkurzaja

Gość gość
20:28 a jakie masz zaburzenie osobowości ?

Gość gość
brokeninside87- masz racje, bo jak chcę się im wyżalić to zawsze się tak kończy, nawet jak płaczę to najpierw się pytają dlaczego, a potem i tak brak zrozumienia. Mówią mi to czego najbardziej nie powinni czyli " weź się w garść"

Gość gość
A potem dla twojego dobra musimy cię zostawić samą żebyś się w końcu pozbierała sama hahaha k***y z gnoju. Taki będzie efekt, a jak nie dasz rady to zabierzemy ci wszystko w trosce o Twoje zdrowie.

Gość gość
Skoro pracuje to jaka depresja??? Tak samo jak ktoś pisze, że ma fobię społeczną a też pracuje, normalnie gada z ludźmi, więc jaka fobia? litości.

Gość gość
Dobry fundament żeby mu to wcisnąć i zaopiekować się na siłę. Z kim przestajesz taką masz depresję. Czasem trzeba uciec od tych pseudo przyjaciół, którzy tak chętnie wysyłają na leczenie. I wszystko wraca do normy.

Skoro pracuje to jaka depresja??? Tak samo jak ktoś pisze, że ma fobię społeczną a też pracuje, normalnie gada z ludźmi, więc jaka fobia? litości. x są różne stadia i typy tych chorób. ja też równo całego epizodu nie przepłakałam w łóżku przecież. nie było po mnie widać z perspektywy obcych ludzi. trochę wyobraźni. to piekło jest wyłącznie w środku. w umyśle. inside.

Gość gość
Tylko ciężko uciec jak to bliska rodzina czy człowiek. Ale warto bo zawsze ich ostateczny pomysł to odciąć się, wiec warto olać ciepłym moczem i przestać się przejmować bydłem dla własnego dobra.

Gość gość
To jest z***biście oczyszczające uczucie kiedy mimo tych wszystkich krzywych mord z ręką na sercu zdajesz sobie sprawę, że jesteś zupełnie sama. Wtedy warto zacząć od początku dla siebie. Jak się jeszcze wgl da. A chyba się jednak da kiedy się zrozumie, że ludzie to k***y i dla twojego dobra potrafią cię zostawić zupełnie sama bo czują misję i coś tam gdzieś wyczytali. Trzeba ich wewnętrznie pożegnać wybaczyć głupotę i iść swoją drogą.

Gość gość
Też kiedyś mnie ktoś tak pięknie pożegnał, że to dla mojego dobra. Teraz żałuję że nie mieszkam w Kalifornii bo gdybym zobaczył ta osobę na swoim terenie myślę że bym w nią wpakował cały magazynek dla swojego bezpieczeństwa.

Gość gość
spokojnie, autorka nic nie zdziała, najwyżej na zawsze straci dobry kontakt z tą osobą. żaden sąd nie przyzna jej racji. I jak nie mieć depresji mieszkając z takim nerwowym bezmózgiem który WYBUCHA bo nie radzi sobie z tym, że ktoś po pracy leży sobie? :D

Gość gość
Ile to już takich sk****alych lasek wysłało facetów na leczenie. To jest takie tabu. Żaden facet się nie przyzna a te k***y mają ich w garści, a same mają zj****e dekle do cna.

Gość gość
Przykra historia :(

Gość gość
Mozna, a jak sie jeszcze ma odpowiednie uklady to juz calkiem. Bo to jedna osobe wsadzono do psychiatryka zeby miec spokoj?