Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto rozpisana struktura największej durnoty jaką każda kobieta robi całe życie

Polecane posty

Gość gość
a wiesz skąd mi sie bierze ta zajadłość? pewnie powiesz, że to kwestia uzależnienia od jakichś neuroprzekaźników ale cie zaskocze: walcze o ciebie człowieku dopóki jeszcze jestes człowiekem. jakos tak mam. nie wiem skąd mi sie to wzieło. jedni powiedzą, że to kwestia psychologii ewolucyjnej inni, że targa mną pragnienie zostania samcem alfa w tym zdegenerowanym stadzie a ja ci mówie, że jestes winien wdziecznośc bogu za zycie a nie nienawiść i zdrade

Gość autor tegoż
Skoro nie powinno się dostarczać sobie przyjemnych chemicznych doznań to przestań uprawiać seks z kobietami(choć sądzę, że z tym prawiczkiem to projekcja). Jeśli tak godne jest potępienia, że ja dostarczam sobie chemicznej przyjemności to na co zasługują kompulsywne ruchy frykcyjne i wytrysk spermy z fiuta przy charczeniu z rozkoszy? To nie jest chemiczna przyjemność?

Gość gość
Widmo, przyznaj, paczuszka kaszlodinu znowu poszła co? Lubisz ten stan. ;)

Gość gość
na nic koorfa nie zasługujesz oprócz fiuta w doopie, którego ci niebawem zreszta tam grupowo zasadzą. spadam musze zarobić troche kasy.

Gość autor tegoż
Dzięki stary za troskę, ale za dużo razy w życiu widziałem, jak Bóg chrześcijański( bo domniemywam, że tego masz na myśli) miał w międzyrowiu skamlących o pomoc i wyjących z bólu ludzi, by wierzyć w takie rzeczy.

Gość autor tegoż
"Widmo, przyznaj, paczuszka kaszlodinu znowu poszła co? Lubisz ten stan." Kim ty jesteś, odpowiadaj mi w tym momencie.

Gość gość
Bardzo konsekwentnie mnie ignorujesz, Widmo. A jak radzisz sobie z efektem twarzy-maski, który się utrzymuje nawet dobę po zażyciu większej ilości deksy? Czas do wytrzeźwienia spędzasz w samotności, nosisz ciemne okulary? Rodzinka, znajomi nic nie podejrzewają? Oczy zwłaszcza wyglądają wtedy tak... Przerażająco.

Gość gość
kobieta jest złem i jest przyczyną nie tylko zrujnowania psychicznego mężczyzn, ale i całego środowiska w tym na końcu siebie samych. Mistrzynie intryg, zdrad i manipulowania ludźmi, rujnowaniu rodzin, związków, niszczeniu psychicznemu dzieci, rozpadowi idei rodziny, rodzeniu nieślubnych dzieci... Perfekcyjnie opanowały na przestrzeni dziejów sztukę zakłamywania rzeczywistości, działania wbrew logice i oczywistym faktom, kierowania się egoistycznymi i najniższymi popędami, wykańczania na każdy możliwy sposób mężczyzn i przyczyniania się pośrednio lub bezpośrednio do ich zawałów, udarów i samobójstw. Gdyby zbadać osobno każdy z przypadków męskich samobójstw, prawie za każdym stoi kobieta, za kobiecym – rodzaj odrzucenia społecznego… Cech*ją się również chorobliwą skłonnością do materializmu, obłudy, hipokryzji, wykorzystywania ludzi do własnych celów, skąpstwa, cwaniactwa, udawania zawsze świętych, kierowaniu się tylko i wyłącznie własnym EGOISTYCZNYM interesem, przerostu ego i manii na punkcie swojego wyglądu. Zawdzięczamy też istnienie choroby społecznej pt.: Co powiedzą o mnie inni? której podporządkowują całe swoje marne, egoistyczne i głupie życie. Nie? Nie dodaj swojej xiężniczki na Fejsbuku gdy Cię poprosi. Tak dla zasady. Powiedz Kochanie: „To głupia moda. Idźmy pod prąd. Nie bądźmy tacy sami jak cała reszta…” Zobaczysz. Ona się może i nawet zaśmieje ale w przeciągu góra pół roku, xiężniczki już nie będzie. Już masz posprzątane… Oczywiście usłyszysz coś innego…Kobiety nigdy nie wyrastają z roli małego dziecka, któremu się wydaje, że przez sam fakt istnienia wszystko mu się należy i stojąc przed wystawą sklepową mówi: Chcę to i to a najlepiej wszystko. Jeśli nie dostaną to włącza się bestialski aparat zniszczenia i mszczą się na wszystkich, przeklinając cały świat. Reagują alergicznie też na osoby, których nie są w stanie zaszufladkować, wsadzić do półki ze znanym im napisem. Sączą jad nienawiści przeciw wszystkiemu, co jest inne, niepoznane, niezrozumiałe, czego nie potrafią objąć umysłem, nie pasuje do ich prymitywnego wzorca.

Gość gość
"Bardzo konsekwentnie mnie ignorujesz, Widmo. A jak radzisz sobie z efektem twarzy-maski, który się utrzymuje nawet dobę po zażyciu większej ilości deksy? Czas do wytrzeźwienia spędzasz w samotności, nosisz ciemne okulary? Rodzinka, znajomi nic nie podejrzewają? Oczy zwłaszcza wyglądają wtedy tak... Przerażająco. " xxx Już nie ignoruję. Odpowiesz mi na moje pytanie kim jesteś i skąd to wiesz?

Gość autor tegoż
No kim do cholery jasnej? Zaczyna mi odbijać? Wypieprzać z tego tematu wszyscy poza tą osobą co napisała o kaszlodynie!

Gość gość
Człowiekiem jestem Widmo, człowiekiem. Pisałeś różne rzeczy na otwartym forum. Nie mówię, że zażycie deksy do celów rekreacyjnych raz na jakiś czas to absolutne zło, zwłaszcza jeżeli zażywającym nie jest ledwie oderwany od cyca gimbus a wysoce świadoma jednostka, z bogatym życiem wewnętrznym. Poza tym dxm póki co legalny w końcu, to nie hera ani amfa.

Gość gość
ale mówisz o których kobietach? o tych odrzuconych przez męzczyzn, samotnych całe zycie lub dotkniętych jakąs chorobą uniemożliwiającą spełnienie sie w roli księzniczki, z powodu której wykleła je nawet rodzina? o tych mówisz? czy o tych, które ci nie chciały dac dooopy kiedy miałes ochote je wyrooochac?

Gość gość
o. zaczyna sie przedstawienie pt: wielki brat patrzy. zastosowano w nim nowatorska technikę polegającą na udawaniu, że dwóch a czasem nawet jeden rozmówca nie znają sie nawzajem (ewentualnie samych siebie nie znają:D) dobra spadam.

Gość autor tegoż
A z którego forum się znamy, i którym użytkownikiem jesteś? Bo mi żyłka pęknie w szwach!

Gość gość
Dajcie mi spokój, rozmawiam tylko z tą osobą, która napisała o deksie. I nie? Deksa nie jest niczym dobrym!

Gość gość
Lubimy zmiany

Gość autor tegoż
No to co w końcu się dzieje?

Gość gość
Nic się nie dzieje. A to nie Ty przypadkiem pisałeś, że deksa wywołuje cudowny dla Ciebie stan zobojętnienia i rozpadu osobowości?

Gość gość
"Człowiekiem jestem Widmo, człowiekiem. Pisałeś różne rzeczy na otwartym forum. Nie mówię, że zażycie deksy do celów rekreacyjnych raz na jakiś czas to absolutne zło, zwłaszcza jeżeli zażywającym nie jest ledwie oderwany od cyca gimbus a wysoce świadoma jednostka, z bogatym życiem wewnętrznym. Poza tym dxm póki co legalny w końcu, to nie hera ani amfa. " Doczekam się odpowiedzi?

Gość gość
Jestem Szarakiem Bez Piątej Klepki. Prawidłowa odpowiedź? Chyba nie spodziewałeś się, że Ci tu podam swoje dane osobowe.

Gość autor tegoż
Ale możesz chociaż napisać skąd się znamy i skąd wiesz o deksie?

Gość gość
A jakie to ma znaczenie? Nie znamy się. Jeżeli już, to na kafe zamieniliśmy ze sobą nieraz parę postów i tyle. Co się tak stresujesz? Na policję raczej Cię nikt nie zgłosi za to, że zjadłeś o te kilkadziesiąt tabletek więcej niż jest zalecane na ulotce leku powszechnie dostępnego bez recepty (choć od lipca zeszłego roku pod szczególnym nadzorem).

Gość autor tegoż
Nie chodzi mi o policję. Nie ściemniaj, że zamieniliśmy parę postów na kafe, bo nigdy tu nie pisałem pod moim nickiem i nigdy nie pisałem tu nic o deksie.

Gość gość
O rany, człowieku. Po prostu widzę, że Widmo Geniusza i autor tego topiku to ta sama osoba, tak trudno to pojąć? Czasem w wolnym czasie podczytuję sobie fora, to wszystko.

Gość gość
dzięki temu jakos się kręci rynek. Sciskając kase na koncie w banku dokarmiasz tych wszystkich prezesów bankierów zarabiających gruby hajs. A poza tym ja lubię kupowac dobre ciuchy i widzę czasami spojrzenia "koleżanek" i teksty oo znowu masz cos fajnego a same chodzą codziennie w tym samym bo mają facetów ktorzy im żałują na wszystko albo same są skąpe bo odkladają do dziurawej skarpety :/ Życie jest jedno a pieniadze są po to zeby je wydawac, na dobre jedzenie, ciuchy, wycieczki, imprezy...

Gość gość
:D zabawna definicja pieniądze ze wzgledu na sposób wykorzystania. a teraz zadam ci pytanie prawie tak samo trudne jak to o istnienie boga: skąd sie biora pieniądze? licze na na nielekki ubaw:D

Gość gość
no w sumie nie dziwie sie że liczysz na ubaw. To jedyna rozrywka na jaką możesz sobie pozwolić przy swoim skąpstwie. Ciekawe kto płaci za twoją jedyną rozrywkę jaką jest internet frajerze. Mamusia zaraz cie zawoła na obiadek więc będziesz miał okazję napełnić żołądek dzięki pracy twoich rodziców, którzy zamiast odkładac do skarpety musza wydawać na takiego darmozjada, który w necie zadaje pytania tak samo durne jak on sam

Gość gość
nie ma to jak swoja ignorancje tłumaczyć głupotą pytania, na które nie zna sie odpowiedzi.

Gość gość
up